• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín III.
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný hermelín III.

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný hermelín III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek pasta
    • provensálské bylinky
    • olej
    • paprika - sladká
    • 5
      ks hermelín
    • 1
      ks cibule
    • 6
      ks olivy

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny podélně rozkrojíme. Jednu polovinu posypeme provensálským kořením, druhou natřeme česnekovou pastou. Na to položíme kolečko cibule a polovinu olivy. Přiklopíme druhou půlkou hermelínu a naskládáme do sklenice. Lehce zaprášíme paprikou. Zalijeme olejem a necháme v ledničce uležet několik dní.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Hospodský nakládaný hermelín

Hospodský nakládaný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 18. 7. 2012 12:11

    Jak dlouho jste ho nechali naložený? Stačí 3 dny?

  • Silvie Švédová | 27. 10. 2009 19:01

    Dala jsem do sklenice ještě i nakrájenou čerstvou papriku, feferonku, koření (bobkový list, nové koření, pepř) a zalila olivovým olejem. Opravdu výborné a krásně barevné

  • šárka hrubá | 30. 9. 2009 15:29

    Už jsem dělala hodnš hermelínů,ale tenhle je nejlepší,super.

  • Lucie Krejčí | 3. 9. 2008 20:41

    VYZKOUŠELA JSEM, A JE OPRAVDU VÝBORNÝ. JEN SE PO NĚM ZAPRÁŠILO. DÁVÁM 1.

  • Gábina H | 27. 3. 2008 11:07

    Určitě bych dala studený olej.

  • Renata Petroušová | 21. 3. 2008 14:16

    Prosím,jaký olej tam mám dát? Studený a nebo horký?

  • Renata Petroušová | 21. 3. 2008 14:09

    Určitě to vyzkouším,ale ta česneková pasta mi tam nesedí,je moc slaná.Raději dám česnek a myslím,že tim nic nezkazím

  • Josef Vaněk | 21. 10. 2006 18:29

    Já osobně bych dal prolisovaný nebo nožem rozmačkaný česne. Pasta je dost slaná i v té nejslabší verzi a já do svého hermelínu dávám hořčici s česnekem a přidám ještě bazalku a taky mi jede.

  • Di | 22. 9. 2006 06:56

    Olivky si klidně přiložte až na talířek až při konzumaci.

  • katka smolova | 21. 9. 2006 21:24

    Hrozně dobrý!!!Normálně hermelín moc nemusím,ale tenhle mi strašně chutnal!!!Možná bych doporučila více oliv.

  • hermelin | 14. 4. 2006 18:25

    vyborne vybornr a este raz vyborne

  • Zdena z JM | 13. 3. 2006 06:57

    Po delší době jsem tento hermelín opět dělala a zrovna pro větší společnost.Všichni byli naprosto nadšeni a chtěli recept.Hned bych dala ještě jednu jedničku.Místo papriky jsem prosypala paprikovou vegetou.Je to ještě pikantnější.

  • Zdena z JM | 22. 12. 2005 06:33

    Je to vynikající chuťovka.Ze všech receptů na nakládaný hermelín,které jsou tady uvedeny,je tenhle nejlepší.

  • Di | 23. 4. 2005 13:20

    Zapomněla jsem, že pepř dávám barevný - drcený i celý - úplně změkne.

  • Di | 23. 4. 2005 13:17

    Nevím, jestli zalívat horkým olejem, ale v každém případě první den nebo dva nechat v pokojové teplotě, aby se sýr proležel a dozrál.Dávám čerstvý rozsekaný česnek, pepř a provensálské koření, případně feferonku. Olej by měl být alespoň zčásti olivový. Je to dražší, ale můžete do něj potom naložit novou dávku sýra. Lze také sýry prolít olejem a zbytek dolít vodou, aby byly potopené.

  • Anonym | 4. 2. 2005 16:43

    To jste bjevili až teď nakládaný hermelín?

  • ich | 22. 1. 2005 21:21

    Hrozne dobre, ale asi tak zdrave, jako skok ze skaly :-) Ale mohl bych jich snist deset denne :-)

  • Jíťa | 18. 1. 2005 18:12

    Fakt bomba,ale šíleně žravé.

  • Martin | 6. 11. 2004 23:37

    Vynikající. Zrovna se mi zbíhají sliny.

  • Anonym | 27. 5. 2004 14:55

    Zalejte to horkým olejem a můžete to jíst druhý den

  • Jaroslav Tínek | 2. 4. 2004 15:18

    Já to ještě nikdy nejedl.Ale musí to být pochoutka k pivu

  • mila rychlovka | 2. 4. 2004 15:03

    Znám, vynikající. Ještě vylepšuji plátky sterilovaných žampionů, troškou kukuřice a sterilované kapie, aby více lahodilo oku

  • rostislav dzuik | 21. 3. 2004 08:15

    dobrý recept ale doporučuji přidat feferonku

  • John Pullman | 15. 2. 2004 21:08

    úžasný jídlo k pivu

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Syrové Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hermelín Olej Olivy Paprika - sladká Provensálské bylinky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Makarony zapečené se sýrem a rajčaty

Makarony zapečené se sýrem a rajčaty

Cuketové sušenky

Cuketové sušenky

Salát z kysaného zelí III.

Salát z kysaného zelí III.

Zemplínský koláč

Zemplínský koláč

Nízká čokoládová buchta

Nízká čokoládová buchta

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…

Cuketové špízy s masem

Cuketové špízy s masem

Dip z červené řepy

Dip z červené řepy

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

79
Bigos
Bigos
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
23
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
20
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact