• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • (nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
Napište svůj komentář k receptu

(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 138
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g vepřová játra játra
    • 500
      g cibule 400 -
    • 300
      g anglická slanina
    • sůl
    • pepř mletý
  • Dále dle chuti
    • majoránka
    • drcený kmín
    • nasekaný česnek

Postup přípravy receptu

1
Vepřová játra, slaninu a cibuli nakrájíme na slabé plátky. Na rozpálenou pánev dáme anglickou slaninu (je-li libová, přidáme lžíci oleje) a necháme ji hezky vypéct dozlatova.
2
Pak ke slanině přidáme játra, která též opečeme a nakonec cibuli (té trvá opečení nejdéle). Když je cibule orestovaná, je hotovo. Pak už jen osolit, opepřit a můžeme podávat.
3
Dochutit můžeme i majoránkou, drceným kmínem nebo česnekem.
4
Podáváme s čerstvým chlebem a vychlazeným pivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová panenka na slanině

Vepřová panenka na slanině

Pečená vepřová panenka ve slanině na zeleném polštáři

Pečená vepřová panenka ve slanině na…

Brambory restované nejen s cibulí

Brambory restované nejen s cibulí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 7. 4. 2018 10:49

    janickula, vlada.hor: ...děkuji za vyzkoušení :) hlavně, že Vám chutnalo...

  • vlada.hor | 6. 4. 2018 20:55

    Výborné. Lepší játra jsem ještě nejedl. Budu všem doporučovat.

  • janickula | 1. 12. 2017 18:33

    vyskušane , chuti super

  • Tatiana | 8. 2. 2017 20:13

    Trivialne jednoduche a pritom tak dobre. Dekuji

  • Pro jméno | 31. 1. 2017 16:49

    Proto, že by se játra neosmažila v hromadě cibule tak pěkně, jako na vysmažené slanince. Až zkusíte, pochopíte. Možná.

  • Eva Matušková | 31. 1. 2017 16:35

    Výborné, snadné, z minima ingrediencí. Pro mne spíš k obědu, protože jde o těžší pokrm, ale pro mužskou část rodiny žádané a stravitelné v každou denní dobu.

  • Jméno | 27. 1. 2017 20:58

    Cituji z popisu přípravy: "...a nakonec přidáme cibuli (té trvá opečení nejdéle)...". PROČ JI TEDY DÁVÁME AŽ NAKONEC...??? :-D :-P ;-) =-O :-( :'(

  • Jožin | 26. 8. 2016 16:49

    dal jsem teda i česnek a bylo to parádní

  • Pavlína | 25. 6. 2016 21:01

    Výborné. Jednoduše a výborně uvařeno a za pár minut.

  • proutek | 18. 5. 2016 13:31

    Výborný recept, moc jsme si pochutnali. Jen místo majoránky jsem dal na závěr čerstvý tymián a přidal jsem místo oleje iberijský špek. Tady se ovšem fantazii meze nekladou. Ještě jednou děkuji za super nápad ;-) PS: pokusím se přidat i foto

  • Edita | 1. 2. 2016 21:35

    Tohle byly naprosto exkluzivní játra.Děkuji.

  • Tamara | 1. 10. 2015 18:02

    Vynikajici a velmi rychle :)) dekuji.

  • Katka | 8. 4. 2015 14:11

    Moc dobré a rychlé. Mela jsem kurecí játra a začala jsem slaninou s cibulí, játra až pozdeji. Jako prílohu jsme si dali varené brambory, pripečené pod grilem. Za jedna

  • venyss | 24. 3. 2015 19:54

    Musím říct,že toto je opravdu výborné jídlo, i pro někoho,kdo játra jinak vůbec nejí 8-)

  • gasparka | 22. 2. 2015 17:34

    Super rychlý a hlavně výborný recept. Dělala jsem den předem pro děti k obědu a všichni si moooc pošmákli :-)

  • Miluš | 17. 2. 2015 13:41

    Dělala jsem je k obědu a uvařila jsem k ním rýži. Bylo to výborný a taky hodně rychlý.

  • Velemínská | 20. 11. 2014 15:26

    Vynikající,můžu doporučit.

  • GinnyWeaasleyx | 4. 4. 2014 12:16

    Mno , i když na mě moc vnitřostí, docela dobrý + chilli :'( :-) ;-)

  • Jenda B. | 16. 3. 2014 16:05

    Tak jsem dnes udělal z kančích jater, ingredience jsem tedy neměl přesně na váhu, všechno od oka, hlavně jater asi víc, ale opravdu výborné :-) A jelikož jsem milovník ostrých a pálivých jídel, nebál jsem se přidat pálivou papriku, takže z toho vznikly takové pikantní jatýrka :-) Díky a doporučuji ;-)

  • Krinďa
    Krinďa | 30. 5. 2013 08:51

    Tak tohle nemá chybu ;-) :-)

  • Kazdová | 24. 1. 2013 13:23

    Rychlé a výborné, děkuji.

  • bubetáš | 19. 1. 2013 12:49

    jo,je to fakt dobrý,jen se musí dát bacha na ty játra,jinak budou tvrdý ale jinak super :-P

  • K | 21. 11. 2012 12:11

    Pětiletý dítě krájí cibuli? Hmm..

  • Jarča | 28. 7. 2012 20:03

    :-)) udělala jsem je pro kamarády svého přítele a nezbylo ani ň, já vnitřnosti moc nemusím ;-)

  • milan | 12. 3. 2012 17:31

    i ta moje si dala říct

  • paollina | 14. 2. 2012 10:42

    delikatesa :-*

  • LaNicky
    LaNicky | 19. 11. 2011 16:27

    Dělala jsem sice z králičích jater, protože vepřová jsem zrovna neměla, ale i tak to bylo výborné. Rychlé, voňavé a moc dobré. Nemusí být ani ta slanina. Fotečky přikládám :-))

  • buk | 12. 11. 2011 09:15

    :-|

  • Petr | 25. 10. 2011 17:35

    Pokud by cibuli trvalo opečení nejdéle, jak se píše v receptu, tak by se s ní začínalo, ne?

  • Fanny | 30. 9. 2011 13:52

    delala sem je uz vickrat, dnes jsem pridala cesnek a fakt dobry, zkuste

  • Tomáš | 23. 8. 2011 20:34

    Tak tohle je ovšem velká chuťovka Díky za recept Je to fakt dobrý ;-)

  • Katty | 22. 8. 2011 17:22

    Chutné, děkuji za recept ;-) :-) .

  • Broňa | 29. 7. 2011 21:58

    Pro mého chlapa to byla lahůdka! Já snad poprvé játra snědla s chutí. Díky.

  • Staňková | 15. 7. 2011 12:33

    Nemá to chybu, bezvadné.

  • Radka Novotna | 14. 7. 2011 21:17

    Takove jidlo by se urcite sluselo uvarit na den otcu http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/den-otcu-pohledem-ceskeho-muze-kytku-ne-spis-neco-na-zub-nebo-do-dilny/

  • kačka | 14. 7. 2011 13:28

    super upekla jsem ještě domácí chleba a němělo to chybu ;-)

  • Jurda: | 14. 7. 2011 12:48

    Nevyzkoušeno a oznámkováno :-X

  • Kačka57 | 6. 7. 2011 19:22

    Báječná večeře :)...přítel i já jsme si moc pochutnali :)

  • lol | 28. 6. 2011 11:25

    bylo to vyborni :-$ :-D

  • marcela | 19. 6. 2011 11:28

    manžel děkuje.Já taky,rychlé,jedmoduché a výborné :-* <:-)

  • Jajulenas | 10. 6. 2011 11:11

    Mňam

  • Dáša | 19. 5. 2011 11:44

    Dnes jsem opravdu pochutnala - výborné!!!!! <3

  • Petr | 8. 5. 2011 18:04

    Lepší játra jsem nejedl 8-)

  • kuzma | 20. 4. 2011 07:40

    rychlá a dobrá véča 8-)

  • PETRA | 27. 3. 2011 15:05

    VÝBORNÉ! MĚLI JSME JE S RÝŽÍ :-* . DÍKY!

  • Barca | 24. 3. 2011 12:06

    Nejsem autor ale takhle je take delam. Cibule se vypece a vseho je tak akorat :-)) .

  • Ladia
    Ladia | 22. 3. 2011 21:49

    Fakt 800 g jiných surovin než jater? :-(

  • recepty73
    recepty73 | 31. 1. 2011 16:09

    ...bude ;-) ,mám to odzkoušené :-) .

  • ŠKORNÍKOVÁ | 31. 1. 2011 15:15

    Včera jsem koupila kuřecí játra a tak to skusím udělat některý den.Snad to bude tak dobré jak z vepřových jater. :-\

  • Martina U. | 31. 1. 2011 13:34

    Rychlý a jednoduchý recept. Dnes mi s vařením pomáhal pětiletý syn - s nadšením nakrájel cibuli. Jako přílohu jsem uvařila brambory a pak jsme si všichni moc pochutnali. Díky.

  • Pája S | 10. 3. 2010 18:59

    Je to jednoduchý ,avšak velice chutný recept!Občas místo chleba použiji bramboráčky a nebo i topinky!:-)Jasná jednička.

  • recepty 73 | 10. 3. 2010 18:06

    Foto přidávám...:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Vnitřnosti Ze zeleniny Uzeniny Oběd Večeře Smažení Restování Bez lepku Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Drcený kmín Majoránka Nasekaný česnek Pepř mletý Sůl Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí čokoláda

Domácí čokoláda

Šumavský králík

Šumavský králík

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Zmrzlinové sendviče

Zmrzlinové sendviče

Tvarohové kynuté buchty

Tvarohové kynuté buchty

Dort "Hlava koně"

Dort "Hlava koně"

Domácí koblížky od babičky

Domácí koblížky od babičky

Jednoduchá vločková polévka

Jednoduchá vločková polévka

Kapustové drny z pánve

Kapustové drny z pánve

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

97
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
60
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
39
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
38
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
34
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Dramatické dění v Survivoru: Napínavý duel Páji a Daniela! Kdo vypadl?

Dramatické dění v Survivoru: Napínavý duel Páji a Daniela! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

Další doporučené recepty:

(nejen) Svatomartinské podkovy - kynuté
(nejen) Svatomartinské podkovy - kynuté
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka / žemlovka
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka /…
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
100% rajská šťáva - sterilovaná
100% rajská šťáva - sterilovaná
100% sypká rýže, jednoduše a vždy stejně!
100% sypká rýže, jednoduše a vždy…
  • Recepty.cz
  • (nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact