• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín III.
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný hermelín III.

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný hermelín III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek pasta
    • provensálské bylinky
    • olej
    • paprika - sladká
    • 5
      ks hermelín
    • 1
      ks cibule
    • 6
      ks olivy

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny podélně rozkrojíme. Jednu polovinu posypeme provensálským kořením, druhou natřeme česnekovou pastou. Na to položíme kolečko cibule a polovinu olivy. Přiklopíme druhou půlkou hermelínu a naskládáme do sklenice. Lehce zaprášíme paprikou. Zalijeme olejem a necháme v ledničce uležet několik dní.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Hospodský nakládaný hermelín

Hospodský nakládaný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 18. 7. 2012 12:11

    Jak dlouho jste ho nechali naložený? Stačí 3 dny?

  • Silvie Švédová | 27. 10. 2009 19:01

    Dala jsem do sklenice ještě i nakrájenou čerstvou papriku, feferonku, koření (bobkový list, nové koření, pepř) a zalila olivovým olejem. Opravdu výborné a krásně barevné

  • šárka hrubá | 30. 9. 2009 15:29

    Už jsem dělala hodnš hermelínů,ale tenhle je nejlepší,super.

  • Lucie Krejčí | 3. 9. 2008 20:41

    VYZKOUŠELA JSEM, A JE OPRAVDU VÝBORNÝ. JEN SE PO NĚM ZAPRÁŠILO. DÁVÁM 1.

  • Gábina H | 27. 3. 2008 11:07

    Určitě bych dala studený olej.

  • Renata Petroušová | 21. 3. 2008 14:16

    Prosím,jaký olej tam mám dát? Studený a nebo horký?

  • Renata Petroušová | 21. 3. 2008 14:09

    Určitě to vyzkouším,ale ta česneková pasta mi tam nesedí,je moc slaná.Raději dám česnek a myslím,že tim nic nezkazím

  • Josef Vaněk | 21. 10. 2006 18:29

    Já osobně bych dal prolisovaný nebo nožem rozmačkaný česne. Pasta je dost slaná i v té nejslabší verzi a já do svého hermelínu dávám hořčici s česnekem a přidám ještě bazalku a taky mi jede.

  • Di | 22. 9. 2006 06:56

    Olivky si klidně přiložte až na talířek až při konzumaci.

  • katka smolova | 21. 9. 2006 21:24

    Hrozně dobrý!!!Normálně hermelín moc nemusím,ale tenhle mi strašně chutnal!!!Možná bych doporučila více oliv.

  • hermelin | 14. 4. 2006 18:25

    vyborne vybornr a este raz vyborne

  • Zdena z JM | 13. 3. 2006 06:57

    Po delší době jsem tento hermelín opět dělala a zrovna pro větší společnost.Všichni byli naprosto nadšeni a chtěli recept.Hned bych dala ještě jednu jedničku.Místo papriky jsem prosypala paprikovou vegetou.Je to ještě pikantnější.

  • Zdena z JM | 22. 12. 2005 06:33

    Je to vynikající chuťovka.Ze všech receptů na nakládaný hermelín,které jsou tady uvedeny,je tenhle nejlepší.

  • Di | 23. 4. 2005 13:20

    Zapomněla jsem, že pepř dávám barevný - drcený i celý - úplně změkne.

  • Di | 23. 4. 2005 13:17

    Nevím, jestli zalívat horkým olejem, ale v každém případě první den nebo dva nechat v pokojové teplotě, aby se sýr proležel a dozrál.Dávám čerstvý rozsekaný česnek, pepř a provensálské koření, případně feferonku. Olej by měl být alespoň zčásti olivový. Je to dražší, ale můžete do něj potom naložit novou dávku sýra. Lze také sýry prolít olejem a zbytek dolít vodou, aby byly potopené.

  • Anonym | 4. 2. 2005 16:43

    To jste bjevili až teď nakládaný hermelín?

  • ich | 22. 1. 2005 21:21

    Hrozne dobre, ale asi tak zdrave, jako skok ze skaly :-) Ale mohl bych jich snist deset denne :-)

  • Jíťa | 18. 1. 2005 18:12

    Fakt bomba,ale šíleně žravé.

  • Martin | 6. 11. 2004 23:37

    Vynikající. Zrovna se mi zbíhají sliny.

  • Anonym | 27. 5. 2004 14:55

    Zalejte to horkým olejem a můžete to jíst druhý den

  • Jaroslav Tínek | 2. 4. 2004 15:18

    Já to ještě nikdy nejedl.Ale musí to být pochoutka k pivu

  • mila rychlovka | 2. 4. 2004 15:03

    Znám, vynikající. Ještě vylepšuji plátky sterilovaných žampionů, troškou kukuřice a sterilované kapie, aby více lahodilo oku

  • rostislav dzuik | 21. 3. 2004 08:15

    dobrý recept ale doporučuji přidat feferonku

  • John Pullman | 15. 2. 2004 21:08

    úžasný jídlo k pivu

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Syrové Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hermelín Olej Olivy Paprika - sladká Provensálské bylinky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pravý upírský bramborák

Pravý upírský bramborák

Blesková smaženka

Blesková smaženka

Mazanec ze sušeného droždí

Mazanec ze sušeného droždí

Čína pro lenochy

Čína pro lenochy

Smažené cibulky

Smažené cibulky

Kafíčkový moučník

Kafíčkový moučník

Babiččina zbojnická pečeně

Babiččina zbojnická pečeně

Jednoduché kávové řezy s ořechy

Jednoduché kávové řezy s ořechy

Banánová roláda s pudinkovým krémem

Banánová roláda s pudinkovým krémem

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

71
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
71
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
66
(nejen) Vepřová játra na cibuli a slanině
(nejen) Vepřová játra na…
36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
35
Houbová frittata s rajčaty
Houbová frittata s…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Šokující přiznání Bendiga: Matka lituje, že ho přihlásila do SuperStar!

Šokující přiznání Bendiga: Matka lituje, že ho přihlásila do SuperStar!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact