• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Nakládané ryby
Napište svůj komentář k receptu

Nakládané ryby

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládané ryby
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • ryby pevné - nejlépe Makrely
    • ocet poměr s vodou 1:1
    • voda
    • sůl
    • čerstvé zelí nakrájené
    • cibule
    • 5
      ks pepř celý
    • 5
      ks nové koření
    • 1
      ks bobkový list

Postup přípravy receptu

1
Do 5 litrové sklenice vrstvíme zelí a ryby, zalijeme nálevem. Přidáme 5 zrnek celého pepře, 5 zrnek nového koření a 1 bobkový list. Ryby očistíme, rozřízneme po délce. Necháme dva týdny stát v chladničce.
2
Poznámka: nejlepší jsou makrely.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

Ceviche, ryby marinované v citrusové…

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 22. 4. 2008 14:54

    Díky Janka za radu, z mrazených som neskúšala, akosi som nemala odvahu, či to bude dobré. Ak je to možné, je to fajn.

  • Jana Remková | 22. 4. 2008 13:17

    Terezko,já jsem to dělala(něco podobného) i z ryb z mražáku,kupovali jsme na to takové,říkalo se tomu rybí piliny,malé rybky z Karviné.Akorát tam myslím místo soli přišla vegeta,už si přesně nepamatuji a já si všude ráda přidávám čili papričku.Bylo to vynikající,jen ty ryby nechejte pomalu rozmrazit,nejlépe přez noc.Jana

  • Jarka O. | 21. 4. 2008 18:44

    Napadlo mě, že z rozmražených to nebude ono...Tak zkusím nějakou sladkovodní. Děkuju za tip.

  • Tereza J. | 21. 4. 2008 17:19

    Jarka, ja by som rozmrazené nepoužívala, ony tým mrazom predsa len majú troška inú štruktúru, akoby zmäkli. Ale podľa mňa by sa dobre dali naložiť aj sladkovodné ryby, napr. zubáče, tie majú super mäsko. Možno by bol dobrý aj pstruh. Vyskúšaj najprv len 1 rybku, uvidíš, ako vám bude chutiť. Vo Francúzsku som jedla aj surové ryby, morské, ktoré boli narezané na pozdĺžne filety, uložené na drvenom ľade a k tomu bola akási omáčka, cibuľa a ešte k tomu jemný ocot. Chutili výtečne, bohužiaľ, neviem recept na tú omčku.

  • Jarka O. | 21. 4. 2008 15:35

    V tom případě mám další dotaz: mohou být rozmrazené nebo by měly být spíš čerstvé ryby? U té makrely je to trošku problém, čerstvé mořské ryby bývají jen v Makru, pokud vím...? Syrové ryby jsem, přiznám se, ještě nenakládala, vždycky jen tepelně upravené jako pečenáče. Ale láká mě to, zavináče mám ráda. A kdysi jsem si vozila z Polska malé rybky nakládané v olejovo octovém nálevu, byly vynikající:-))

  • Tereza J. | 21. 4. 2008 14:42

    Jarka áno. je to naložené podobne ako zavináče.

  • Jarka O. | 21. 4. 2008 10:43

    Terezko, ty ryby jsou syrové?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Čerstvé zelí Cibule Nové koření Ocet Pepř celý Ryby Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechový koláč bez mouky

Ořechový koláč bez mouky

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Něžný linecký koláč

Něžný linecký koláč

Moravskoslezský bigos

Moravskoslezský bigos

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Naložená kuřecí křídla

Naložená kuřecí křídla

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…

Uzená polévka s kroupami

Uzená polévka s kroupami

Doporučujeme

30 minut
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi

Treska s gratinovanou brokolicí a…

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

28
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
15
Linecké cukroví DIA
Linecké cukroví DIA
13
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
9
Vaječný koňak
Vaječný koňak
9
"Pravé" Baileys
"Pravé" Baileys

Zajímavé články

Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
AHA.cz Kotek s manželkou v ohrožení života: Tohle opravdu zabíjí!

Kotek s manželkou v ohrožení života: Tohle opravdu zabíjí!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Kar po pohřbu »ministra spojů« Hezuckého (†55): Roztočili to tak, jak to miloval!

Kar po pohřbu »ministra spojů« Hezuckého (†55): Roztočili to tak, jak to miloval!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

  • Recepty.cz
  • Nakládané ryby
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact