• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Obalované koblížky
Napište svůj komentář k receptu

Obalované koblížky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obalované koblížky
Obalované koblížky
Obalované koblížky
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček tvaroh
    • 180
      g hladká mouka
    • 4
      ks vejce
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 80
      g moučkový cukr na obalení
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Do tvarohu zamícháme žloutky, z bílků ušleháme tuhý sníh. Do tvarohu přimícháme mouku s práškem do pečiva a sůl. Nakonec opatrně zamícháme sníh z bílků. Lžičkou pak vykrajujeme "koblížky", smažíme na rozpáleném oleji a po upečení ihned obalujeme v moučkovém cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chutnější obalované řízky nebo zelenina

Chutnější obalované řízky nebo…

Hovězí řízky obalované sýrem

Hovězí řízky obalované sýrem

Kořeněné obalované houby

Kořeněné obalované houby

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Káča | 3. 1. 2013 11:05

    Teplé jsou mňam, ale studené už nejsou moc dobré.

  • MJG | 18. 5. 2012 11:28

    Taky jsem to nedavno delala, i bez rumu je to dobre, hlavne snadne. Obalovala jsem ve skoricovem cukru.

  • VeVerunka | 17. 5. 2012 21:09

    Těsta jsem se zpočátku bála, bylo hodně husté a po přidání sněhu hrudkovaté, ale po deseti minutách odležení s rumem se krásně vyhladilo. Obalovala jsem ve vanilkovém, skořicovém a moučkovém cukru a nejvíce nám chutnají se skořicovým. Koblížky jdou výborné, přidávám fotku.

  • michaela | 15. 10. 2010 13:41

    Recept jsem vyskousela je opravdu hotov behem par minut a chutna :-)

  • PajaP *** | 8. 9. 2009 19:04

    Vyborne, vynikajici, rozplyvaly se na jazyku, ale byly docela syte.

  • Simča Sládková | 2. 3. 2009 00:35

    Také dělám s rumem, nemusíte se toho bát ani pro děti, tepelnou úpravou se alkohol vypaří, děti se vám z koblížků neožerou :-D

  • Ivana Císařová | 25. 2. 2009 10:35

    A zkuste do moučkového cukru přidat trochu kakaa. Je to také výborné.

  • Marie Šindelová | 24. 2. 2009 19:11

    Dělám stejně,ale do těsta dávám ještě 4 lžíce rumu,aby tolik nenasákly tukem a ještě před obalaním je nechávám ,,osušit,,na ubrousku.

  • Marta Petrovcová | 24. 2. 2009 14:43

    Já přidávám vanilku na obalení. Taky to s tím jde.

  • Jaroslava Oumarová | 30. 1. 2006 12:27

    Já do cukru na obalení přidávám skořici. Je to chutnější:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Moučkový cukr Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Omáčka Guacamole

Omáčka Guacamole

Kapustový prívarok

Kapustový prívarok

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Kakaová buchta s polevou

Kakaová buchta s polevou

Rohlíčky s nutelou

Rohlíčky s nutelou

Smažená zelenina po italsku

Smažená zelenina po italsku

Houbová bramboračka

Houbová bramboračka

Masové koule na zelenině

Masové koule na zelenině

Margot řezy Danča

Margot řezy Danča

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

51
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
50
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
36
Mrkvový koláč s ricottou
Mrkvový koláč s ricottou
31
Domácí lučina
Domácí lučina
31
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Denní horoskop na úterý 19. 8. 2025: Komu se splní kariérní sny a kdo dnes překoná drobné překážky?

Denní horoskop na úterý 19. 8. 2025: Komu se splní kariérní sny a kdo dnes překoná drobné překážky?

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Další doporučené recepty:

Obalovaná česneková křidélka
Obalovaná česneková křidélka
Obalovaná kuřecí stehna
Obalovaná kuřecí stehna
Obalované dršťky
Obalované dršťky
Obalovaný asijský květák z trouby
Obalovaný asijský květák z trouby
Obalovaný celer s hořčičným dipem
Obalovaný celer s hořčičným dipem
Obalovaný kozí sýr
Obalovaný kozí sýr
  • Recepty.cz
  • Obalované koblížky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact