• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • (nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
Napište svůj komentář k receptu

(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 138
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g vepřová játra játra
    • 500
      g cibule 400 -
    • 300
      g anglická slanina
    • sůl
    • pepř mletý
  • Dále dle chuti
    • majoránka
    • drcený kmín
    • nasekaný česnek

Postup přípravy receptu

1
Vepřová játra, slaninu a cibuli nakrájíme na slabé plátky. Na rozpálenou pánev dáme anglickou slaninu (je-li libová, přidáme lžíci oleje) a necháme ji hezky vypéct dozlatova.
2
Pak ke slanině přidáme játra, která též opečeme a nakonec cibuli (té trvá opečení nejdéle). Když je cibule orestovaná, je hotovo. Pak už jen osolit, opepřit a můžeme podávat.
3
Dochutit můžeme i majoránkou, drceným kmínem nebo česnekem.
4
Podáváme s čerstvým chlebem a vychlazeným pivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová panenka na slanině

Vepřová panenka na slanině

Pečená vepřová panenka ve slanině na zeleném polštáři

Pečená vepřová panenka ve slanině na…

Brambory restované nejen s cibulí

Brambory restované nejen s cibulí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 7. 4. 2018 10:49

    janickula, vlada.hor: ...děkuji za vyzkoušení :) hlavně, že Vám chutnalo...

  • vlada.hor | 6. 4. 2018 20:55

    Výborné. Lepší játra jsem ještě nejedl. Budu všem doporučovat.

  • janickula | 1. 12. 2017 18:33

    vyskušane , chuti super

  • Tatiana | 8. 2. 2017 20:13

    Trivialne jednoduche a pritom tak dobre. Dekuji

  • Pro jméno | 31. 1. 2017 16:49

    Proto, že by se játra neosmažila v hromadě cibule tak pěkně, jako na vysmažené slanince. Až zkusíte, pochopíte. Možná.

  • Eva Matušková | 31. 1. 2017 16:35

    Výborné, snadné, z minima ingrediencí. Pro mne spíš k obědu, protože jde o těžší pokrm, ale pro mužskou část rodiny žádané a stravitelné v každou denní dobu.

  • Jméno | 27. 1. 2017 20:58

    Cituji z popisu přípravy: "...a nakonec přidáme cibuli (té trvá opečení nejdéle)...". PROČ JI TEDY DÁVÁME AŽ NAKONEC...??? :-D :-P ;-) =-O :-( :'(

  • Jožin | 26. 8. 2016 16:49

    dal jsem teda i česnek a bylo to parádní

  • Pavlína | 25. 6. 2016 21:01

    Výborné. Jednoduše a výborně uvařeno a za pár minut.

  • proutek | 18. 5. 2016 13:31

    Výborný recept, moc jsme si pochutnali. Jen místo majoránky jsem dal na závěr čerstvý tymián a přidal jsem místo oleje iberijský špek. Tady se ovšem fantazii meze nekladou. Ještě jednou děkuji za super nápad ;-) PS: pokusím se přidat i foto

  • Edita | 1. 2. 2016 21:35

    Tohle byly naprosto exkluzivní játra.Děkuji.

  • Tamara | 1. 10. 2015 18:02

    Vynikajici a velmi rychle :)) dekuji.

  • Katka | 8. 4. 2015 14:11

    Moc dobré a rychlé. Mela jsem kurecí játra a začala jsem slaninou s cibulí, játra až pozdeji. Jako prílohu jsme si dali varené brambory, pripečené pod grilem. Za jedna

  • venyss | 24. 3. 2015 19:54

    Musím říct,že toto je opravdu výborné jídlo, i pro někoho,kdo játra jinak vůbec nejí 8-)

  • gasparka | 22. 2. 2015 17:34

    Super rychlý a hlavně výborný recept. Dělala jsem den předem pro děti k obědu a všichni si moooc pošmákli :-)

  • Miluš | 17. 2. 2015 13:41

    Dělala jsem je k obědu a uvařila jsem k ním rýži. Bylo to výborný a taky hodně rychlý.

  • Velemínská | 20. 11. 2014 15:26

    Vynikající,můžu doporučit.

  • GinnyWeaasleyx | 4. 4. 2014 12:16

    Mno , i když na mě moc vnitřostí, docela dobrý + chilli :'( :-) ;-)

  • Jenda B. | 16. 3. 2014 16:05

    Tak jsem dnes udělal z kančích jater, ingredience jsem tedy neměl přesně na váhu, všechno od oka, hlavně jater asi víc, ale opravdu výborné :-) A jelikož jsem milovník ostrých a pálivých jídel, nebál jsem se přidat pálivou papriku, takže z toho vznikly takové pikantní jatýrka :-) Díky a doporučuji ;-)

  • Krinďa
    Krinďa | 30. 5. 2013 08:51

    Tak tohle nemá chybu ;-) :-)

  • Kazdová | 24. 1. 2013 13:23

    Rychlé a výborné, děkuji.

  • bubetáš | 19. 1. 2013 12:49

    jo,je to fakt dobrý,jen se musí dát bacha na ty játra,jinak budou tvrdý ale jinak super :-P

  • K | 21. 11. 2012 12:11

    Pětiletý dítě krájí cibuli? Hmm..

  • Jarča | 28. 7. 2012 20:03

    :-)) udělala jsem je pro kamarády svého přítele a nezbylo ani ň, já vnitřnosti moc nemusím ;-)

  • milan | 12. 3. 2012 17:31

    i ta moje si dala říct

  • paollina | 14. 2. 2012 10:42

    delikatesa :-*

  • LaNicky
    LaNicky | 19. 11. 2011 16:27

    Dělala jsem sice z králičích jater, protože vepřová jsem zrovna neměla, ale i tak to bylo výborné. Rychlé, voňavé a moc dobré. Nemusí být ani ta slanina. Fotečky přikládám :-))

  • buk | 12. 11. 2011 09:15

    :-|

  • Petr | 25. 10. 2011 17:35

    Pokud by cibuli trvalo opečení nejdéle, jak se píše v receptu, tak by se s ní začínalo, ne?

  • Fanny | 30. 9. 2011 13:52

    delala sem je uz vickrat, dnes jsem pridala cesnek a fakt dobry, zkuste

  • Tomáš | 23. 8. 2011 20:34

    Tak tohle je ovšem velká chuťovka Díky za recept Je to fakt dobrý ;-)

  • Katty | 22. 8. 2011 17:22

    Chutné, děkuji za recept ;-) :-) .

  • Broňa | 29. 7. 2011 21:58

    Pro mého chlapa to byla lahůdka! Já snad poprvé játra snědla s chutí. Díky.

  • Staňková | 15. 7. 2011 12:33

    Nemá to chybu, bezvadné.

  • Radka Novotna | 14. 7. 2011 21:17

    Takove jidlo by se urcite sluselo uvarit na den otcu http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/den-otcu-pohledem-ceskeho-muze-kytku-ne-spis-neco-na-zub-nebo-do-dilny/

  • kačka | 14. 7. 2011 13:28

    super upekla jsem ještě domácí chleba a němělo to chybu ;-)

  • Jurda: | 14. 7. 2011 12:48

    Nevyzkoušeno a oznámkováno :-X

  • Kačka57 | 6. 7. 2011 19:22

    Báječná večeře :)...přítel i já jsme si moc pochutnali :)

  • lol | 28. 6. 2011 11:25

    bylo to vyborni :-$ :-D

  • marcela | 19. 6. 2011 11:28

    manžel děkuje.Já taky,rychlé,jedmoduché a výborné :-* <:-)

  • Jajulenas | 10. 6. 2011 11:11

    Mňam

  • Dáša | 19. 5. 2011 11:44

    Dnes jsem opravdu pochutnala - výborné!!!!! <3

  • Petr | 8. 5. 2011 18:04

    Lepší játra jsem nejedl 8-)

  • kuzma | 20. 4. 2011 07:40

    rychlá a dobrá véča 8-)

  • PETRA | 27. 3. 2011 15:05

    VÝBORNÉ! MĚLI JSME JE S RÝŽÍ :-* . DÍKY!

  • Barca | 24. 3. 2011 12:06

    Nejsem autor ale takhle je take delam. Cibule se vypece a vseho je tak akorat :-)) .

  • Ladia
    Ladia | 22. 3. 2011 21:49

    Fakt 800 g jiných surovin než jater? :-(

  • recepty73
    recepty73 | 31. 1. 2011 16:09

    ...bude ;-) ,mám to odzkoušené :-) .

  • ŠKORNÍKOVÁ | 31. 1. 2011 15:15

    Včera jsem koupila kuřecí játra a tak to skusím udělat některý den.Snad to bude tak dobré jak z vepřových jater. :-\

  • Martina U. | 31. 1. 2011 13:34

    Rychlý a jednoduchý recept. Dnes mi s vařením pomáhal pětiletý syn - s nadšením nakrájel cibuli. Jako přílohu jsem uvařila brambory a pak jsme si všichni moc pochutnali. Díky.

  • Pája S | 10. 3. 2010 18:59

    Je to jednoduchý ,avšak velice chutný recept!Občas místo chleba použiji bramboráčky a nebo i topinky!:-)Jasná jednička.

  • recepty 73 | 10. 3. 2010 18:06

    Foto přidávám...:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Vnitřnosti Ze zeleniny Uzeniny Oběd Večeře Smažení Restování Bez lepku Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Drcený kmín Majoránka Nasekaný česnek Pepř mletý Sůl Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí medailonky na zelenině

Krůtí medailonky na zelenině

Italské těstoviny

Italské těstoviny

Gulášová polévka II.

Gulášová polévka II.

Papriková pasta

Papriková pasta

Zahradní hamburgery - grilované

Zahradní hamburgery - grilované

Maso jako z KFC

Maso jako z KFC

Beránek ze šlehačky

Beránek ze šlehačky

Hráškovo pórkový krém

Hráškovo pórkový krém

Drůbeží výpečky

Drůbeží výpečky

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

78
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
76
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
52
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
33
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
30
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

(nejen) Svatomartinské podkovy - kynuté
(nejen) Svatomartinské podkovy - kynuté
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka / žemlovka
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka /…
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
100% rajská šťáva - sterilovaná
100% rajská šťáva - sterilovaná
100% sypká rýže, jednoduše a vždy stejně!
100% sypká rýže, jednoduše a vždy…
  • Recepty.cz
  • (nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact