• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nepečené krémeše
Napište svůj komentář k receptu

Nepečené krémeše

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečené krémeše
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      balení sušenky be-be
    • 100
      g cukr krupice
    • 3
      vanilkový pudink
    • 1
      l mléko
  • Krém
    • 7
      ks bílek
    • 100
      g cukr
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky
  • Na posypání
    • 50
      g čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
Na plech po celé ploše položíme vedle sebe sušenky. Uvaříme pudink z mléka a pudinkového prášku s cukrem.
2
Ve vodní lázní ušleháme bílky s cukrem na tuhý sníh, který vmícháme do prochladlého pudinku.
3
Tento krém natřeme na sušenky a na něj ušlehanou smetanu s vanilkovým cukrem a ztužovačem. Povrch posypeme strouhanou čokoládou.
4
Necháme do druhého dne odležet. Krájíme řezy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kremeše s pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

Poctivé vanilkové krémeše

Poctivé vanilkové krémeše

Ořechové kuličky - nepečené

Ořechové kuličky - nepečené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zoran | 31. 1. 2008 14:23

    Pro Venyss a ostatní: pokud se bojíte salmonely, tak ta se v bílkách prakticky nevyskytuje. Horší to je se žloutky!!! Každopádně ale nevěřte tomu, že kdyby tam náhodou byla, že ji nad párou zničíte. K tomu je třeba 10 minut tzv. plným varem, tzn. při 100 C°

  • Danka Snášelová | 28. 1. 2008 15:39

    Koukám, koukám,ale já žádná syrová vejce v receptu nevidím. Asi špatně vidím. Jsou tam jenom bílky, ale ty se šlehají ve vodní lázní! Takovéto zákusky mám ráda, nedokážu jim odolat. Ale i já "křičím"!!! Jak mám hubnout, když jsou zde takové dobrůtky?

  • Alena | 28. 1. 2008 15:24

    Jestli jsem dobře pochopila z komentáře Anonyma, tak bílky se "uvaří", takže syrové vejce tam není. Určitě vyzkouším. Ale až shodím ta vánoční kilečka!!!!

  • Di | 28. 1. 2008 15:09

    Venyss, bíllky se ve vodní lázni uvaří, nejsou syrové, takto se dělá i náplň do kremrolí. Také se raději syrovým vejcím vyhýbám.

  • venyss | 28. 1. 2008 12:56

    Zní to celkem zajímavě, ale zásadně nepoužívám syrová vejce...takže asi nic pro mě...

  • Anonym | 28. 1. 2008 07:46

    Jani, nebojte se těch bílků.Dejte si do většího kastrolku vodu (cca 3-4 cm), přiveďte ji k varu. Potom na větší kastrol postavte menší s bílky a cukrem. Šlehačem šlehejte nejdřív na nižší otáčky, které postupně zvyšujete, sníh. Ve vodní lázni je to proto, aby se bílkový sníh tzv. uvařil. Jinak by Vám po vmíchání do pudinku "spadl", zvodnatěl a nebylo by to dobré. Hotový sníh nejde vylít z kastrolku, je tuhý. Není to žádná věda, jen se odvážit...

  • Andra | 27. 1. 2008 16:23

    Be-Be keksy sa daju nahradit aj hotovymi medovymi platmi. Dostat ich kupit bezne aj v Tescu. V jednom baleni su 4 ks a su balene podobne ako tortove oplatky.

  • Lemach | 26. 1. 2008 12:55

    Dělám je také, je opravdu lepší je nechat až na druhý den uležet. Ale u nás jsou ten den snězené.

  • Jana Remková | 26. 1. 2008 10:33

    Ježíííííš!!! A jak pak má člověk hubnout?To musím zkusit,jinak bych omarodila!Jen se zeptám,musí se sníh šlehat ve vodní lázni?Já nevím,jak na to,nemohla bych ušlehat normálně šlehačem a pak došlehávat ve vodní lázni? Díky za recept.Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Syrové Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoláda na vaření Cukr Cukr krupice Mléko Šlehačka Sušenky BE-BE Vanilkový cukr Vanilkový pudink Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cmunda na pekáči

Cmunda na pekáči

Těstoviny s kuřetem a špenátem

Těstoviny s kuřetem a špenátem

Čočková polévka z komentářů

Čočková polévka z komentářů

Vídeňská vařená bábovka

Vídeňská vařená bábovka

Lilkové lodičky

Lilkové lodičky

Brokolicová polévka bez smetany

Brokolicová polévka bez smetany

Čokoládové suflé

Čokoládové suflé

Kořeněný patizon v těstíčku

Kořeněný patizon v těstíčku

Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

Filet z candáta se šťouchaným…

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

152
Dýňová tortila
Dýňová tortila
148
Máslové řízky
Máslové řízky
127
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
123
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
50
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Záhada jmen na parte Jiřího Krampola (†87):  Kdo jsou mecenáši pohřbu?

Záhada jmen na parte Jiřího Krampola (†87): Kdo jsou mecenáši pohřbu?

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Nepečené krémeše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact