• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín III.
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný hermelín III.

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný hermelín III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek pasta
    • provensálské bylinky
    • olej
    • paprika - sladká
    • 5
      ks hermelín
    • 1
      ks cibule
    • 6
      ks olivy

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny podélně rozkrojíme. Jednu polovinu posypeme provensálským kořením, druhou natřeme česnekovou pastou. Na to položíme kolečko cibule a polovinu olivy. Přiklopíme druhou půlkou hermelínu a naskládáme do sklenice. Lehce zaprášíme paprikou. Zalijeme olejem a necháme v ledničce uležet několik dní.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Hospodský nakládaný hermelín

Hospodský nakládaný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 18. 7. 2012 12:11

    Jak dlouho jste ho nechali naložený? Stačí 3 dny?

  • Silvie Švédová | 27. 10. 2009 19:01

    Dala jsem do sklenice ještě i nakrájenou čerstvou papriku, feferonku, koření (bobkový list, nové koření, pepř) a zalila olivovým olejem. Opravdu výborné a krásně barevné

  • šárka hrubá | 30. 9. 2009 15:29

    Už jsem dělala hodnš hermelínů,ale tenhle je nejlepší,super.

  • Lucie Krejčí | 3. 9. 2008 20:41

    VYZKOUŠELA JSEM, A JE OPRAVDU VÝBORNÝ. JEN SE PO NĚM ZAPRÁŠILO. DÁVÁM 1.

  • Gábina H | 27. 3. 2008 11:07

    Určitě bych dala studený olej.

  • Renata Petroušová | 21. 3. 2008 14:16

    Prosím,jaký olej tam mám dát? Studený a nebo horký?

  • Renata Petroušová | 21. 3. 2008 14:09

    Určitě to vyzkouším,ale ta česneková pasta mi tam nesedí,je moc slaná.Raději dám česnek a myslím,že tim nic nezkazím

  • Josef Vaněk | 21. 10. 2006 18:29

    Já osobně bych dal prolisovaný nebo nožem rozmačkaný česne. Pasta je dost slaná i v té nejslabší verzi a já do svého hermelínu dávám hořčici s česnekem a přidám ještě bazalku a taky mi jede.

  • Di | 22. 9. 2006 06:56

    Olivky si klidně přiložte až na talířek až při konzumaci.

  • katka smolova | 21. 9. 2006 21:24

    Hrozně dobrý!!!Normálně hermelín moc nemusím,ale tenhle mi strašně chutnal!!!Možná bych doporučila více oliv.

  • hermelin | 14. 4. 2006 18:25

    vyborne vybornr a este raz vyborne

  • Zdena z JM | 13. 3. 2006 06:57

    Po delší době jsem tento hermelín opět dělala a zrovna pro větší společnost.Všichni byli naprosto nadšeni a chtěli recept.Hned bych dala ještě jednu jedničku.Místo papriky jsem prosypala paprikovou vegetou.Je to ještě pikantnější.

  • Zdena z JM | 22. 12. 2005 06:33

    Je to vynikající chuťovka.Ze všech receptů na nakládaný hermelín,které jsou tady uvedeny,je tenhle nejlepší.

  • Di | 23. 4. 2005 13:20

    Zapomněla jsem, že pepř dávám barevný - drcený i celý - úplně změkne.

  • Di | 23. 4. 2005 13:17

    Nevím, jestli zalívat horkým olejem, ale v každém případě první den nebo dva nechat v pokojové teplotě, aby se sýr proležel a dozrál.Dávám čerstvý rozsekaný česnek, pepř a provensálské koření, případně feferonku. Olej by měl být alespoň zčásti olivový. Je to dražší, ale můžete do něj potom naložit novou dávku sýra. Lze také sýry prolít olejem a zbytek dolít vodou, aby byly potopené.

  • Anonym | 4. 2. 2005 16:43

    To jste bjevili až teď nakládaný hermelín?

  • ich | 22. 1. 2005 21:21

    Hrozne dobre, ale asi tak zdrave, jako skok ze skaly :-) Ale mohl bych jich snist deset denne :-)

  • Jíťa | 18. 1. 2005 18:12

    Fakt bomba,ale šíleně žravé.

  • Martin | 6. 11. 2004 23:37

    Vynikající. Zrovna se mi zbíhají sliny.

  • Anonym | 27. 5. 2004 14:55

    Zalejte to horkým olejem a můžete to jíst druhý den

  • Jaroslav Tínek | 2. 4. 2004 15:18

    Já to ještě nikdy nejedl.Ale musí to být pochoutka k pivu

  • mila rychlovka | 2. 4. 2004 15:03

    Znám, vynikající. Ještě vylepšuji plátky sterilovaných žampionů, troškou kukuřice a sterilované kapie, aby více lahodilo oku

  • rostislav dzuik | 21. 3. 2004 08:15

    dobrý recept ale doporučuji přidat feferonku

  • John Pullman | 15. 2. 2004 21:08

    úžasný jídlo k pivu

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Syrové Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hermelín Olej Olivy Paprika - sladká Provensálské bylinky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jedničkové rybí filé

Jedničkové rybí filé

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Kuřecí řízečky - marinované

Kuřecí řízečky - marinované

Karamelový krém

Karamelový krém

Valentýnský řez

Valentýnský řez

Domácí Trdelník

Domácí Trdelník

Pizza z celozrnné mouky

Pizza z celozrnné mouky

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha

Kuře s nádivkou podle Zdeňka…

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

24
Indický chléb (Naan / Chapati)
Indický chléb (Naan /…
20
Zapékané těstoviny s cuketou
Zapékané těstoviny s…
19
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
17
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
16
Rýžové nudle s česnekovou zeleninou a tuňákem
Rýžové nudle s…

Zajímavé články

Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
AHA.cz Šok pro partnerku Etzlera: Čtyři měsíce utajovaný vztah

Šok pro partnerku Etzlera: Čtyři měsíce utajovaný vztah

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Ženy.cz Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Blesk.cz První slova Jany Adamcové po »únosu« manžela: Chtějí Jirku obrat o peníze!

První slova Jany Adamcové po »únosu« manžela: Chtějí Jirku obrat o peníze!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact