• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Nepečený ovocný dort
Napište svůj komentář k receptu

Nepečený ovocný dort

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 34
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečený ovocný dort
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kelímek bílý jogurt
    • 2
      kelímek zakysaná smetana
    • 2
      lžíce moučkový cukr
    • 2
      balíček dětské piškoty
    • kompotované ovoce
  • Na ozdobu
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • čokoláda
    • ovoce

Postup přípravy receptu

1
Jogurt, zakysanou smetanu a cukr ušleháme. Do dortové formy naskládáme vrstvu piškotů, vrstvu ovoce a zalijeme jogurtovou směsí. Několikrát opakujeme - poslední vrstvu tvoří piškoty. Necháme přes noc v chladničce uležet. Ozdobíme ušlehanou smetanou, čokoládou a ovocem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vynikající nepečený ovocný dort

Vynikající nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort s vaječným likérem

Nepečený ovocný dort s vaječným…

Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marci2 | 14. 11. 2014 20:32

    Vynikající na jakýkoliv způsob. Dávám za 1 !!!

  • Ela | 21. 8. 2014 19:31

    a že by tady napsali přesně kolik čeho, to ne.. :-!

  • Ela | 21. 8. 2014 19:30

    a že by tady napsali přesně kolik čeho, to ne.. :-!

  • Sabka | 19. 1. 2013 11:50

    Užasný recept.... dělala jsem ho už několikrat a všem velice chutná :-)

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 10:53

    1*

  • Eva Kolčavová | 15. 6. 2009 10:01

    Výborný, ovoce jsem dala kompotované (jahody, borůvky, ananas) a z kompotové šťávy jsem udělala polevu, kterou jsem zahustila smetanovým pudinkem. Nemělo to chybu, vrhli se na to jako kobylky a v mžiku bylo všecho pryč. Musel jsem jim slíbit opáčko.

  • Markéta | 8. 2. 2008 18:52

    Dnes jsem dortík připravila a je opravdu jednoduchý a moc dobrý:)

  • Eliška S. | 9. 8. 2007 22:58

    Hanko, když se dort povedl a chutnal, tak proč neoznámkujete? Nerozumím Vaší větě "Když se bude známkovat tak máte za jedna." Tady se přece neznámkuje jak na vysvědčení ve škole - 2x do roka.

  • Danka Snášelová | 9. 8. 2007 21:59

    Jednou jsem v televizi viděla, jak piškoty zamíchaly dohromady s vyšlehaným krémem. Od té doby to taky tak dělám. Je to rychlejší a piškoty lépe a rychleji navlhnou. Do krémů nedávám jogurty, ale 1 ušlehanou šlehačku a 2 zakysané smetany. Vrch dortu pěkně uhladím, nechám vychladit a potom zaliji dortovou želatinou od Dr. Oetkera, která okamžitě ztuhne. Při podávání zdobím ještě šlehačkou.

  • Hanka Vítová | 9. 8. 2007 21:04

    Super,když se bude známkovat tak máte za jedna.Dělala jsem dva na oslavu nejdříve mě kamarádka přemlouvala abych udělala jen jeden ,že to nemám ověřené ,ale měla jsem svou hlavu a DOBŘE JSEM UDĚLA

  • Baja Š. | 13. 2. 2007 19:42

    U nás moc oblíbený dort-dávám jen 2 velké jogurty-buď bílé-pak přidám cukr-nebo ovocné nebo oříškovonugátové.Zakysánku nedávám.Nejlepší ovoce-v létě čerstvý červ.rybíz-v zimě kompot.mandarinky nebo ananas.

  • Alexandra | 6. 6. 2006 14:41

    Děláme ho dost často a všichni si vždycky pochutnají

  • Petra | 6. 5. 2006 11:16

    Vynikající!!!!!!!!!!!!Ale bohužel dlouho nevydrží - u nás se snědl za 2 hodiny.Výborný je i při použití drobného zmrzlého ovoce (borůvek) - v ledničce povolí a jsou "tak akorát".

  • Jitka | 10. 2. 2006 11:19

    My ho delame s boruvkovym kompotem, proste mnamozni, genialni kombinace sladkeho ovoce s lehce kyselou zakysanou smetanou.

  • Jana | 21. 4. 2005 17:10

    Výborný recept!!!Moc jsme si pochutnali.Zas ho brzy ukuchtím.

  • Jana K. | 21. 4. 2005 17:05

    Opravdu výborné!Místo bílých jogurtů jsem použila broskvové,dala jsem jen 1 lžíci moučk.cukru,ale zato 2 vanilk.cukry,velký broskv.kompot a malý jahod.kompot.Piškoty jsem do formy nevyskladavala,ale zamíchala jsem je dohromady s vyšleh.krémem.Dětiem hrozně chutnal,už vymýšlíme jaké ovoce použiji příště.Asi kompot.mandarinky a ananas.Tak dík za super recept!!!

  • White | 24. 3. 2005 21:58

    Pokud chcete mít tento zákusek dietní, místo cukru použijte umělé sladilo .... chutná stejně, nikdo to nepozná :-)

  • marie krejzarova | 16. 12. 2004 13:59

    Dělám ho jen z našlehané smetany a zakysanek bez jogurtu a je též k sežrání

  • Anonym | 11. 10. 2004 13:50

    Tento recept je u nás velmi oblíbený, ale nikdy dlouho nevydrží - hned je pryč.Nejradši ho máme s jahodami

  • Lenka Búryová | 9. 9. 2004 13:28

    Je opravdu výborný,hlavně s ním není žádná práce!!!Použila jsem 2 broskvové jogurty místo bílých a k močkovému cukru jsem přidala ještě vanilkový.Výsledek?Mňami, mňami....

  • Lenča | 4. 9. 2004 23:10

    Ijá tenhle recept znám,je to moc vynikající. Vždycky je ho strašně málo! Lenča

  • Anonym | 30. 8. 2004 19:37

    Doporucuji kombinaci mekkeho tvarohu (s trochou vanilkoveho cukru) a zakysanou smetanu.

  • Hanka | 27. 8. 2004 12:46

    Tenhle dort děláme už několik let a vždycky se po něm jen zapráší. Je to ohromná mňamka. Mohla bych se po něm utlouct. A dá se dělat opravdu na X způsobů. Podle toho, jaké ovoce je zrovna k dostání nebo jaké zrovna dozrává na zahrádce. Zkuste třeba i kiwi a ananas. My do toho dáváme všechno co nám chutná. Vřele doporučuji!!!

  • Hanička | 16. 8. 2004 17:06

    A opravdu to ztuhne tolik, že se to dá krájet jako dort? Přidala bych tam želatinu

  • Anonym | 16. 8. 2004 10:20

    Zkuste přidat do krému trochu rumu a piškoty pokapat silnou kávou. Je to vyzkoušené....

  • Tereza | 13. 8. 2004 10:27

    Tenhle dort se dá udělat na milion způsobů, na oslazení se dá použít umělé sladidlo irbis ( je bez příšernýho syntetickýho pahuťovýho ocásku) a použít libovolné množství odtučněného jogurtu a je tu dobrota i pro ty, co drží linii

  • Sasha | 12. 8. 2004 13:16

    Misto jogurtu parizskou slehacku, je to vic kaloricke:-) K tomu se vyborne hodi broskve.Taky pro obmenu se da pouzit ovocny jogurt, treba k jahodam jahodovy apod.

  • Evka | 10. 8. 2004 08:04

    MŇAM!!! Gratuluju tvůrci.

  • Táňa | 29. 7. 2004 19:51

    Tento dort je úžasná záležitost. My mu říkáme žravý dort a nikdy ho není dost. Já nejprve vymažu formu máslem a vysypu kakaem, pak teprve piškoty, na ně směs a pak teprve ovoce. Doporučuji používat jen měkké - lépe se jí. Není nad jahody nebo kompotované broskve nakrájené hodně nadrobno. Tento dort naopak končím směsí jogurtu a smetany a zasypu kakaem. Také je možné přidat k jogurtu a smetaně měkký tvaroh.

  • Klárka | 28. 7. 2004 19:26

    Mně to taky moc chutná,doporučuji také použít jen zakysanou smetanu a pro lidi,kteří nemají příliš rádi ovoce v dortech je to dobré třeba jen s kakaem,popř.s banánem a navrch ozdobit oříšky a strouhanou čokoládou!

  • Mag | 26. 7. 2004 14:35

    Je skvělé použít banány pokapané trochou citronu,aby si zachovaly barvu a a proložit borůvkama.Vážně moc dobré...

  • Vendy | 21. 7. 2004 15:44

    No já doporučuju polít ty piškoty trochou té šťávy z kompotu jsou pak měkčí a štavnatější ...

  • Ela | 19. 7. 2004 22:36

    misto jogurtu je lepsi dat jen zakysanou smetanu...ja davam minimalne 5 kelimku, proc setrit :) 2 lzice cukru jsou malo, sladit dokud to nebude sladke :) a nejlepsi je s kompotovanyma broskvema. Dobre je udelat spodni vrstvu bilou a do druhe vrstvy pridat kakao, granko...

  • Tereza Novakova | 16. 7. 2004 18:44

    Tenhle recept je tak stary asi jako lidstvo samo.Zna ho snad kazdy.Ale i tak je vyborny..Terka

  • Kačenka | 16. 7. 2004 14:41

    Z vlastní zkušenosti radím zakysanou smetanu nahradit bílým jogurtem ACTIVIA. Je také lepší jogurty s piškoty promíchat, jsou pak mnohem vláčnější. S nahrazením moučk. cukru za vanilkový souhlasím, je to voňavější. Vrstvu piškotů je dobré proložit čerstvým ovocem, z kompotovaného v naší rodině vedou mandarinky. Ahoj a dobrou chuť.

  • MAGDALENA FRAŇKOVÁ | 16. 7. 2004 13:48

    TEN UDĚLÁM.URČITĚ BUDE MOC DOBRÝ A NENÁROČNÝ NA ČAS.

  • Zuzka | 16. 7. 2004 12:45

    dobre je nahradit, bily jogurt ovocnym dle chuti, nejlepe smetanovy

  • maca | 16. 7. 2004 09:26

    já to ještě vylepším ,doprostřed dám ovoce a zaleju sladkou želatinou no úžasný

  • Beruše | 14. 7. 2004 11:41

    Dobrý je to aji se sladkým tvarohem a čerstvým ovocem... fakt mňam

  • georg | 8. 7. 2004 19:57

    Je to výborné a hlavně rychlé.Děti se potom mohou utlouct.Díky

  • Anička | 23. 6. 2004 14:07

    chtěla jsem svému příteli udělat k narozeninám překvapení a protože nemáme troubu, zkusila jsem tento recept - mělo to opravdu úspěch! Moc dobrý, díky!

  • Lenka | 23. 6. 2004 13:15

    doporučuji nahradit cukr moučku vanilínovým cukrem - 1 na každý jogurt/smetanu:)

  • janička | 11. 6. 2004 13:55

    Je to hrozně výborný mnam!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Dorty Svačina Syrové Narozeniny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Čokoláda Dětské piškoty Kompotované ovoce Moučkový cukr Ovoce Smetana ke šlehání Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bifteky se zeleným pepřem

Bifteky se zeleným pepřem

Buchty - těsto z domácí pekárny

Buchty - těsto z domácí pekárny

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Ořechové rohlíčky Heda

Ořechové rohlíčky Heda

Mexická polévka z naší hospody

Mexická polévka z naší hospody

Třešňovo-čokoládové muffiny

Třešňovo-čokoládové muffiny

Vepřové na pomerančích

Vepřové na pomerančích

Rizoto se slaninou a žampiony

Rizoto se slaninou a žampiony

Plněná vepřová rolka

Plněná vepřová rolka

Doporučujeme

65 minut
Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí

Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí

50 minut
Vánočka ze šesti pramenů

Vánočka ze šesti pramenů

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

10 minut
Pečené kapří hranolky s tymiánem a slaninou

Pečené kapří hranolky s tymiánem a…

50 minut
Štědrovečerní hrachová polévka

Štědrovečerní hrachová polévka

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Smažený kapr bez kostí

Smažený kapr bez kostí

50 minut
Jemná rybí polévka

Jemná rybí polévka

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

Poslední sledované recepty

77
Smažený kapr bez kostí
Smažený kapr bez kostí
75
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
53
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
43
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Těstoviny s rajčatovou…
40
Bezlepkový tvarohový mazanec
Bezlepkový tvarohový…

Zajímavé články

Vánoční kapr 7x jinak: Smažený, marinovaný i zdravá verze z trouby
Vánoční kapr 7x jinak: Smažený, marinovaný i…
Jak se zbavit zápachu z rybiny – z rukou i z nádobí?
Jak se zbavit zápachu z rybiny – z rukou i z…
Staročeský houbový kuba: Ideální oběd na Štědrý den
Staročeský houbový kuba: Ideální oběd na Štědrý…
Vinná klobása 5x jinak: V trojobalu, s vejmrdou, pečená na pivě i v těstíčku z podmáslí
Vinná klobása 5x jinak: V trojobalu, s vejmrdou,…
Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky Absolonové, dokonalou Ivety Fabešové nebo zdravou Ivky z MasterChefa
Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky…
AHA.cz Umlkl hlas Kevina ze Sám doma: Herec prohrál boj s démony

Umlkl hlas Kevina ze Sám doma: Herec prohrál boj s démony

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Co napsat na vánoční přání 2025? Vyberte si to nejhezčí pro své blízké

Co napsat na vánoční přání 2025? Vyberte si to nejhezčí pro své blízké

Blesk pro ženy Retro Vánoce: Jak vypadala výzdoba v Československu a ve světě?

Retro Vánoce: Jak vypadala výzdoba v Československu a ve světě?

Ženy.cz Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Blesk.cz Zatčení Karlose Vémoly: Kam zmizela Lela s dětmi?!

Zatčení Karlose Vémoly: Kam zmizela Lela s dětmi?!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Nejoblíbenější cukroví podle znamení zvěrokruhu: Raci milují vosí hnízda, Lvi zase vanilkové rohlíčky

Nejoblíbenější cukroví podle znamení zvěrokruhu: Raci milují vosí hnízda, Lvi zase vanilkové rohlíčky

  • Recepty.cz
  • Nepečený ovocný dort
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact