• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládané ryby na kyselo
Napište svůj komentář k receptu

Nakládané ryby na kyselo

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládané ryby na kyselo
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg kapří ocasy nebo plotice, tloušť, parma, cejn
    • rostlinný olej
    • pepř mletý
  • Nálev
    • ocet
    • 0,60
      l voda
    • 1
      ks celer
    • 2
      ks mrkev větší
    • 1
      ks petržel větší
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks bobkový list
    • 3
      ks nové koření
    • 5
      ks pepř celý

Postup přípravy receptu

1
Dokonale očištěné ryby naporcujeme (kapří ocasy 1 porci ještě rozkrojíme podélně na dvě půlky, jiné ryby bez hlavy rozpůlíme podélně podle páteře a nakrájíme z nich menší porce).
2
Ryby osušíme, mírně opepříme a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Necháme vychladnout.
3
Nálev: Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, cibuli na proužky a dáme vařit do octové vody se vším kořením. Uvaříme zeleninu do měkka a nálev necháme vyhladnout.
4
Porce ryb naskládáme na těsno do větší sklenice (cca 1/5 l od okurek), proložíme vařenou zeleninou z nálevu a zalijeme studeným nálevem po okraj sklenice.
5
Uzavřenou sklenici necháme na chladném místě a po 10-14 dnech, kosti změknou a lze rybu konzumovat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

Ceviche, ryby marinované v citrusové…

Fazolová polévka na kyselo

Fazolová polévka na kyselo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bobo R | 29. 7. 2006 14:18

    Jak upravit rybu s tím že nebude kyselá ani jinak ovlivněná její chuť Bobo

  • Ján Gajdoš | 26. 12. 2004 18:00

    Súhlasím s p.Karvánkom. Já som do nálevu pridal trochu čili aby nálev bol pikantnejší

  • pavel karvánek | 17. 8. 2004 14:06

    místo orestování doporučuji filety z ryb co nejvíc nasolit a osolené nechat půl dne v ledničce a pak opláchnout pod vodou.dále postupovat dle receptu. ale každý máme jiné chutě, takže zkuste určitě obojí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Cibule Kapří ocasy Mrkev Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Petržel Rostlinný olej Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krkovička pro vítanou návštěvu

Krkovička pro vítanou návštěvu

Růžičková kapusta

Růžičková kapusta

Jablková žemlovka se sněhem

Jablková žemlovka se sněhem

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Domácí čokoládová zmrzlina

Domácí čokoládová zmrzlina

Čočková polévka s kokosovým mlékem

Čočková polévka s kokosovým mlékem

Minestrone

Minestrone

Kuře „65“

Kuře „65“

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

112
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
71
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Strouhaný koláč s…
65
Párky v listovém těstě
Párky v listovém těstě
48
Klasické lečo
Klasické lečo
42
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou
Vepřová krkovice s…

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

  • Recepty.cz
  • Nakládané ryby na kyselo
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact