• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nakládané rybí karbanátky
Napište svůj komentář k receptu

Nakládané rybí karbanátky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládané rybí karbanátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg ryby plevelné
    • sůl
    • pepř mletý dle chuti
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks paprika
    • ocet
    • 1
      lžíce koření na ryby
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka podle potřeby
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Syrové ryby očistíme a zbavíme páteře, ploutví a hlavy. Vytvoříme vlastně filety. Pak je rozemeleme na masovém strojku. Do směsi přidáme na jemno nakrájenou cibuli, rybí koření, mletý pepř dle chuti, sůl dle chuti, majoránku a 2 vejce. Směs řádně promícháme a potom přidáme tolik strouhanky, aby karbanátky držely pohromadě. Karbanátky usmažíme na stolním oleji.
2
Příprava láku: do převařené vody přidáme ocet, sůl, pepř. Lák by měl být kyselejší.
3
Pak vkládáme karbanátky do sklenic a to tak, že na dno sklenice dáme nakrájenou syrovou cibuli a papriku, na ni dáme karbanátky tak aby stály a zakryly dno a pak posypeme ještě mletým pepřem. Tento postup opakujeme dokud není plná sklenice. Nakonec zalijem horkým lákem. Nechám uležet nejlépe 2-3 týdny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí karbanátky na zelenině

Rybí karbanátky na zelenině

Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • standaormont | 2. 1. 2011 20:51

    jedu na montaž do čech a roba mi robi toti karboše,ale neni tu uvedeno kolik octa,vody tak?no na ten lak,ty karbanatky pak na stojaka,či na ležačku :-\

  • Jaroslava Oumarová | 15. 2. 2006 11:22

    Kosti se v kyselém nálevu rozloží a změknou. Já takhle nakládám už mnoho let kapří řízky, co zbydou od Vánoc, protože kupujeme 2-3 kapry a takové ty okrojky z hřbetů a ocasní řízky naložím a na Silvestra jsou už jedlé, ale kosti ještě nebývají měkké. Ty chtějí opravdu ty 2-3 týdny. A nebojte se, ocet je dostatečný konzervant, zvlášť v chladničce:-)). Ocet ředím vodou 1:2

  • Evča | 18. 4. 2005 15:27

    Chci se jen zeptat, co když zůstane nějaká ta kostička, kterou rozemelu, není to pak na vyhození? Manžel nosí domů jen kapry - jde to z nich také udělat? A poslední věc - 2-3 týdny uležet, vím, že v lednici, ale není to moc? Jen aby nás nebolelo bříško. Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Karbanátky
Maso Rybí Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Koření na ryby Majoránka Ocet Paprika Pepř mletý Ryby Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený kapr

Smažený kapr

Bábovka olejová

Bábovka olejová

Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou

Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou

Čínská rýže

Čínská rýže

Roštěná mé babičky

Roštěná mé babičky

Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

Jemná hrachová kaše

Jemná hrachová kaše

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými těstovinami

Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

307
Little Gem s hořčicovým přelivem
Little Gem s hořčicovým…
150
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
55
Křehký koláč s krémem a hruškami
Křehký koláč s krémem a…
52
Cuketa / patizon na paprice - rychlý paprikáš
Cuketa / patizon na…
46
Cuketová čína 3
Cuketová čína 3

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Zaklínač Henry Cavill se zranil: Natáčení dlouho očekávaného fantasy se odkládá na příští rok!

Zaklínač Henry Cavill se zranil: Natáčení dlouho očekávaného fantasy se odkládá na příští rok!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Nakládané rybí karbanátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact