• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Nejlepší kuře
Napište svůj komentář k receptu

Nejlepší kuře

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejlepší kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso čtvrtky
    • žampiony
    • brambory
    • máslo
    • koření na kuře
    • sůl
    • kmín

Postup přípravy receptu

1
Zapékací mísu vymažeme máslem, syrové brambory nakrájíme na plátky a úhledně je narovnáme do pekáčku, posypeme žampiony (1 plechovka, čím větší tím lepší), osolíme, okmínujeme a nakonec poklademe okořeněné, osolené čtvrtky kuřete. Přidáme ještě kostičky másla a pečeme (na začátku přikrývám alobalem).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nejlepší vafle

Nejlepší vafle

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší skořicový koláč

Nejlepší skořicový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 13. 6. 2007 07:04

    Nedávno jsem četla rozsáhlý článek o biopotravinách a prý ani tyto nejsou všechny stroprocentně zdravé. Takže kuřátko na talíř!

  • Pastis Petite | 9. 6. 2007 11:48

    Všude se teď píše o "zdravé" výživě a prevenci. To bych ani nemohla přejít ulici, protože "možná" by mě mohlo přejet auto. Souhlasím, že pečené kuřátko na míse je báječné. Jen sůl a kmín stačí...

  • Tereza - | 8. 6. 2007 12:39

    Pán Jozef, rakovinová a cholesterolová megainjekcia by to bola, keby sa to grilovalo na otvorenom ohni, na uhlí, aj to nie v každom prípade. V rúre sa k tomu nedopracujete.

  • Zuzana Šindlerová | 8. 6. 2007 11:40

    Pokud vím, ještě nikdy nikdo nedokázal vysvětlit, kde je ten spouštěcí knoflík, který startuje rakovinu. Jsou jen mnohé signály, které jí napomáhají. Kůžička od kuřete to určitě nebude!!!

  • Di | 8. 6. 2007 09:06

    To už nechte Jozefe na nás a nekažte druhým chuť! Při pečení, které popisuje Mína, se totiž všechen tuk z kůžičky krásně vypeče. A proč rakovinotvorná, to už nevím vůbec. Já osobně kdybych neustále takhle detailně sledovala, co je zdravé a co ne (na všem se něco najde a hlavně v každé době se propaguje jiný trend), tak onemocním už jen z toho sledování. Pestrost a střídmost je to, čeho bychom se asi měli držet nejvíce!

  • Jozef T. | 8. 6. 2007 00:57

    Dúfam, ze tú "kůrčičku" nekonzumujete. Je to rakovinová a cholesterolová megainjekcia!

  • Mína | 4. 6. 2007 14:47

    Ze všech způsobů, jak připravit kuře, mi asi nejvíc chutná, když se osolené a okmínované kuře peče na talíři bez tuku, bez tekutiny. Je jako grilované, kůrčička má krásnou barvu...:-)

  • Lenka | 4. 6. 2007 13:20

    Vůbec žádná tekutina? Jen ta trocha šťávy z žampionů?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kmín Koření na kuře Kuřecí maso Máslo Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krevety na česnekovém másle

Krevety na česnekovém másle

Kuřecí lahůdka

Kuřecí lahůdka

Bohaté řízky

Bohaté řízky

Rybičková pomazánka II.

Rybičková pomazánka II.

Bílý roládový dort

Bílý roládový dort

Cuketová bábovka s ovocem

Cuketová bábovka s ovocem

Jahodovo-banánové muffiny

Jahodovo-banánové muffiny

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Chřestová omeleta

Chřestová omeleta

Doporučujeme

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

60 minut
Vánoční perníčky

Vánoční perníčky

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

16
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
12
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
10
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
9
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
9
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem

Zajímavé články

Perníčky měkké hned po upečení: Tento recept budete dělat znovu a znovu
Perníčky měkké hned po upečení: Tento recept…
Dobrý svařák se nevaří! Sommelierka radí, jak ho správně připravit
Dobrý svařák se nevaří! Sommelierka radí, jak ho…
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
AHA.cz Jan Čenský vyvedl paní Columbovou: Žena, kterou skrýval 36 let

Jan Čenský vyvedl paní Columbovou: Žena, kterou skrýval 36 let

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Velký horoskop na prosinec: Kterým znamením hrozí finanční propad a kdo zažije zásadní zvrat v lásce?

Velký horoskop na prosinec: Kterým znamením hrozí finanční propad a kdo zažije zásadní zvrat v lásce?

Ženy.cz 5 let bez Instagramu. Jak se mi změnil život potom, co jsem zmáčkla „smazat účet“

5 let bez Instagramu. Jak se mi změnil život potom, co jsem zmáčkla „smazat účet“

Blesk.cz Bondova šéfka Judi Denchová: Kvůli slepotě nepoznám ani rodinu!

Bondova šéfka Judi Denchová: Kvůli slepotě nepoznám ani rodinu!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 29.–30. 11. 2025: Kdo prožije radostné dny a kdo dostane nečekanou zprávu?

Horoskop na víkend 29.–30. 11. 2025: Kdo prožije radostné dny a kdo dostane nečekanou zprávu?

  • Recepty.cz
  • Nejlepší kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact