• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nepečené trubičky
Napište svůj komentář k receptu

Nepečené trubičky

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečené trubičky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      lžíce kakao
    • 2
      vejce
    • 3
      bílek
    • pařížská šlehačka
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Piškoty i arašídky v cukru umeleme, smícháme s kakaem, vejci a bílky (neušlehanými). Těsto propracujeme a přendáme na vál jemně posypaný mletými piškoty. Vyválíme na plát silný 2 mm. Nesmí se lepit.
2
Plát rozkrájíme na obdélníčky podle velikosti kovových trubiček. Na formičkách necháme 24 hodiny oschnout. Po vytažení kovové trubičky povrch polijeme hořkou čokoládou nebo čokoládovou polevou. Plníme pařížskou šlehačkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nepečené trubičky II.

Nepečené trubičky II.

Marcipánové trubičky

Marcipánové trubičky

Černé trubičky

Černé trubičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jani | 3. 12. 2013 08:59

    Dobrý den..chtěla jsem se jen zeptat..jak tu některé z vás píší že nahrazují bílky..znamená to že ta celá vejce dáváte??nebo jde trubičky udělat i úplně bez vajec..do syrových se mi nechce :(..děkuji odpověď :)

  • Eva Budková | 10. 4. 2007 09:54

    Dávám za 1, trubičky jsou výborné. Zkoušela jsem variantu místo bílků dát rum, ale příště to už neudělám. Těsto se mi dokonale nespojilo a trochu se trhalo. Ale i tak byl výsledek super. Plnila jsem máslovo-pudinkovým krémem.

  • Mila Veselá | 14. 9. 2006 16:23

    Omlouvám se , ptala se Blanka nikoli Šárka. Prosím o opravu. Děkuji Mila

  • Mila Veselá | 14. 9. 2006 16:21

    Šárko, já sice nejsem ten anonym, ale také dávám rum místo bílků (mléko ne). Od oka, aby vznikla hmota asi jako plastelína. Viz recept Arašídové trubičky, který jsem vkládala asi před rokem.

  • Šárka Tkáčová | 14. 9. 2006 13:54

    Zdeni,už jsem je přidala minulý týden jako Medové trubičky.Ahoj.

  • Blanka | 14. 9. 2006 13:38

    Ani já nepoužívám syrové vejce (bez tepelné úpravy) a tak bych chtěla poprosit Anonyma, jestli by nenapsal/a kolik asi rumu a mléka na tuto dávku používá. Předem díky.

  • Zdena | 7. 9. 2006 18:41

    Šárko, nenapíšeš ten recept sem, máme tiež záujem.

  • Anonym | 6. 9. 2006 17:10

    Já místo bílku dávám rum a mléko. Vypracuji vláčné těsto, které vyvaluji v mikrotenovém sáčku. Krájím pásky a stíčím na malé plechové trubičky. Jsou vynikající a rychle pryč. Někdy dosušuji v troubě. Ale spíše jen lehce nejlépe už ve vyplé.

  • Šárka Tkáčová | 6. 9. 2006 08:36

    Pro Sísu: polovinu trubiček plním karamelovým krémem,byl tu již několikrát popsán,salko vařím ale 2 hodiny,je hustější a máslo kupuji jen to pravé-bez zakysaných přísad . Poměr 1 salko na 1 máslo.Druhou půlku plním vařeným krémem máslovým .1 vejce šlehám ve vodní lázni se 6 lžícemi cukru písek do husta .Nechám vychladnout a přidávám pak do změklého másla-stejná teplota je důležitá.Pokud máte ráda kakao,dejte kakao ,já dávám oříšky a trochu rumu.Trubiček je opravdu hodně , tak je už 25 let peču se sestrou,válení jde rychle a každá si vezmeme polovinu.Krém nevytéká ,ale trubičky doplňuji na talíř postupně,nenechám jich ležet v teple nikdy nějak moc.

  • Sísa | 5. 9. 2006 14:07

    Ráda bych se zeptala Šárky Tkáčové jakým krémem plní ty medové trubičky. Já je dělám zrovna tak, ale nemám dobrý krém.Díky za odpověď.

  • anonym | 5. 9. 2006 13:13

    Šárko, nechcete ten váš recept přidat pro všechny sem? Diky

  • Šárka Tkáčová | 5. 9. 2006 12:59

    Paní Oumarová,nedaří se mi poslat Vám mail,nemáte plnou schránku? Díky.

  • Šárka Tkáčová | 5. 9. 2006 10:45

    Díky paní Oumarová,zkusím je na náš krmáš.Medové trubičky peču tak,že vykrajuji kolečka a ty po upečení rychle motám na dřevěné válečky-tenoučké , padla na to jedna moje vařecha ,ale dobře se to dělá.Konečky máčím v čokoládě.Mám výborný recept,možná tady je jich spousta,jestli budete chtít,pošlu Vám svůj.

  • Jaroslava Oumarová | 5. 9. 2006 10:44

    Ještě doplním, že jsem na ty trubičky natáčela pásky těsta, jako na kremrole. Musíte to pořádně nechat zaschnout, jinak to jde špatně sundat.

  • Jaroslava Oumarová | 5. 9. 2006 10:40

    Já jsem, jestli mohu poradit, použila přesně ty, jako Šárka, pečou se na nich také takové ty malé černé a medové trubičky. Bylo z toho kolem 40 kousků.

  • Hana Lorencová | 5. 9. 2006 10:26

    Používám jiné trubičky, silnější, mám z této dávky kolem 25 kousků, záleží jak nakrájíte,

  • Jaroslava Oumarová | 5. 9. 2006 10:15

    Tyhle trubičky znám, jsou moc dobré.

  • Šárka Tkáčová | 5. 9. 2006 10:01

    Paní Lorencová,kolik je asi trubiček z této dávky? Mám doma kovové asi 8 cm dlouhé a 1 cm průměr.A chutná to trošku asi jako griliáš,když jsou tam ty oříšky?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoládová poleva Kakao Pařížská šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lehký salát

Lehký salát

Šišky z bramborové kaše

Šišky z bramborové kaše

Koprová omáčka expres

Koprová omáčka expres

Halušky se zelím a vařeným masem

Halušky se zelím a vařeným masem

Fazolový salát V.

Fazolový salát V.

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…

Masové nudličky na zelenině s nudlemi

Masové nudličky na zelenině s nudlemi

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Doporučujeme

30 minut
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí

Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

168
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
69
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
63
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
51
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
38
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Deník Aha! 16.8.2025

Deník Aha! 16.8.2025

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

  • Recepty.cz
  • Nepečené trubičky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact