• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Nejlepší kuře
Napište svůj komentář k receptu

Nejlepší kuře

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejlepší kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso čtvrtky
    • žampiony
    • brambory
    • máslo
    • koření na kuře
    • sůl
    • kmín

Postup přípravy receptu

1
Zapékací mísu vymažeme máslem, syrové brambory nakrájíme na plátky a úhledně je narovnáme do pekáčku, posypeme žampiony (1 plechovka, čím větší tím lepší), osolíme, okmínujeme a nakonec poklademe okořeněné, osolené čtvrtky kuřete. Přidáme ještě kostičky másla a pečeme (na začátku přikrývám alobalem).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nejlepší vafle

Nejlepší vafle

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší makovec

Nejlepší makovec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 13. 6. 2007 07:04

    Nedávno jsem četla rozsáhlý článek o biopotravinách a prý ani tyto nejsou všechny stroprocentně zdravé. Takže kuřátko na talíř!

  • Pastis Petite | 9. 6. 2007 11:48

    Všude se teď píše o "zdravé" výživě a prevenci. To bych ani nemohla přejít ulici, protože "možná" by mě mohlo přejet auto. Souhlasím, že pečené kuřátko na míse je báječné. Jen sůl a kmín stačí...

  • Tereza - | 8. 6. 2007 12:39

    Pán Jozef, rakovinová a cholesterolová megainjekcia by to bola, keby sa to grilovalo na otvorenom ohni, na uhlí, aj to nie v každom prípade. V rúre sa k tomu nedopracujete.

  • Zuzana Šindlerová | 8. 6. 2007 11:40

    Pokud vím, ještě nikdy nikdo nedokázal vysvětlit, kde je ten spouštěcí knoflík, který startuje rakovinu. Jsou jen mnohé signály, které jí napomáhají. Kůžička od kuřete to určitě nebude!!!

  • Di | 8. 6. 2007 09:06

    To už nechte Jozefe na nás a nekažte druhým chuť! Při pečení, které popisuje Mína, se totiž všechen tuk z kůžičky krásně vypeče. A proč rakovinotvorná, to už nevím vůbec. Já osobně kdybych neustále takhle detailně sledovala, co je zdravé a co ne (na všem se něco najde a hlavně v každé době se propaguje jiný trend), tak onemocním už jen z toho sledování. Pestrost a střídmost je to, čeho bychom se asi měli držet nejvíce!

  • Jozef T. | 8. 6. 2007 00:57

    Dúfam, ze tú "kůrčičku" nekonzumujete. Je to rakovinová a cholesterolová megainjekcia!

  • Mína | 4. 6. 2007 14:47

    Ze všech způsobů, jak připravit kuře, mi asi nejvíc chutná, když se osolené a okmínované kuře peče na talíři bez tuku, bez tekutiny. Je jako grilované, kůrčička má krásnou barvu...:-)

  • Lenka | 4. 6. 2007 13:20

    Vůbec žádná tekutina? Jen ta trocha šťávy z žampionů?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kmín Koření na kuře Kuřecí maso Máslo Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

Bramboráky sváteční

Bramboráky sváteční

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina drožďová pomazánka

Kávová poleva

Kávová poleva

Lehký těstovinový salát s cherry rajčátky

Lehký těstovinový salát s cherry…

Kokosovo-pomerančový koláč

Kokosovo-pomerančový koláč

Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

Pohanka (nejen) se slaninou

Pohanka (nejen) se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

58
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
54
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
28
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
22
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
22
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
AHA.cz Brzobohatý zůstal stát jako opařený: Rozsudek soudu mluví jasně

Brzobohatý zůstal stát jako opařený: Rozsudek soudu mluví jasně

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Ženy.cz Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Blesk.cz Režisér Rob Reiner (†78) násilně zemřel: Policie vyšetřuje útok!

Režisér Rob Reiner (†78) násilně zemřel: Policie vyšetřuje útok!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

  • Recepty.cz
  • Nejlepší kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact