• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nepečené jablečné řezy II.
Napište svůj komentář k receptu

Nepečené jablečné řezy II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečené jablečné řezy II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks jablka
    • 2
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • 5
      lžíce cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Jablka oloupeme a zbavíme jadřince, dáme do trouby a necháme rozpéct, až jsou měkké. Vychladlé rozmixujeme, přidáme zakysané smetany, cukr a vanilkový cukr. Tuto hmotu vrstvíme na piškoty děláme tři vrstvy. Necháme 2 hodiny uležet v lednici.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Jablečné řezy piškotové

Jablečné řezy piškotové

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kiki | 22. 7. 2007 18:40

    vypadalo to divně, ale bylo to výborné. nerozpékala sem to v troubě ,ale v mikrovlnce.

  • Zuzana Šindlerová | 18. 2. 2007 17:00

    Rozpekla jsem v troubě jablíčka nakrájená na čtvrtky, vodu vůbec nepustila. Po smíchání se smetanou byla hmota řidší, ale přes noc na balkoně krásně ztuhla. Jen bych dala všeho víc, jsme moc žraví. Dávám 1, moc jsme si pochutnali.

  • gabriela matějíčková | 3. 2. 2007 14:19

    V mikrovlnce to dělám tak 5 až 8 minut na plný výkon.Šťáva z jablek se skoro úplně vypeče,takže nevím proč to máte vodnaté.V tom případě bych přidala více piškotů, je pravda,že po dvou hodinách to je ještě řidší,pokud to nechám přes noc uležet krájím to nožem a žezy jsou pevné.

  • Jindřiška Berglová | 31. 1. 2007 10:47

    Můžete napsat,jak to děláte v mikrovlnce?

  • Jana | 30. 1. 2007 10:22

    Na chuť je to moc dobré, ale vě namísto aby to ztuhlo, to ještě zvodovatělo a tak to je nakonec velmi tekuté - jíme výhradně polévkovou lžící

  • Alena | 25. 1. 2007 13:09

    Já je vařím ty jablka,ale jinak super recept děkujeme.

  • Věra Novotná | 25. 1. 2007 10:46

    Místo rozpečení v troubě dělám v mikrovlnce.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dětské piškoty Jablka Vanilkový cukr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Studený pikantní bůček

Studený pikantní bůček

Borůvkový tvarohový dort

Borůvkový tvarohový dort

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Italská kuchyně- předkrmy - salát…

Sedlácké karé (kotleta) - minutka

Sedlácké karé (kotleta) - minutka

Těstoviny se žampiony ala pizza

Těstoviny se žampiony ala pizza

Nivová pomazánka s mozzarelou

Nivová pomazánka s mozzarelou

Telecí líčka na víně

Telecí líčka na víně

Dresing

Dresing

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

143
Jednoduchá kávová roláda
Jednoduchá kávová roláda
77
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…
32
Pikantní vepřová pečínka
Pikantní vepřová pečínka
30
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
28
Gyros krkovice na cibuli
Gyros krkovice na cibuli

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Nepečené jablečné řezy II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact