• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín extra pikantní
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný hermelín extra pikantní

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný hermelín extra pikantní
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 8
      ks sýr s bílou plísní Nejlepší je klasický hermelín
    • 10
      ks feferonky 2 feferonky na náplň a zbytek na naložení
    • 8
      ks bobkový list jedná se o 8 celých listů
    • 24
      ks pepř celý můžete naharit červeným nebo bílým pepřem, záleží na chuti
    • 100
      ks hořčičné semínko záleží na odhadu a chuti
    • 8
      ks česnek na jeden hermelín jeden stroužek, nikdy nenahrazujte granulovaným nebo tím z číny
    • 8
      ks cibule Buď 4 velké nebo 8 menších cibulí
    • 1
      ks hořčice záleží na chuti
    • 0,50
      l olej čím kvalitnější, tím lepší, ale stačí i obyčejný slunečnicový

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny rozpůlíte na rovnoměrné poloviny podélně. Pečlivě vydlabej smetanovou část (vnitřek) tak aby zůstala jen okrajová kůrka s plísní. Vydlabaný vnitřek dej do misky a společně s feferonkami (1 feferonka na 4 hermelíny), hořčicí, česnekem a lžící oleje rozmixuj tyčovým mixerem na jemnou hmotu. Touto směsí opět naplň hermelínové krusty. Pokud vám něco málo hmoty zbyde, můžete si ji rovnou namazat na čerstvý chléb.
2
Jakmile máte hermelínové krusty naplněny, přiložte je zpět k sobě, tak aby vytvořily celek. Nyní nakrájej cibuli na kolečka, rozeber je na jednotlivé kruhy a krátce je osmaž v hrnci na oleji s grilovacím kořením, tak aby ani nezesklovatěly. Poté hrnec odstav a dolej tam zbytek oleje. Do čistě umyté sklenice dávej první spojený hermelín, na něj kolečka cibule, bobkový list, 3 kuličky pepře a lžičku hořčičných semínek. Tak pokračuj až po naplnění sklenice. Nakonec zalej až povrch sklenici olejem.
3
Za dva dny máte výborný nakládaný sýr. S každým dnem je takový sýr ještě pikantnější. Do 10 dnů se z takto naložených hermelínů stává pomalu pasta, která je výborná k mazání na topinky. Ideální k tomuto pokrmu je čerstvý chléb nebo topinka s česnekem. Dobrou chuť!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Zavařování & nakládání Nakládaný hermelín
Chuťovky Ostatní Ze sýra Zavařování a nakládání Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Feferonky Hořčice Hořčičné semínko Olej Pepř celý Sýr s bílou plísní
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné řezy z listového těsta

Ovocné řezy z listového těsta

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Beránek ořechový

Beránek ořechový

Bábovka šlehačka

Bábovka šlehačka

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Višňové řezy II

Višňové řezy II

Čokoládový dort z jablek

Čokoládový dort z jablek

Sacher dort

Sacher dort

Biskupský chlebíček - hrnkový

Biskupský chlebíček - hrnkový

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

153
Piškotová roláda s nutellou
Piškotová roláda s…
125
Indický chléb (Naan / Chapati)
Indický chléb (Naan /…
85
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
85
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
53
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami
Rybí karbanátky s…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Překvapivé přiznání »Řachandy« Pfauserové: Dceru (2) kojím víc než dřív!

Překvapivé přiznání »Řachandy« Pfauserové: Dceru (2) kojím víc než dřív!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín extra pikantní
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact