• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Nepečený tvarohový dort s ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Nepečený tvarohový dort s ovocem

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 36
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečený tvarohový dort s ovocem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček želatina
    • 100
      ml mléko
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • 1
      plechovka kompot
    • 1
      kelímek šlehačka
    • kompotované ovoce
    • 1
      ks čokoláda
    • 500
      g měkký tvaroh

Postup přípravy receptu

1
Želatinu rozpustíme v horkém mléce a necháme odstát. Tvaroh utřeme s cukrem, přidáme drobně nakrájené nebo rozmačkané ovoce, teplou želatinu, balíček rozlámaných piškotů a ušlehanou šlehačku. Promícháme. Dortovou formu vymažeme tuhým máslem a vlijeme tvarohovou hmotu.
2
Povrch poklademe ozdobně různým ovocem (kiwi, zbytek kompotu, pomeranč apod.), posypeme čokoládou a dáme do lednice ztuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nepečený tvarohový dort  s ovocem II.

Nepečený tvarohový dort s ovocem II.

Tvarohový dortík s burisony - nepečený

Tvarohový dortík s burisony - nepečený

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tvarohový koláč s ovocem III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 16. 5. 2016 11:35

    O víkendu jsem vyzkoušela tento dort a můžu ho doporučit. Dort zmizel za jeden den :-) Děkuji za super recept.

  • Aneta | 28. 8. 2015 12:54

    Tenhle dort vřele doporučuji. Snadný a velice dobrý. <3 <3

  • Marie | 2. 5. 2013 12:41

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když chci želatinu rozpustit v kompotové šťávě jestli musí být horká nebo jen zamíchat do té šťávy?a tuhne dort i bez ztužovače?

  • frakira | 18. 6. 2011 23:09

    Lida: predpokladam, ze je jedno, jakou zelatinu koupite.. ja pouzivam normalni dr. oetker (ne platky) na sladke i slane. Lucienne: nevim, jestli by sel dort z klasicke formy vyklopit, ale muzete si snadno pomoct tim, ze formu vylozite potravinarskou folii - pak dort snadno vytahnete.

  • Lída | 17. 6. 2011 12:35

    Můžu se zeptat jaká ta želatina do mléka je?Já totiž nevím jakou koupit,děkuji

  • Z21
    Z21 | 21. 4. 2011 11:27

    :-)

  • Lucienne | 2. 4. 2011 10:51

    Musím použít rozepínací dortovou formu? aby se to dalo jinak vůbec vyklopit? děkuji za odpověd :)

  • Tereza K. | 24. 9. 2009 18:31

    Opravdu moc dobré a snadné. Udělala jsem přesně podle receptu a dort byl výborný...

  • Mirka | 17. 3. 2008 16:49

    Dort je výborný :-) Piškoty jsem poskládala i na dno dortové formy. Recept doporučuji.

  • Káča | 20. 10. 2007 13:58

    Chutnalo :o)

  • Vepřeková | 16. 6. 2007 23:06

    výborné, místo mléka jsem použila šťávu z jahodového kompotu a bylo to výborné. Želé Vitana 20 g krásně tuhne

  • Turča . | 16. 6. 2007 20:49

    Dort byl výborný. Použila jsem dort želé od "Dr.Etkr " 2 sáčky tedy 20g na uvedených 100 ml mléka. Želé jsem zamíchala do teplého mléka a nechala vychladnout před smícháním se směsí dortu. Díky za recept.

  • Luba | 5. 5. 2007 18:07

    Používám želatinu Vitana 18 g, nerozpouštím ji v mléce, ale ve šťávě z kompotu. Koupím koláčový korpus, pokapu ho rumem, vymažu zavařeninou a naplním tvarohovou hmotou se želatinou a ovocem a nakonec hustě posypu hoblinami čokolády, je to rychlé a báječné

  • Fifinka | 5. 5. 2007 18:05

    Výborné, dělala jsem se zavařenými broskvemi, přidala jsem trochu rumu, bylo vynikající.

  • Luthien | 6. 9. 2006 14:12

    Nevím, jestli to tu už někdo nepsal, nemám čas číst všechny komentáře, ale je moc dobré, když se do poloviny hmoty přidá práškové kakao na ochucení i obarvení. Já dělám velmi podobný dort, vždy v mixéru, aby byla hmota pěkně hladká, bez cucků. Aby ovoce na povrchu vydrželo čerstvé, ještě polévám čirou želatinou.

  • Anna | 24. 5. 2006 21:35

    Nepečené koláče a s ruzným ovocem zalité želatinou ,dělám přes léto,vždy rychle zmizí z talíře.

  • Květa Dostálová | 11. 3. 2006 19:42

    Nejdřív jsem váhala, protože s želatinou nemám moc dobré zkušennosti, ale povedlo se a bylo dobré

  • Veronika | 25. 1. 2006 16:46

    Je vážně výborný. místo mléka jsem použila šťávu z malin, vřele doporučuji..

  • Alina | 7. 1. 2006 19:23

    Téměř stejné jako ledový dort nepečený a není v něm nezdravý syrový žloutek. Tenhle dort je výborný

  • Alina | 27. 7. 2005 20:22

    Moniko, nebojte se tohoto desertu, krásně mi ztuhl v dortové formě, šel krájet a se šlehačkou vypadal pěkně a byl i dobrý ne chuť. Aja má pravdu, pozor - želatini nevařit jen v teplém rozpustit a lehce promíchat. Ten pytlíček z Labety je dobrý. Používám na ovocné koláče pod "sklem" a vždy želatina krásně drží. S tím rozmixováním jak někdo radí je to také dobré.

  • Aja | 27. 7. 2005 17:28

    Moniko, tenhle koláč se mi povedl vždy podle tohoto návodu, takže bude chyba spíš někde jinde, než v uvedeném návodu, nemyslíte? Asi nemáte moc zkušeností s želatinou že? Koláč krásně ztuhne v lednici, že se dá krájet a cucky v něm nejsou. Pozor želatina se nesmí nikdy vařit, to se srazí, pouze se rozpistí v teplém, ale na na bodu varu

  • Di | 26. 7. 2005 13:01

    Hmotu je potřeba prošlehat šlehačem nebo v mixéru, pak "cucky" určitě mít nebudete. Teprve pak přidejte piškoty a ovoce nebo jimi hmotu ve formě prokládejte.

  • Monika | 25. 7. 2005 17:38

    Taky se mi nedařilo s želatinou. Použila jsem značku Labeta (20 g), ale v dortu se mi udělaly tuhé želatinové cucky. Rozpor vidím v návodu - zatímco recept hovoří o 1 dcl mléka, na želatině je uvedeno 2 dcl horké tekutiny s tím, že se ještě ředí další dávkou tekutiny studené. Přestože se mi to zdálo divné, držela jsem se množství uvedeného zde v receptu. A výsledek - jak říkám, cucky... Nutno dodat, že jinak je dort vynikající. Pokud mi někdo poradí s tou želatinou, určitě to zkusím znovu. Předem dík.

  • Di | 17. 7. 2005 11:41

    Někdy se stane, že želatina prostě neztuhne. Zkuste značku Labeta - mám s ní velmi dobré zkušenosti.

  • kocurek | 3. 7. 2005 10:00

    Dobrý den.Chtěla bych se zeptat, jak mám pracovat s tou želatinou.Zákusek byl chuťově výborný,ale vůbec mi to neztuhlo, i když jsem pracovala podle návodu v receptu.Použila jsem želatinu Vitana (30g).Děkuji za odpověď

  • Alina | 28. 6. 2005 16:59

    Nechaĺa jsem se nalákat a udělala pro kolegyně v práci z jahodami, to bylo pochutnáníčko, hned se nám lépe pracovalo.

  • Fleur | 27. 6. 2005 21:39

    Moc dobrý letní zákusek!!!!!!!! Hodnotím 1 s hvězdičkou

  • Anonym | 27. 6. 2005 17:10

    Good je mi 13 a jde to skvele

  • Anonym | 31. 12. 2004 07:40

    doporucuji rozdelit hmotu na dve casti a do jedne pridat kakao/granko.. hnedou vrstvu vespod, pak boruvky a pak bilou vrstvu, navrch maliny..-neznam lepsiho zakusku, zvlast v lete, kdyz studeny dort vyndate z lednicky, hmmmm

  • Alis | 23. 9. 2004 19:06

    Moc dobré

  • Luba | 27. 7. 2004 22:02

    Také jsem se ho naučila dělat, i když jsem z té želatiny měla nejdříve obavu. Teď dávám želatinu pytlíkovou Labeta, jde to moc dobré se vším možným ovocem i s nastrouhanými jablky, posypané čokoládou

  • Anonym | 27. 7. 2004 19:23

    Výborné!!!!!!!!!!!!!!

  • Alice | 27. 7. 2004 19:21

    Výborné s jahodami, vyzkoušejte, naší rodině chutná lépe než nepečený dort ze zakysané smetany. Povrch dortu na ovoce ještě zaliji průhledným želé na dorty

  • Kája | 24. 7. 2004 20:59

    Vynikající s malinami!!!!!

  • Stáňa Nová | 21. 7. 2004 19:07

    Výborné, dala jsem kiwi, jahody a cukrářské dlouhé piškoty, výborný letní moučník, podávaný studený

  • Andrita | 17. 7. 2004 23:12

    Vynikající, dělám to také, jenom místo obyčejné šlehačky používám Ramu Cremefine na šlehání. Má to pak méně tuku a chutná také výborně. Je možné použít i plátkovou želatinu, stačí tak 3 plátky.

  • Anonym | 29. 6. 2004 19:07

    Moc dobré, dělala jsem s čerstvými jahodami a broskvemi, pohádka!!

  • Hana Janů | 27. 6. 2004 15:20

    Vynikající!!! Doporučuji vyzkoušet, lehký, letní moučník!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Svačina Syrové Narozeniny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Dětské piškoty Kompot Kompotované ovoce Měkký tvaroh Mléko Moučkový cukr Šlehačka Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bigos

Bigos

Smažená zmrzlina

Smažená zmrzlina

Kuřecí salát III.

Kuřecí salát III.

Rohlíčky s nutelou

Rohlíčky s nutelou

Dušená mrkev v mletém mase

Dušená mrkev v mletém mase

Bageta se sýry - zapečená

Bageta se sýry - zapečená

Koprová omáčka s hříbky

Koprová omáčka s hříbky

Vajíčková pomazánka Rabat

Vajíčková pomazánka Rabat

Arašídové máslo

Arašídové máslo

Doporučujeme

30 minut
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi

Treska s gratinovanou brokolicí a…

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

34
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
26
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
21
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
19
Telecí líčka na víně
Telecí líčka na víně
17
Hovězí po burgunsku
Hovězí po burgunsku

Zajímavé články

Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
AHA.cz Strach o exmanžela Adamovské: Vážná operace!

Strach o exmanžela Adamovské: Vážná operace!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Forejt získal michelinskou hvězdu, ale... Vystrašená reakce Burešové!

Forejt získal michelinskou hvězdu, ale... Vystrašená reakce Burešové!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Další doporučené recepty:

Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort s vaječným likérem
Nepečený ovocný dort s vaječným likérem
Nepečený tvarohový dort  s ovocem II.
Nepečený tvarohový dort s ovocem II.
Nepravý marcipán II.
Nepravý marcipán II.
Neskutečně žravé kuře
Neskutečně žravé kuře
Netradiční ovocný koláč
Netradiční ovocný koláč
  • Recepty.cz
  • Nepečený tvarohový dort s ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact