• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
Napište svůj komentář k receptu

Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem

autor: stafl
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks hermelín po 2 paprikových, bylinkových, s pepřem, smetanové
    • 2
      balíček pikant fix nebo Labeto - složení je totožné
    • 1
      balíček koriandr
    • 30
      ks hořčičné semínko
    • 10
      ks nové koření kuliček
    • 20
      ks pepř mletý kuliček
    • 10
      ks hřebíček
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      lžička tymián
    • 1
      ks rozmarýn snítka
    • 1
      ks máta snítko
    • 1
      špetka líbeček
    • 1
      špetka meduňka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 250
      ml ocet
    • 500
      g rybíz
    • 20
      ks hroznové víno po 10 kuličkách červeného a bílého

Postup přípravy receptu

1
Nálev: podle receptu vyrobím 2 nálevy ze sáčků Pikanta, nebo Labeta (složení je totéž, jen jiná firma), sama do něj přidám půlku sáčku koriandru, zhruba 30 hořčičných semínek, 10 kuliček nového koření, 20 kuliček různobarevného pepře, 10 ks hřebíčku, 2 bobkové listy, 1 lžičku tymiánu a přidám 250 ml octa - navíc oproti receptu, sůl, cukr dle chuti - jak to chutná vám. Svařím asi 5 min. a hlavně nechám vychladnout!!!!! Přidám 500 g červeného rybízu, asi 20 kuliček bílého a hroznového vína., snítku rozmarýnu, máty, meduňky, libečku. Hermelíny rozkrájíme na kostky, přidáme rybíz, ocet, a zalejeme nálevem - musí být studený!!!Zaděláme víčkem nebo celofánem atd. a necháme při pokojové teplotě rozležet - minimálně 14 dní (prý je skvělý po 3 nedělích - u nás to bohužel tak dlouho nikdy nevydrželo, obvykle po 10 dnech bere za své).
2
Poznámka: pokud zbyde nálev, určitě nevylévat, nemá se na něm,co zkazit. A pokud si dáte práci s vrstvením sýrů, rybízu vína - navrch bylinky - vypadá to nádherně a jako dárek naprosto nemá chybu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí salát s hroznovým vínem

Kuřecí salát s hroznovým vínem

Kynuté řezy se smetanou a hroznovým vínem

Kynuté řezy se smetanou a hroznovým…

Koláč s hroznovým vínem

Koláč s hroznovým vínem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ladislava staffenová | 23. 7. 2008 20:07

    Jani,jak říkají mluvčí našich volených zástupců:nemohu ani vyvrátit,ani potvrdit:-)))),ale máš tam hriznové víno =energue,rybíz=vitamíny a utužuje to kolektiv :-)Laďka

  • Jana Remková | 23. 7. 2008 18:45

    Naloženo a čeká na schválení!!Tak za 10 dnů se mrkneme a ochutnáme!!Nesehnala jsem paprikový,tak jsem naložila více těch smetanových.Tak se budu těšit,ale asi je to kalorická bombička,že Laděnko?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cukr Hermelín Hořčičné semínko Hřebíček Hroznové víno Koriandr Líbeček Máta Meduňka Nové koření Ocet Pepř mletý Pikant fix Rozmarýn Rybíz Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Roštěnky Esterházy

Roštěnky Esterházy

Domácí šunka

Domácí šunka

Valašská zelňačka s houbami

Valašská zelňačka s houbami

Bavorské vdolečky II.

Bavorské vdolečky II.

Nejjednodušší chleba

Nejjednodušší chleba

Churros

Churros

Brambory zapečené (nejen) s mletým masem

Brambory zapečené (nejen) s mletým…

Pesto z medvědího česneku

Pesto z medvědího česneku

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

Poslední sledované recepty

40
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
34
Fazolové pivní párky
Fazolové pivní párky
30
Bramborový guláš III.
Bramborový guláš III.
28
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
23
Rychlovka z těstovin
Rychlovka z těstovin

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

  • Recepty.cz
  • Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact