• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Napište svůj komentář k receptu

Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
6fotografií
Nahrát fotku
 

Oblíbený americký dezert, který se dá připravit i v nepečené verzi. Sušenkový korpus a dva druhy krému - kokosový a borůvkový - chutnají dohromady naprosto báječně.

Suroviny

12 porce
    • 200
      g sušenky máslové
    • 80
      g máslo
    • 500
      g tvaroh
    • 250
      g mascarpone
    • 120
      g moučkový cukr
    • 50
      g želatina
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 3
      lžíce strouhaný kokos
    • 200
      g borůvky

Postup přípravy receptu

1
Sušenky rozdrťte a smíchejte s rozpuštěným máslem tak, aby se spojily. Vzniklou hmotu napěchujte na dno dortové formy vyložené pečicím papírem. Takto připravený korpus dejte zchladit do ledničky.

RADA: VIDEO, jak vyšlehat veganský sníh!

2
Tvaroh, mascarpone, moučkový cukr a citronovou šťávu vymíchejte do krému, který rozdělíte na dvě části.
3
Do první části přimíchejte nastrouhaný kokos, přidejte půlku želatiny připravené podle návodu a tento krém nalijte na ztuhlý korpus. Dejte zhurba na 20 minut do ledničky.
4
Borůvky omyjte a rozmixujte. Vzniklé pyré pak přimíchejte k druhé části připraveného krému. Přidejte zbytek želatiny a krém nalijte na první, kokosovou vrstvu.

RADA: VIDEO, jak připravit domácí Míša řezy!

5
Cheescake nechejte v ledničce několik hodin (ideálně přes noc), dokud neztuhne. Hotový dezert můžete ozdobit celými borůvkami a strouhaným kokosem.

RADA: VIDEO, jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Mangový cheesecake

Mangový cheesecake

Cheesecake s jahodami, bílou čokoládou a mákem

Cheesecake s jahodami, bílou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Nejlepší dezerty Cheesecake
Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvky Citronová šťáva Mascarpone Máslo Moučkový cukr Strouhaný kokos Sušenky Tvaroh Želatina

Míša řezy krok za krokem

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohový koláč s jahodami

Tvarohový koláč s jahodami

Staročeský guláš

Staročeský guláš

Marcipán ze sušeného mléka

Marcipán ze sušeného mléka

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina drožďová pomazánka

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Krevety s rýžovými nudlemi

Krevety s rýžovými nudlemi

Bílková poleva na perníčky

Bílková poleva na perníčky

Domácí houskový knedlík

Domácí houskový knedlík

Větrníky na plech - karamelové řezy

Větrníky na plech - karamelové řezy

Doporučujeme

15 minut
15minutová česnečka

15minutová česnečka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

90 minut
Perníčky

Perníčky

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Míša řezy krok za krokem

Poslední sledované recepty

22
Kynuté buchty z remosky
Kynuté buchty z remosky
18
Čokoládové crinkles
Čokoládové crinkles
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem
15
Svařák
Svařák

Zajímavé články

Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
AHA.cz Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Tajná mise Bena Stillera: Inkognito v Tatrách, pak se ukryl v Česku!

Tajná mise Bena Stillera: Inkognito v Tatrách, pak se ukryl v Česku!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Další doporučené recepty:

Nepečené perníčky
Nepečené perníčky
Nepečené trubičky II.
Nepečené trubičky II.
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Nepečený borůvkový cheesecake
Nepečený borůvkový cheesecake
Nepečený dort III.
Nepečený dort III.
Nepečený dort z jablek
Nepečený dort z jablek
  • Recepty.cz
  • Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact