• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Nakládané ryby
Napište svůj komentář k receptu

Nakládané ryby

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládané ryby
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • ryby pevné - nejlépe Makrely
    • ocet poměr s vodou 1:1
    • voda
    • sůl
    • čerstvé zelí nakrájené
    • cibule
    • 5
      ks pepř celý
    • 5
      ks nové koření
    • 1
      ks bobkový list

Postup přípravy receptu

1
Do 5 litrové sklenice vrstvíme zelí a ryby, zalijeme nálevem. Přidáme 5 zrnek celého pepře, 5 zrnek nového koření a 1 bobkový list. Ryby očistíme, rozřízneme po délce. Necháme dva týdny stát v chladničce.
2
Poznámka: nejlepší jsou makrely.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Rybí salát z cejnů a bílé ryby

Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

Ceviche, ryby marinované v citrusové…

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 22. 4. 2008 14:54

    Díky Janka za radu, z mrazených som neskúšala, akosi som nemala odvahu, či to bude dobré. Ak je to možné, je to fajn.

  • Jana Remková | 22. 4. 2008 13:17

    Terezko,já jsem to dělala(něco podobného) i z ryb z mražáku,kupovali jsme na to takové,říkalo se tomu rybí piliny,malé rybky z Karviné.Akorát tam myslím místo soli přišla vegeta,už si přesně nepamatuji a já si všude ráda přidávám čili papričku.Bylo to vynikající,jen ty ryby nechejte pomalu rozmrazit,nejlépe přez noc.Jana

  • Jarka O. | 21. 4. 2008 18:44

    Napadlo mě, že z rozmražených to nebude ono...Tak zkusím nějakou sladkovodní. Děkuju za tip.

  • Tereza J. | 21. 4. 2008 17:19

    Jarka, ja by som rozmrazené nepoužívala, ony tým mrazom predsa len majú troška inú štruktúru, akoby zmäkli. Ale podľa mňa by sa dobre dali naložiť aj sladkovodné ryby, napr. zubáče, tie majú super mäsko. Možno by bol dobrý aj pstruh. Vyskúšaj najprv len 1 rybku, uvidíš, ako vám bude chutiť. Vo Francúzsku som jedla aj surové ryby, morské, ktoré boli narezané na pozdĺžne filety, uložené na drvenom ľade a k tomu bola akási omáčka, cibuľa a ešte k tomu jemný ocot. Chutili výtečne, bohužiaľ, neviem recept na tú omčku.

  • Jarka O. | 21. 4. 2008 15:35

    V tom případě mám další dotaz: mohou být rozmrazené nebo by měly být spíš čerstvé ryby? U té makrely je to trošku problém, čerstvé mořské ryby bývají jen v Makru, pokud vím...? Syrové ryby jsem, přiznám se, ještě nenakládala, vždycky jen tepelně upravené jako pečenáče. Ale láká mě to, zavináče mám ráda. A kdysi jsem si vozila z Polska malé rybky nakládané v olejovo octovém nálevu, byly vynikající:-))

  • Tereza J. | 21. 4. 2008 14:42

    Jarka áno. je to naložené podobne ako zavináče.

  • Jarka O. | 21. 4. 2008 10:43

    Terezko, ty ryby jsou syrové?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Čerstvé zelí Cibule Nové koření Ocet Pepř celý Ryby Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Meteník

Meteník

Srbský vepřový guláš

Srbský vepřový guláš

Malinový dort - hit všech oslav

Malinový dort - hit všech oslav

Neobvyklý kuskus

Neobvyklý kuskus

Duo bábovka

Duo bábovka

Okurkový salát s kysanou smetanou a česnekem

Okurkový salát s kysanou smetanou a…

Vepřové kotlety podle tchyně

Vepřové kotlety podle tchyně

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Chřestová omeleta

Chřestová omeleta

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

45
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
31
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
21
Česnekové výhonky s rýží
Česnekové výhonky s rýží
17
Slaný chřestový koláč
Slaný chřestový koláč
16
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
AHA.cz Pohřeb Patrika Hezuckého (†55): Vzkaz manželky a manévry před obřadem

Pohřeb Patrika Hezuckého (†55): Vzkaz manželky a manévry před obřadem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Po ztrátě miminka se konečně zase směje: Arichteva to rozjela s Brzobohatou

Po ztrátě miminka se konečně zase směje: Arichteva to rozjela s Brzobohatou

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

  • Recepty.cz
  • Nakládané ryby
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact