• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nepečený ovocný dort
Napište svůj komentář k receptu

Nepečený ovocný dort

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 34
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečený ovocný dort
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kelímek bílý jogurt
    • 2
      kelímek zakysaná smetana
    • 2
      lžíce moučkový cukr
    • 2
      balíček dětské piškoty
    • kompotované ovoce
  • Na ozdobu
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • čokoláda
    • ovoce

Postup přípravy receptu

1
Jogurt, zakysanou smetanu a cukr ušleháme. Do dortové formy naskládáme vrstvu piškotů, vrstvu ovoce a zalijeme jogurtovou směsí. Několikrát opakujeme - poslední vrstvu tvoří piškoty. Necháme přes noc v chladničce uležet. Ozdobíme ušlehanou smetanou, čokoládou a ovocem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vynikající nepečený ovocný dort

Vynikající nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort s vaječným likérem

Nepečený ovocný dort s vaječným…

Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marci2 | 14. 11. 2014 20:32

    Vynikající na jakýkoliv způsob. Dávám za 1 !!!

  • Ela | 21. 8. 2014 19:31

    a že by tady napsali přesně kolik čeho, to ne.. :-!

  • Ela | 21. 8. 2014 19:30

    a že by tady napsali přesně kolik čeho, to ne.. :-!

  • Sabka | 19. 1. 2013 11:50

    Užasný recept.... dělala jsem ho už několikrat a všem velice chutná :-)

  • recepty73
    recepty73 | 17. 10. 2010 10:53

    1*

  • Eva Kolčavová | 15. 6. 2009 10:01

    Výborný, ovoce jsem dala kompotované (jahody, borůvky, ananas) a z kompotové šťávy jsem udělala polevu, kterou jsem zahustila smetanovým pudinkem. Nemělo to chybu, vrhli se na to jako kobylky a v mžiku bylo všecho pryč. Musel jsem jim slíbit opáčko.

  • Markéta | 8. 2. 2008 18:52

    Dnes jsem dortík připravila a je opravdu jednoduchý a moc dobrý:)

  • Eliška S. | 9. 8. 2007 22:58

    Hanko, když se dort povedl a chutnal, tak proč neoznámkujete? Nerozumím Vaší větě "Když se bude známkovat tak máte za jedna." Tady se přece neznámkuje jak na vysvědčení ve škole - 2x do roka.

  • Danka Snášelová | 9. 8. 2007 21:59

    Jednou jsem v televizi viděla, jak piškoty zamíchaly dohromady s vyšlehaným krémem. Od té doby to taky tak dělám. Je to rychlejší a piškoty lépe a rychleji navlhnou. Do krémů nedávám jogurty, ale 1 ušlehanou šlehačku a 2 zakysané smetany. Vrch dortu pěkně uhladím, nechám vychladit a potom zaliji dortovou želatinou od Dr. Oetkera, která okamžitě ztuhne. Při podávání zdobím ještě šlehačkou.

  • Hanka Vítová | 9. 8. 2007 21:04

    Super,když se bude známkovat tak máte za jedna.Dělala jsem dva na oslavu nejdříve mě kamarádka přemlouvala abych udělala jen jeden ,že to nemám ověřené ,ale měla jsem svou hlavu a DOBŘE JSEM UDĚLA

  • Baja Š. | 13. 2. 2007 19:42

    U nás moc oblíbený dort-dávám jen 2 velké jogurty-buď bílé-pak přidám cukr-nebo ovocné nebo oříškovonugátové.Zakysánku nedávám.Nejlepší ovoce-v létě čerstvý červ.rybíz-v zimě kompot.mandarinky nebo ananas.

  • Alexandra | 6. 6. 2006 14:41

    Děláme ho dost často a všichni si vždycky pochutnají

  • Petra | 6. 5. 2006 11:16

    Vynikající!!!!!!!!!!!!Ale bohužel dlouho nevydrží - u nás se snědl za 2 hodiny.Výborný je i při použití drobného zmrzlého ovoce (borůvek) - v ledničce povolí a jsou "tak akorát".

  • Jitka | 10. 2. 2006 11:19

    My ho delame s boruvkovym kompotem, proste mnamozni, genialni kombinace sladkeho ovoce s lehce kyselou zakysanou smetanou.

  • Jana | 21. 4. 2005 17:10

    Výborný recept!!!Moc jsme si pochutnali.Zas ho brzy ukuchtím.

  • Jana K. | 21. 4. 2005 17:05

    Opravdu výborné!Místo bílých jogurtů jsem použila broskvové,dala jsem jen 1 lžíci moučk.cukru,ale zato 2 vanilk.cukry,velký broskv.kompot a malý jahod.kompot.Piškoty jsem do formy nevyskladavala,ale zamíchala jsem je dohromady s vyšleh.krémem.Dětiem hrozně chutnal,už vymýšlíme jaké ovoce použiji příště.Asi kompot.mandarinky a ananas.Tak dík za super recept!!!

  • White | 24. 3. 2005 21:58

    Pokud chcete mít tento zákusek dietní, místo cukru použijte umělé sladilo .... chutná stejně, nikdo to nepozná :-)

  • marie krejzarova | 16. 12. 2004 13:59

    Dělám ho jen z našlehané smetany a zakysanek bez jogurtu a je též k sežrání

  • Anonym | 11. 10. 2004 13:50

    Tento recept je u nás velmi oblíbený, ale nikdy dlouho nevydrží - hned je pryč.Nejradši ho máme s jahodami

  • Lenka Búryová | 9. 9. 2004 13:28

    Je opravdu výborný,hlavně s ním není žádná práce!!!Použila jsem 2 broskvové jogurty místo bílých a k močkovému cukru jsem přidala ještě vanilkový.Výsledek?Mňami, mňami....

  • Lenča | 4. 9. 2004 23:10

    Ijá tenhle recept znám,je to moc vynikající. Vždycky je ho strašně málo! Lenča

  • Anonym | 30. 8. 2004 19:37

    Doporucuji kombinaci mekkeho tvarohu (s trochou vanilkoveho cukru) a zakysanou smetanu.

  • Hanka | 27. 8. 2004 12:46

    Tenhle dort děláme už několik let a vždycky se po něm jen zapráší. Je to ohromná mňamka. Mohla bych se po něm utlouct. A dá se dělat opravdu na X způsobů. Podle toho, jaké ovoce je zrovna k dostání nebo jaké zrovna dozrává na zahrádce. Zkuste třeba i kiwi a ananas. My do toho dáváme všechno co nám chutná. Vřele doporučuji!!!

  • Hanička | 16. 8. 2004 17:06

    A opravdu to ztuhne tolik, že se to dá krájet jako dort? Přidala bych tam želatinu

  • Anonym | 16. 8. 2004 10:20

    Zkuste přidat do krému trochu rumu a piškoty pokapat silnou kávou. Je to vyzkoušené....

  • Tereza | 13. 8. 2004 10:27

    Tenhle dort se dá udělat na milion způsobů, na oslazení se dá použít umělé sladidlo irbis ( je bez příšernýho syntetickýho pahuťovýho ocásku) a použít libovolné množství odtučněného jogurtu a je tu dobrota i pro ty, co drží linii

  • Sasha | 12. 8. 2004 13:16

    Misto jogurtu parizskou slehacku, je to vic kaloricke:-) K tomu se vyborne hodi broskve.Taky pro obmenu se da pouzit ovocny jogurt, treba k jahodam jahodovy apod.

  • Evka | 10. 8. 2004 08:04

    MŇAM!!! Gratuluju tvůrci.

  • Táňa | 29. 7. 2004 19:51

    Tento dort je úžasná záležitost. My mu říkáme žravý dort a nikdy ho není dost. Já nejprve vymažu formu máslem a vysypu kakaem, pak teprve piškoty, na ně směs a pak teprve ovoce. Doporučuji používat jen měkké - lépe se jí. Není nad jahody nebo kompotované broskve nakrájené hodně nadrobno. Tento dort naopak končím směsí jogurtu a smetany a zasypu kakaem. Také je možné přidat k jogurtu a smetaně měkký tvaroh.

  • Klárka | 28. 7. 2004 19:26

    Mně to taky moc chutná,doporučuji také použít jen zakysanou smetanu a pro lidi,kteří nemají příliš rádi ovoce v dortech je to dobré třeba jen s kakaem,popř.s banánem a navrch ozdobit oříšky a strouhanou čokoládou!

  • Mag | 26. 7. 2004 14:35

    Je skvělé použít banány pokapané trochou citronu,aby si zachovaly barvu a a proložit borůvkama.Vážně moc dobré...

  • Vendy | 21. 7. 2004 15:44

    No já doporučuju polít ty piškoty trochou té šťávy z kompotu jsou pak měkčí a štavnatější ...

  • Ela | 19. 7. 2004 22:36

    misto jogurtu je lepsi dat jen zakysanou smetanu...ja davam minimalne 5 kelimku, proc setrit :) 2 lzice cukru jsou malo, sladit dokud to nebude sladke :) a nejlepsi je s kompotovanyma broskvema. Dobre je udelat spodni vrstvu bilou a do druhe vrstvy pridat kakao, granko...

  • Tereza Novakova | 16. 7. 2004 18:44

    Tenhle recept je tak stary asi jako lidstvo samo.Zna ho snad kazdy.Ale i tak je vyborny..Terka

  • Kačenka | 16. 7. 2004 14:41

    Z vlastní zkušenosti radím zakysanou smetanu nahradit bílým jogurtem ACTIVIA. Je také lepší jogurty s piškoty promíchat, jsou pak mnohem vláčnější. S nahrazením moučk. cukru za vanilkový souhlasím, je to voňavější. Vrstvu piškotů je dobré proložit čerstvým ovocem, z kompotovaného v naší rodině vedou mandarinky. Ahoj a dobrou chuť.

  • MAGDALENA FRAŇKOVÁ | 16. 7. 2004 13:48

    TEN UDĚLÁM.URČITĚ BUDE MOC DOBRÝ A NENÁROČNÝ NA ČAS.

  • Zuzka | 16. 7. 2004 12:45

    dobre je nahradit, bily jogurt ovocnym dle chuti, nejlepe smetanovy

  • maca | 16. 7. 2004 09:26

    já to ještě vylepším ,doprostřed dám ovoce a zaleju sladkou želatinou no úžasný

  • Beruše | 14. 7. 2004 11:41

    Dobrý je to aji se sladkým tvarohem a čerstvým ovocem... fakt mňam

  • georg | 8. 7. 2004 19:57

    Je to výborné a hlavně rychlé.Děti se potom mohou utlouct.Díky

  • Anička | 23. 6. 2004 14:07

    chtěla jsem svému příteli udělat k narozeninám překvapení a protože nemáme troubu, zkusila jsem tento recept - mělo to opravdu úspěch! Moc dobrý, díky!

  • Lenka | 23. 6. 2004 13:15

    doporučuji nahradit cukr moučku vanilínovým cukrem - 1 na každý jogurt/smetanu:)

  • janička | 11. 6. 2004 13:55

    Je to hrozně výborný mnam!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Dorty Svačina Syrové Narozeniny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Čokoláda Dětské piškoty Kompotované ovoce Moučkový cukr Ovoce Smetana ke šlehání Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Grilovaný hermelín

Grilovaný hermelín

Drážďanský špaldový chleba

Drážďanský špaldový chleba

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Mrkvovo-kedlubnové placky

Mrkvovo-kedlubnové placky

Borůvková bublanina

Borůvková bublanina

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

Celer z trouby

Celer z trouby

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

54
Těstoviny s cuketou a kuřecím masem
Těstoviny s cuketou a…
48
Jednoduchá mléčná rýže / rýžová kaše
Jednoduchá mléčná rýže /…
46
Švestková povidla
Švestková povidla
43
Koláč s kaki a skyrem
Koláč s kaki a skyrem
33
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

  • Recepty.cz
  • Nepečený ovocný dort
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact