Kyselé zelí do skla
Kyselé brambory
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dieu .. vous ne pouvez pas cuisiner du tout! Vaches!
Omg! -_- :-X :-X :-X :-X :-X
oprava-nezkazí
Dělala jsem podle receptu, 27 kg zelí a už se kvasí druhý týden, jsem zvědavá zda-li se neskazí, jinak moc dobré , dávám paleček nahoru
Dobré je přidat 3 mrkve nakrájené a na kousky nakrájený křen a několik jablek-jadernice.Zelí je křupavé a chutné.
Párky na černém pivu
Pórková polévka s krupicí
Išelské koláčky
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Jednoduchá šunková pomazánka
Citronový nebo pomerančový krém -…
Kuřecí kari maso s cuketou
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki