Obalovaná česneková křidélka
Vepřová játra obalovaná
Veganská obalovaná cuketa v těstíčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
cenove narocnejsi?Nechapu.
Dělal jsem v pekáči,ne na grilu.Nenachal jsem strouhanku zvlhnout v lednici,ale pekl jsem hned po obalení...,stejně se mi semínka s parmazánem opticky ve strouhance ztratily.Chuťově dobré,ale nijak převratné :-)...jenom cenově náročnější.
Valašská zelňačka s houbami
Hraběnčin rebarborový koláč
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Pomazánka z tresčích jater II.
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Základní těsto na pizzu
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Krémová kapustová polévka
Zeleninové smoothie s jablkem
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros