• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín III.
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný hermelín III.

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný hermelín III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek pasta
    • provensálské bylinky
    • olej
    • paprika - sladká
    • 5
      ks hermelín
    • 1
      ks cibule
    • 6
      ks olivy

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny podélně rozkrojíme. Jednu polovinu posypeme provensálským kořením, druhou natřeme česnekovou pastou. Na to položíme kolečko cibule a polovinu olivy. Přiklopíme druhou půlkou hermelínu a naskládáme do sklenice. Lehce zaprášíme paprikou. Zalijeme olejem a necháme v ledničce uležet několik dní.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Hospodský nakládaný hermelín

Hospodský nakládaný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 18. 7. 2012 12:11

    Jak dlouho jste ho nechali naložený? Stačí 3 dny?

  • Silvie Švédová | 27. 10. 2009 19:01

    Dala jsem do sklenice ještě i nakrájenou čerstvou papriku, feferonku, koření (bobkový list, nové koření, pepř) a zalila olivovým olejem. Opravdu výborné a krásně barevné

  • šárka hrubá | 30. 9. 2009 15:29

    Už jsem dělala hodnš hermelínů,ale tenhle je nejlepší,super.

  • Lucie Krejčí | 3. 9. 2008 20:41

    VYZKOUŠELA JSEM, A JE OPRAVDU VÝBORNÝ. JEN SE PO NĚM ZAPRÁŠILO. DÁVÁM 1.

  • Gábina H | 27. 3. 2008 11:07

    Určitě bych dala studený olej.

  • Renata Petroušová | 21. 3. 2008 14:16

    Prosím,jaký olej tam mám dát? Studený a nebo horký?

  • Renata Petroušová | 21. 3. 2008 14:09

    Určitě to vyzkouším,ale ta česneková pasta mi tam nesedí,je moc slaná.Raději dám česnek a myslím,že tim nic nezkazím

  • Josef Vaněk | 21. 10. 2006 18:29

    Já osobně bych dal prolisovaný nebo nožem rozmačkaný česne. Pasta je dost slaná i v té nejslabší verzi a já do svého hermelínu dávám hořčici s česnekem a přidám ještě bazalku a taky mi jede.

  • Di | 22. 9. 2006 06:56

    Olivky si klidně přiložte až na talířek až při konzumaci.

  • katka smolova | 21. 9. 2006 21:24

    Hrozně dobrý!!!Normálně hermelín moc nemusím,ale tenhle mi strašně chutnal!!!Možná bych doporučila více oliv.

  • hermelin | 14. 4. 2006 18:25

    vyborne vybornr a este raz vyborne

  • Zdena z JM | 13. 3. 2006 06:57

    Po delší době jsem tento hermelín opět dělala a zrovna pro větší společnost.Všichni byli naprosto nadšeni a chtěli recept.Hned bych dala ještě jednu jedničku.Místo papriky jsem prosypala paprikovou vegetou.Je to ještě pikantnější.

  • Zdena z JM | 22. 12. 2005 06:33

    Je to vynikající chuťovka.Ze všech receptů na nakládaný hermelín,které jsou tady uvedeny,je tenhle nejlepší.

  • Di | 23. 4. 2005 13:20

    Zapomněla jsem, že pepř dávám barevný - drcený i celý - úplně změkne.

  • Di | 23. 4. 2005 13:17

    Nevím, jestli zalívat horkým olejem, ale v každém případě první den nebo dva nechat v pokojové teplotě, aby se sýr proležel a dozrál.Dávám čerstvý rozsekaný česnek, pepř a provensálské koření, případně feferonku. Olej by měl být alespoň zčásti olivový. Je to dražší, ale můžete do něj potom naložit novou dávku sýra. Lze také sýry prolít olejem a zbytek dolít vodou, aby byly potopené.

  • Anonym | 4. 2. 2005 16:43

    To jste bjevili až teď nakládaný hermelín?

  • ich | 22. 1. 2005 21:21

    Hrozne dobre, ale asi tak zdrave, jako skok ze skaly :-) Ale mohl bych jich snist deset denne :-)

  • Jíťa | 18. 1. 2005 18:12

    Fakt bomba,ale šíleně žravé.

  • Martin | 6. 11. 2004 23:37

    Vynikající. Zrovna se mi zbíhají sliny.

  • Anonym | 27. 5. 2004 14:55

    Zalejte to horkým olejem a můžete to jíst druhý den

  • Jaroslav Tínek | 2. 4. 2004 15:18

    Já to ještě nikdy nejedl.Ale musí to být pochoutka k pivu

  • mila rychlovka | 2. 4. 2004 15:03

    Znám, vynikající. Ještě vylepšuji plátky sterilovaných žampionů, troškou kukuřice a sterilované kapie, aby více lahodilo oku

  • rostislav dzuik | 21. 3. 2004 08:15

    dobrý recept ale doporučuji přidat feferonku

  • John Pullman | 15. 2. 2004 21:08

    úžasný jídlo k pivu

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Syrové Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hermelín Olej Olivy Paprika - sladká Provensálské bylinky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drobenkový tvarohový dort

Drobenkový tvarohový dort

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tvarohový koláč s ovocem III.

Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta

Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…

Bramboráky sváteční

Bramboráky sváteční

Česneková pomazánka z tvarohu

Česneková pomazánka z tvarohu

Plněné linecké košíčky

Plněné linecké košíčky

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Cuketová kolečka

Cuketová kolečka

Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi

Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

128
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
74
Zelný salát (nejen) s paprikou
Zelný salát (nejen) s…
63
Sardelové chlebíčky
Sardelové chlebíčky
61
Marinované cukety s citronovým tvarohem
Marinované cukety s…
42
Musaka z cuket
Musaka z cuket

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact