• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Obalované koblížky
Napište svůj komentář k receptu

Obalované koblížky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obalované koblížky
Obalované koblížky
Obalované koblížky
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček tvaroh
    • 180
      g hladká mouka
    • 4
      ks vejce
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 80
      g moučkový cukr na obalení
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Do tvarohu zamícháme žloutky, z bílků ušleháme tuhý sníh. Do tvarohu přimícháme mouku s práškem do pečiva a sůl. Nakonec opatrně zamícháme sníh z bílků. Lžičkou pak vykrajujeme "koblížky", smažíme na rozpáleném oleji a po upečení ihned obalujeme v moučkovém cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

Chutnější obalované řízky nebo…

Hovězí řízky obalované sýrem

Hovězí řízky obalované sýrem

Kořeněné obalované houby

Kořeněné obalované houby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Káča | 3. 1. 2013 11:05

    Teplé jsou mňam, ale studené už nejsou moc dobré.

  • MJG | 18. 5. 2012 11:28

    Taky jsem to nedavno delala, i bez rumu je to dobre, hlavne snadne. Obalovala jsem ve skoricovem cukru.

  • VeVerunka | 17. 5. 2012 21:09

    Těsta jsem se zpočátku bála, bylo hodně husté a po přidání sněhu hrudkovaté, ale po deseti minutách odležení s rumem se krásně vyhladilo. Obalovala jsem ve vanilkovém, skořicovém a moučkovém cukru a nejvíce nám chutnají se skořicovým. Koblížky jdou výborné, přidávám fotku.

  • michaela | 15. 10. 2010 13:41

    Recept jsem vyskousela je opravdu hotov behem par minut a chutna :-)

  • PajaP *** | 8. 9. 2009 19:04

    Vyborne, vynikajici, rozplyvaly se na jazyku, ale byly docela syte.

  • Simča Sládková | 2. 3. 2009 00:35

    Také dělám s rumem, nemusíte se toho bát ani pro děti, tepelnou úpravou se alkohol vypaří, děti se vám z koblížků neožerou :-D

  • Ivana Císařová | 25. 2. 2009 10:35

    A zkuste do moučkového cukru přidat trochu kakaa. Je to také výborné.

  • Marie Šindelová | 24. 2. 2009 19:11

    Dělám stejně,ale do těsta dávám ještě 4 lžíce rumu,aby tolik nenasákly tukem a ještě před obalaním je nechávám ,,osušit,,na ubrousku.

  • Marta Petrovcová | 24. 2. 2009 14:43

    Já přidávám vanilku na obalení. Taky to s tím jde.

  • Jaroslava Oumarová | 30. 1. 2006 12:27

    Já do cukru na obalení přidávám skořici. Je to chutnější:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Moučkový cukr Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí široké nudle

Domácí široké nudle

Jahodový likér

Jahodový likér

Smažené sýrové placičky

Smažené sýrové placičky

Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA

Cheesecake jednoduše podle Alberta -…

Česneková pomazánka z tvarohu

Česneková pomazánka z tvarohu

Svařené víno

Svařené víno

Citronová poleva

Citronová poleva

Smažené čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou

Smažené čínské nudle s kuřecím masem…

Vepřové na pánvi

Vepřové na pánvi

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

173
Sypánky s mákem
Sypánky s mákem
76
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
72
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
64
Nealkoholický punč
Nealkoholický punč
54
Máslové loupáčky
Máslové loupáčky

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Obalovaná česneková křidélka
Obalovaná česneková křidélka
Obalovaná kuřecí stehna
Obalovaná kuřecí stehna
Obalované dršťky
Obalované dršťky
Obalovaný asijský květák z trouby
Obalovaný asijský květák z trouby
Obalovaný celer s hořčičným dipem
Obalovaný celer s hořčičným dipem
Obalovaný kozí sýr
Obalovaný kozí sýr
  • Recepty.cz
  • Obalované koblížky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact