• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Nadýchané špenátové lívance
Napište svůj komentář k receptu

Nadýchané špenátové lívance

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nadýchané špenátové lívance
Nadýchané špenátové lívance
Nadýchané špenátové lívance
Nadýchané špenátové lívance
Nadýchané špenátové lívance
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 120
      g špenátový protlak - okapaný
    • 1
      ks vejce
    • 1
      stroužek česnek nastrouhaný, malý
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce hladká mouka plnější
    • prášek do pečiva na špičku nože
    • 2
      lžíce anglická slanina nebo moravská... jemně pokrájená (není nutná)
    • 2
      lžíce sýr výraznější (není nutný)
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Protlak necháme rozmrazit a v cedníku okapat, pak dáme do mísy, přidáme žloutek, sůl, pepř, česnek, mouku s kypřidlem a dle chuti slaninu nebo sýr (nejsou nutné). Vše dobře promícháme a nakonec vmícháme tuhý sníh vyšlehaný z bílku.
2
Na pánvi nebo lívanečníku smažíme lívanečky na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Po osmažení necháme okapat na ubrousku. Podáváme jako hlavní chod, chuťovku nebo přílohu.
3
Dozdobit můžeme česnekovým nebo bylinkovým dipem, sýrem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nadýchané americké lívance

Nadýchané americké lívance

Nadýchané vdolečky

Nadýchané vdolečky

Nadýchané pařížské věnečky

Nadýchané pařížské věnečky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Táňa | 14. 3. 2017 06:26

    Byly výborné. V puse se úplně rozplývaly <3

  • Vanda | 4. 8. 2016 07:24

    Určitě vyzkouším! A omlouvám se. Nedopatřením jsem klikla na 'závadný' a vymazal se předešlý komentář.

  • smiley536 | 15. 6. 2015 16:50

    Výborné! Možná by se do nich hodily i drobounké kousíčky kuřecího masa =)

  • smiley536 | 15. 6. 2015 16:50

    Výborné! Možná by se do nich hodily i drobounké kousíčky kuřecího masa =)

  • Andrea | 13. 12. 2014 16:20

    Udělala jsem je už podruhé tenhle týden. Je to delikatesa :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Přílohy, pečivo a luštěniny Vegetariánské a zdravé Zelenina
Pokrmy Chuťovky Přílohy Z mléka / sýra Ze zeleniny Zeleninové Slané Bezmasá jídla Oběd Svačina Večeře Smažení Vegetariáni Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Hladká mouka Olej Pepř mletý Prášek do pečiva Špenátový protlak Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Osvěžující ovocný dort

Osvěžující ovocný dort

Mrkvová pomazánka

Mrkvová pomazánka

Chalupářské brambory

Chalupářské brambory

Bramborové šišky na slano

Bramborové šišky na slano

Houbové ragú

Houbové ragú

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Slaný mrkvový koláč

Slaný mrkvový koláč

Brokolicovo-bramborové placičky

Brokolicovo-bramborové placičky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

42
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
27
Klasické lečo
Klasické lečo
27
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Johana Fabišíková ze Survivora: Zásnuby se slovenským fešákem!

Johana Fabišíková ze Survivora: Zásnuby se slovenským fešákem!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Další doporučené recepty:

Nadýchané americké lívance
Nadýchané americké lívance
Nadýchané domácí noky s rajčatovou omáčkou
Nadýchané domácí noky s rajčatovou…
Nadýchané pařížské věnečky
Nadýchané pařížské věnečky
Nadýchané vdolečky
Nadýchané vdolečky
Nadýchaný koláč s brokolicí
Nadýchaný koláč s brokolicí
Nadýchaný perník s ořechy a citrónovou polevou
Nadýchaný perník s ořechy a citrónovou…
  • Recepty.cz
  • Nadýchané špenátové lívance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact