• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Napište svůj komentář k receptu

Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
6fotografií
Nahrát fotku
 

Oblíbený americký dezert, který se dá připravit i v nepečené verzi. Sušenkový korpus a dva druhy krému - kokosový a borůvkový - chutnají dohromady naprosto báječně.

Suroviny

12 porce
    • 200
      g sušenky máslové
    • 80
      g máslo
    • 500
      g tvaroh
    • 250
      g mascarpone
    • 120
      g moučkový cukr
    • 50
      g želatina
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 3
      lžíce strouhaný kokos
    • 200
      g borůvky

Postup přípravy receptu

1
Sušenky rozdrťte a smíchejte s rozpuštěným máslem tak, aby se spojily. Vzniklou hmotu napěchujte na dno dortové formy vyložené pečicím papírem. Takto připravený korpus dejte zchladit do ledničky.

RADA: VIDEO, jak vyšlehat veganský sníh!

2
Tvaroh, mascarpone, moučkový cukr a citronovou šťávu vymíchejte do krému, který rozdělíte na dvě části.
3
Do první části přimíchejte nastrouhaný kokos, přidejte půlku želatiny připravené podle návodu a tento krém nalijte na ztuhlý korpus. Dejte zhurba na 20 minut do ledničky.
4
Borůvky omyjte a rozmixujte. Vzniklé pyré pak přimíchejte k druhé části připraveného krému. Přidejte zbytek želatiny a krém nalijte na první, kokosovou vrstvu.

RADA: VIDEO, jak připravit domácí Míša řezy!

5
Cheescake nechejte v ledničce několik hodin (ideálně přes noc), dokud neztuhne. Hotový dezert můžete ozdobit celými borůvkami a strouhaným kokosem.

RADA: VIDEO, jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Mangový cheesecake

Mangový cheesecake

Cheesecake s jahodami, bílou čokoládou a mákem

Cheesecake s jahodami, bílou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Nejlepší dezerty Cheesecake
Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvky Citronová šťáva Mascarpone Máslo Moučkový cukr Strouhaný kokos Sušenky Tvaroh Želatina

Míša řezy krok za krokem

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

"Péřová" bublanina

"Péřová" bublanina

Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle

Báječné ovocné koláčky - snadno a…

Zeleninová frittata

Zeleninová frittata

Kuře (nejen) na zelí

Kuře (nejen) na zelí

Salát Nicoise

Salát Nicoise

Jednoduché špecle se zelím a masem

Jednoduché špecle se zelím a masem

Bramborové noky s dušeným špenátem

Bramborové noky s dušeným špenátem

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi a koprem

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…

Domácí müsli tyčinky

Domácí müsli tyčinky

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Míša řezy krok za krokem

Poslední sledované recepty

52
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
43
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
43
Vodová ančka (žitná kaše), základní recept
Vodová ančka (žitná kaše…
41
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…
34
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Nepečené perníčky
Nepečené perníčky
Nepečené trubičky II.
Nepečené trubičky II.
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Nepečený borůvkový cheesecake
Nepečený borůvkový cheesecake
Nepečený dort III.
Nepečený dort III.
Nepečený dort z jablek
Nepečený dort z jablek
  • Recepty.cz
  • Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact