Není nad to doplnit pokrmy domácí tatarkou. Domácí majonéza, okurky, kapary, nakládané jalapeňos, jarní cibulka, česnek a další ingredience vykouzlí během chvilky tu nejlepší!
RADA: Zde je recept na domácí majonézu.
RADA: Jak na pár kapek z citronu?
Tatarka ze zakysanky
Domácí tatarka
Domácí tatarská omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrníčkový perník 1.
Linecké těsto pro začátečníky
Nepečené trubičky II.
Sněhové pusinky na váhu
Muffiny z žitné mouky
Perník z perníků-nepečené
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Ananasový koláč naruby
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Rybízový koláč
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodový sorbet
Třešňová marmeláda
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Kyšková buchta s třešněmi
Topinky s pestem, rajčaty a…
Lasagne s hovězím masem