• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nepečené krémeše
Napište svůj komentář k receptu

Nepečené krémeše

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečené krémeše
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      balení sušenky be-be
    • 100
      g cukr krupice
    • 3
      vanilkový pudink
    • 1
      l mléko
  • Krém
    • 7
      ks bílek
    • 100
      g cukr
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky
  • Na posypání
    • 50
      g čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
Na plech po celé ploše položíme vedle sebe sušenky. Uvaříme pudink z mléka a pudinkového prášku s cukrem.
2
Ve vodní lázní ušleháme bílky s cukrem na tuhý sníh, který vmícháme do prochladlého pudinku.
3
Tento krém natřeme na sušenky a na něj ušlehanou smetanu s vanilkovým cukrem a ztužovačem. Povrch posypeme strouhanou čokoládou.
4
Necháme do druhého dne odležet. Krájíme řezy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kremeše s pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

Poctivé vanilkové krémeše

Poctivé vanilkové krémeše

Ořechové kuličky - nepečené

Ořechové kuličky - nepečené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zoran | 31. 1. 2008 14:23

    Pro Venyss a ostatní: pokud se bojíte salmonely, tak ta se v bílkách prakticky nevyskytuje. Horší to je se žloutky!!! Každopádně ale nevěřte tomu, že kdyby tam náhodou byla, že ji nad párou zničíte. K tomu je třeba 10 minut tzv. plným varem, tzn. při 100 C°

  • Danka Snášelová | 28. 1. 2008 15:39

    Koukám, koukám,ale já žádná syrová vejce v receptu nevidím. Asi špatně vidím. Jsou tam jenom bílky, ale ty se šlehají ve vodní lázní! Takovéto zákusky mám ráda, nedokážu jim odolat. Ale i já "křičím"!!! Jak mám hubnout, když jsou zde takové dobrůtky?

  • Alena | 28. 1. 2008 15:24

    Jestli jsem dobře pochopila z komentáře Anonyma, tak bílky se "uvaří", takže syrové vejce tam není. Určitě vyzkouším. Ale až shodím ta vánoční kilečka!!!!

  • Di | 28. 1. 2008 15:09

    Venyss, bíllky se ve vodní lázni uvaří, nejsou syrové, takto se dělá i náplň do kremrolí. Také se raději syrovým vejcím vyhýbám.

  • venyss | 28. 1. 2008 12:56

    Zní to celkem zajímavě, ale zásadně nepoužívám syrová vejce...takže asi nic pro mě...

  • Anonym | 28. 1. 2008 07:46

    Jani, nebojte se těch bílků.Dejte si do většího kastrolku vodu (cca 3-4 cm), přiveďte ji k varu. Potom na větší kastrol postavte menší s bílky a cukrem. Šlehačem šlehejte nejdřív na nižší otáčky, které postupně zvyšujete, sníh. Ve vodní lázni je to proto, aby se bílkový sníh tzv. uvařil. Jinak by Vám po vmíchání do pudinku "spadl", zvodnatěl a nebylo by to dobré. Hotový sníh nejde vylít z kastrolku, je tuhý. Není to žádná věda, jen se odvážit...

  • Andra | 27. 1. 2008 16:23

    Be-Be keksy sa daju nahradit aj hotovymi medovymi platmi. Dostat ich kupit bezne aj v Tescu. V jednom baleni su 4 ks a su balene podobne ako tortove oplatky.

  • Lemach | 26. 1. 2008 12:55

    Dělám je také, je opravdu lepší je nechat až na druhý den uležet. Ale u nás jsou ten den snězené.

  • Jana Remková | 26. 1. 2008 10:33

    Ježíííííš!!! A jak pak má člověk hubnout?To musím zkusit,jinak bych omarodila!Jen se zeptám,musí se sníh šlehat ve vodní lázni?Já nevím,jak na to,nemohla bych ušlehat normálně šlehačem a pak došlehávat ve vodní lázni? Díky za recept.Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Syrové Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoláda na vaření Cukr Cukr krupice Mléko Šlehačka Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový pudink Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstoviny s houbami

Těstoviny s houbami

Biftek z mletého masa

Biftek z mletého masa

Grilovaný hermelín

Grilovaný hermelín

Bramborové knedlíky ze studených brambor

Bramborové knedlíky ze studených…

Punčové řezy pí Marečkové

Punčové řezy pí Marečkové

Bramborové placky

Bramborové placky

Ořechové kostky - miniřezy

Ořechové kostky - miniřezy

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…

Penne s kuřecím masem, listovým špenátem a parmazánem

Penne s kuřecím masem, listovým…

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

86
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
84
Dýňová tortila
Dýňová tortila
83
Máslové řízky
Máslové řízky
59
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
41
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5 jednoduchých, rychlých a chutných receptů
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5…
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
AHA.cz Životní krok Adamovské: Změna názoru na Štěpánka!

Životní krok Adamovské: Změna názoru na Štěpánka!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy 6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Hvězda Ulice i Jedné rodiny Matějovský: Bude se ženit!

Hvězda Ulice i Jedné rodiny Matějovský: Bude se ženit!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Nepečené krémeše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact