• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Oblíbené těsto
Napište svůj komentář k receptu

Oblíbené těsto

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Oblíbené těsto
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • vanilkový cukr
    • prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      hrnek mléko
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Toto těsto je jednoduché a hodně využitelné.
2
1) přidáme trochu kokosu nebo kakaa a máme výbornou bábovku.
3
2) Přidat lze i kakao, rozinky a místo prášku do pečiva prášek do perníku --> perník.
4
3) Přidáme kakao, vylijeme na plech, poklademe ovocem (nejlepší jsou jahody a meruňky), potřeme tvarohem a zapečeme.
5
4) Výborně se hodí i na drobenkové ovocné buchty.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Oblíbené vafle

Oblíbené vafle

Oblíbené houstičky

Oblíbené houstičky

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohové těsto na slano i sladko

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Judita | 27. 3. 2014 22:25

    myslim, pane Arnoste, ze kazdymu dojde, ze to nejsou 2 baleni :)

  • Arnošt | 10. 11. 2013 15:02

    Asi to bude dobré. Ale musel bych hádat, bez zkušenosti s jinými recepty, kolik vlastně té mouky :-)? 2 čeho? Dvě balení, dva hrnky :-))

  • Jana Cz. | 8. 6. 2007 20:47

    Tohle těsto používám na mnoho způsobů, také však s polohlubou moukou jako Jitka B. Je super, nemůže ho zkazit ani začátečník.

  • emo.pettu | 7. 6. 2007 13:58

    ano, strasne dobre testo.. takhle jednou chtela mamka udelat babovku suchou na snidani, tak sem ji rekla, ze mam lepsi recept nez na tu obycejnou suchou a dusici babovk.tak sem ji s tim pomohla,a jeste ten den se to snedlo...na snidanu nezbylo x))

  • Monika | 19. 3. 2007 13:35

    Toto těsto je opravdu výborné a vláčné. O víkendu jsem z něho dělala buchtu s meruňkovým želé. Poslala jsem i fotku, tak možná bude uveřejněná.

  • pája | 27. 3. 2006 16:34

    sníh se může udělat, ale opravdu to není potřeba. Je výborný i bez sněhu.

  • Romana | 26. 3. 2006 14:01

    Dělá se sníh?

  • Alia | 26. 3. 2006 09:58

    Tohle testo je fakt vyborne. Zadne vazeni a podobne, ale vysledek je vynikajici. Diky

  • pája | 25. 3. 2006 16:13

    Nejlepší je 1 hrnek hladké a 1 polohrubé

  • Jitka B. | 20. 3. 2006 10:02

    Dělám s úspěchem už roky, jen místo hladké mouky používám polohrubou.

  • pája | 17. 3. 2006 10:17

    Hodí se i na velikonočního beránka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Obrácené řízky

Obrácené řízky

Tvarohový želatinový dort

Tvarohový želatinový dort

Beránek piškotový

Beránek piškotový

Mrkvové řezy s ananasem

Mrkvové řezy s ananasem

Výborný losos

Výborný losos

Gratinovaný lilek a cuketa

Gratinovaný lilek a cuketa

Květáková polévka s mrkví  II.

Květáková polévka s mrkví II.

Domácí nutella

Domácí nutella

Krůtí roláda pečená se švestkami

Krůtí roláda pečená se švestkami

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

220
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
46
Nové brambory s česnekovým máslem a sýrovým dipem
Nové brambory s…
34
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Kuřecí "Matteo" roládky
Kuřecí "Matteo" roládky

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Zpověď Martiny Ptáčkové: První slova o vztahu s Francouzem!

Zpověď Martiny Ptáčkové: První slova o vztahu s Francouzem!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Obláčkový jahodový
Obláčkový jahodový
Oblibená omeleta mých dětí
Oblibená omeleta mých dětí
Oblíbené houstičky
Oblíbené houstičky
Oblíbené vafle
Oblíbené vafle
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…
Obložená vejce
Obložená vejce
  • Recepty.cz
  • Oblíbené těsto
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact