• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Další oblíbené

Recepty s dobrým hodnocením - vyzkoušené

Brambory dušené po cikánsku

Brambory dušené po cikánsku

Oškrábané brambory nakrájíme na kostky, podlijeme vodou, osolíme, přidáme olej a dusíme doměkka. Na oleji osmažíme kostičky cibule, přidáme špetku... více o Brambory dušené po cikánsku

Plněná pikantní zelenina

Plněná pikantní zelenina

Cuketu podélně rozpůlíme a vydlabeme vnitřek, papriku rozpůlíme a očistíme, cibuli rozpůlíme a vydlabeme. Dužiny zeleniny rozmícháme s jemně... více o Plněná pikantní zelenina

Hráškový krém

Hráškový krém

Hrášek vsypeme do vývaru, přidáme celer a vaříme doměkka. Pak umixujeme i s vývarem, vlijeme do hrnce, osolíme, přidáme tmavší jíšku, majoránku a... více o Hráškový krém

Kapr v pivním těstíčku

Kapr v pivním těstíčku

Kapra osolíme, namáčíme v těstíčku a volně smažíme ve vyšší vrstvě tuku. Po usmažení obkládáme dílky citrónu. **Těstíčko:** Všechny přísady promícháme... více o Kapr v pivním těstíčku

90 minut
Vídeňské věnečky

Vídeňské věnečky

Zpracujeme na vále v těsto, necháme asi 30 minut odpočinout. Potom vytlačujeme nástavcem na masovém strojku a tvoříme věnečky. Upečeme asi při 180 °C... více o Vídeňské věnečky

Kuře na broskvích

Kuře na broskvích

Kuře nakrájíme na větší kousky, potřeme česnekem, zalijeme sojovou omáčkou, osolíme, přiklopíme a necháme do druhého dne v lednici. Do pekáčku dáme 4... více o Kuře na broskvích

Bramborový kugel

Bramborový kugel

Brambory nastrouháme a slijeme přebytečnou tekutinu. Cibuli také nastrouháme. Osolíme, mírně opepříme, smícháme s macesovou moučkou a žloutky z vajec.... více o Bramborový kugel

Rychlý šoulet

Rychlý šoulet

Konzervované fazole lehce propláchneme na cedníku. Na nakrájenou zpěněnou cibulku dáme osmahnout pokrájené hovězí, osolíme a opepříme. Dusíme asi 20... více o Rychlý šoulet

Pravý židovský šoulet

Pravý židovský šoulet

Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme na kostky nakrájené lehce posolené hovězí a lehce osmahneme. Pak přidáme fazole a vše zalijime... více o Pravý židovský šoulet

Kuřecí steak na víně s mandlemi

Kuřecí steak na víně s mandlemi

Kuřecí plátky osolíme, opepříme, protkneme stroužky česneku a opečeme na oleji. Maso vyjmeme, výpek zjemníme máslem, přidáme mouku, chilli a kari... více o Kuřecí steak na víně s mandlemi

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Ingredience na pudink svaříme a necháme vychladnout. Korpus dáme na vymazaný a vysypaný plech. Tvarohový krém smícháme s vychlazeným pudinkem, dáme do... více o Prošívaná deka

45 minut
Žemlovka

Žemlovka

Žemle, veku nebo rohlíky nakrájíme na plátky. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nastrouháme je do mísy a promícháme s cukrem, rozinkami a skořicí. ... více o Žemlovka

Kapr pečený na sardeli

Kapr pečený na sardeli

Osušené porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme 1/4 hodiny odležet. Osušíme je, osolíme, vložíme na teflonovou pánev s rozehřatým olejem a... více o Kapr pečený na sardeli

Pstruh s hráškem

Pstruh s hráškem

Vykuchané pstruhy osolíme, poprašíme moukou a na každé straně asi 4 minuty pečeme na rozpáleném oleji. Poté je přendáme na nahřatý talíř. Do oleje, ve... více o Pstruh s hráškem

Rybářský špíz

Rybářský špíz

Na špejle nebo špízy napichujeme střídavě kousky kapra velké asi jako na ražniči, dílky slaniny a cibule. Špízy osolíme, opepříme, pokapeme citronovou... více o Rybářský špíz

30 minut
Plněné kuřecí řízky

Plněné kuřecí řízky

Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí, na každý řízek položíme plátek debrecínky a proužek slaniny. Přehneme,... více o Plněné kuřecí řízky

Jablkový koláč bez cukru

Jablkový koláč bez cukru

Zpracujeme na vále v těsto. Vyválíme, přeneseme na plech, poklademe jablky, posypeme skořicí, ořechy a drobným ovocem (může být čerstvé, mražené nebo... více o Jablkový koláč bez cukru

Kuře kachna

Kuře kachna

Kuře osolíme, naplníme propláchnutým zelím, vložíme do pekáče, ve kterém je hrubě pokrájená cibule a česnek. Posypeme kmínem, podlijeme pivem a pečeme... více o Kuře kachna

Česnekové řízky

Česnekové řízky

Řízky naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem, který lehce vklepeme do masa. Obalíme v mouce a v těstíčku. Smažíme v rozehřátém oleji po obou... více o Česnekové řízky

Kuřecí nudličky se zeleninou a těstovinami

Kuřecí nudličky se zeleninou a…

Kuřecí maso nakrájíme na plátky, potom na nudličky, lehce opečeme na pávni vytřené olejem, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme téměř doměkka.... více o Kuřecí nudličky se zeleninou a těstovinami

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek II.

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme a smícháme s uvedenými ingrediencemi v hmotu. Necháme uležet a mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek

45 minut
Burské řízečky

Burské řízečky

Kuřecí řízky nakrájíme na větší nudle, smícháme se sójovou omáčkou a necháme odležet. Vejce rozšleháme s kořením, přidáme jemně nasekané buráky a... více o Burské řízečky

Francouzské špagety

Francouzské špagety

Na rozehřátém tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme na tenké plátky nakrájené vepřové maso. Osolíme, opepříme a osmahneme. Potom přidáme... více o Francouzské špagety

Italská Pastašuta (Pastasciuta)

Italská Pastašuta (Pastasciuta)

Maso na strojku umeleme a podusíme na cibulce zpěněné na oleji. Postupně přidáváme po trošce uvedené koření, zaprášíme moukou a podlijeme vodou.... více o Italská Pastašuta (Pastasciuta)

Špagety s houbami a sýrem

Špagety s houbami a sýrem

Na másle podusíme drobné nakrájené houby, podle chuti je osolíme, přidáme tlučený kmín a drobně nakrájenou petrželku nebo pažitku. V kastrole... více o Špagety s houbami a sýrem

Makaróny po Italsku

Makaróny po Italsku

Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso, sůl a bobkový list, podlijeme a dusíme asi 20 minut. Pak přidáme rajčatový protlak a ještě... více o Makaróny po Italsku

Zapečená drůbeží pochoutka

Zapečená drůbeží pochoutka

V pekáčku rozpustíme tuk, vložíme nakrájené žampióny a cibuli, orestujeme, přidáme na kostičky nakrájená rajčata (nejdříve je spaříme a oloupeme), na... více o Zapečená drůbeží pochoutka

Kuře smažené na pařížský způsob

Kuře smažené na pařížský způsob

Omyté kuře rozporcujeme, osolíme, obalíme v připraveném těstíčku a smažíme v rozpáleném tuku dozlatova. Těstíčko: Do misky rozbijeme vejce, rozšleháme... více o Kuře smažené na pařížský způsob

Kyjevský kotlet II.

Kyjevský kotlet II.

Z očištěných a vypraných kuřat vyjmeme prsíčka bez kosti současně s křidélky. Prsíčka nakrojíme tak, aby tvořila řízek, který lehce naklepeme, osolíme... více o Kyjevský kotlet II.

Italská minestrone

Italská minestrone

Nejprve nakrájíme hovězí maso na kostky, potom očištíme mrkev a nakrájíme ji na kolečka. Pórek a kedlubny také nakrájíme. Petrželku s pažitkou... více o Italská minestrone

BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ

BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ

Opláchněte broskve a nektarinky a rozkrájejte je na osminky. Pokropte je citronovou šťávou a posypte cukrem. Promíchejte a uložte na hodinu do... více o BROSKVE A NEKTARINKY NA VÍNĚ

MANDLOVÝ PUDINK S KANDOVANÝM OVOCEM

MANDLOVÝ PUDINK S KANDOVANÝM OVOCEM

Mléko na mírném ohni svaříme s mletými mandlemi a udržujeme ho ve varu 30 minut při stálém míchání. Želatinu necháme bobtnat 5 minut ve studené vodě.... více o MANDLOVÝ PUDINK S KANDOVANÝM OVOCEM

HORKÁ LÁSKA

HORKÁ LÁSKA

Maliny zalijeme vodkou a necháme dvě hodiny odležet. Pak je ohřejeme a přelijeme jimi vanilkovou zmrzlinu. Ozdobíme šlehačkou a lístkem čerstvé máty.... více o HORKÁ LÁSKA

ČOKOLÁDOVÝ SORBET

ČOKOLÁDOVÝ SORBET

Minerální vodu přivedeme k varu. Zmírníme oheň. Přidáme čokoládu rozlámanou na kousky a za stálého míchání ji necháme rozpustit. Zlehka vmícháme kakao... více o ČOKOLÁDOVÝ SORBET

PLNĚNÉ ČOKOLÁDOVÉ LÍSTKY

PLNĚNÉ ČOKOLÁDOVÉ LÍSTKY

Na mírném ohni necháme oddělené rozpustit obě čokolády rozlámané na kousky. Do hořké čokolády přidáme 30 g másla. Když je tato hmota zcela rozpuštěná,... více o PLNĚNÉ ČOKOLÁDOVÉ LÍSTKY

ČOKOLÁDOVÝ NÁKYP II.

ČOKOLÁDOVÝ NÁKYP II.

Pro 6 osob: Formu vymastíme máslem. V kastrolu necháme se lžící vody rozpustit hořkou čokoládu rozlámanou na kousky. V jiné nádobě smícháme 50 g cukru... více o ČOKOLÁDOVÝ NÁKYP II.

ČOKOLÁDOVÝ FONDÁN

ČOKOLÁDOVÝ FONDÁN

Troubu ohřejeme na 150 stupňů (stupeň 6). Formu vymažeme máslem. Čokoládu rozlámeme na kousky. Rozbijeme vajíčka a oddělíme žloutky od bílků. Žloutky... více o ČOKOLÁDOVÝ FONDÁN

Pečenky

Pečenky

Brambory neloupeme, ale očistíme kartáčkem a po délce je rozkrojíme na půlky. Plech na pečení potřeme olejem a posypeme nahusto solí a kmínem. Půlkami... více o Pečenky

Rakvičky se šlehačkou

Rakvičky se šlehačkou

Ztužený tuk rozpustíme a mašlovačkou pečlivě vymažeme formičky. V míse utřeme cukr se žloutky, vejcem a vanilkovým cukrem. Třeme tak dlouho, až je... více o Rakvičky se šlehačkou

Kuřecí prsa s ananasem

Kuřecí prsa s ananasem

Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky a smícháme s bílkem, ve vodě rozpuštěným škrobem a solí. Ve větší pánvi rozehřejeme olej a maso osmažíme dorůžova... více o Kuřecí prsa s ananasem

Broskve v brandy

Broskve v brandy

Broskve omyjeme, oloupeme, rozpůlíme, pecku vyjmeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Promícháme s cukrem a naplníme do skleniček. Vše zalijeme brandy... více o Broskve v brandy

Těstoviny s nivou III.

Těstoviny s nivou III.

Do rendlíku nalejeme zakysanou smetanu, přidáme do ní nastrouhanou Nivu a počkáme, až se smetana zahřeje. Ihned podáváme s těstovinami.... více o Těstoviny s nivou III.

Brambory s česnekem II.

Brambory s česnekem II.

Oloupané brambory nakrájíme na malé kousky, česnek na plátky a vše dáme do zapékací misky, přidáme vegetu, majoránku, olej a sůl a zapékáme asi 45... více o Brambory s česnekem II.

V - Špenátový nákyp

V - Špenátový nákyp

Dušený, jemně posekaný nebo prolisovaný špenát smícháme s namočenou žemlí, se sójovou moukou a prolisovaným česnekem. Dáme do olejem vymaštěného... více o V - Špenátový nákyp

Studentské ragú

Studentské ragú

Slaninu nakrájíme na proužky a rozložíme na dno hluboké pánve. Maso nakrájíme na nudličky, dáme je na slaninu, osolíme a opepříme. Mrkve nakrájíme na... více o Studentské ragú

Salát Dračí dech

Salát Dračí dech

Zelí nakrájíme na 0,5 cm nudličky, propláchneme na cedníku studenou vodou a dáme do mísy. Přidáme cibuli a papriky nakrájené na nudličky, česnek na... více o Salát Dračí dech

Jablko-fenyklový salát

Jablko-fenyklový salát

Talíř vyložíme listy salátu, na ně poklademe srpečky jablek a fenyklu. Zakapeme připraveným dresinkem a posypeme fenyklovou natí. Tento salát se hodí... více o Jablko-fenyklový salát

Dřevorubecký kastrůlek

Dřevorubecký kastrůlek

Žampióny očistíme, rozkrájíme a podusíme. Poté je osolíme a okořeníme kmínem. Nadrobno pokrájenou cibuli a anglickou slaninu nakrájenou na kostky... více o Dřevorubecký kastrůlek

Příloha z jablek

Příloha z jablek

Jablka oloupeme, vyjmeme jádřince a rozpůlíme. Půlky naplníme zavařeninou a klademe těsně vedle sebe do vymazaného pekáčku. Zalijeme vínem,... více o Příloha z jablek

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 592
  • 593
  • 594
  • 595
  • 596
  • ...
  • 642
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Vinná klobása s vejmrdou

Vinná klobása s vejmrdou

50 minut
Vánočka ze šesti pramenů

Vánočka ze šesti pramenů

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

Poslední sledované recepty

39
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
33
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
28
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
23
Svařák
Svařák
18
Česneková pomazánka se sýrem
Česneková pomazánka se…

Zajímavé články

Staročeský houbový kuba: Ideální oběd na Štědrý den
Staročeský houbový kuba: Ideální oběd na Štědrý…
Vinná klobása 5x jinak: V trojobalu, s vejmrdou, pečená na pivě i v těstíčku z podmáslí
Vinná klobása 5x jinak: V trojobalu, s vejmrdou,…
Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky Absolonové, dokonalou Ivety Fabešové nebo zdravou Ivky z MasterChefa
Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky…
Jak připravit ten nejlepší bramborový salát? Známe odpověď!
Jak připravit ten nejlepší bramborový salát?…
Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský dezert skvěle ozdobí nejenom vánoční stůl
Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský…
AHA.cz Skladatel Karel Svoboda (†67): Náhlá smrt krásné milenky!

Skladatel Karel Svoboda (†67): Náhlá smrt krásné milenky!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Zápasíte s balením dárků? Návod, jak co nejlépe zabalit měkoně, tvrdoně i láhev!

Zápasíte s balením dárků? Návod, jak co nejlépe zabalit měkoně, tvrdoně i láhev!

Blesk pro ženy Nezapomenutelné róby roku 2025: Které slavné dámy letos svými modely vyrazily dech?

Nezapomenutelné róby roku 2025: Které slavné dámy letos svými modely vyrazily dech?

Ženy.cz Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Blesk.cz Vánoce slavných: 8 hvězd prozradilo svá sváteční tajemství

Vánoce slavných: 8 hvězd prozradilo svá sváteční tajemství

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Vánoční magie: Tajemství kapří šupiny a kouzlo k přivolání peněz

Vánoční magie: Tajemství kapří šupiny a kouzlo k přivolání peněz

  • Recepty.cz
  • Další oblíbené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact