• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Myslivecká paštika
Napište svůj komentář k receptu

Myslivecká paštika

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Myslivecká paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 170
      g máslo
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • 200
      g vepřové maso mleté
    • 6
      lžíce šlehačka
    • 1
      pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce majoránka
    • 300
      g zaječí maso
    • 6
      plátek slanina
    • 3
      plátek bílá želatina
    • 170
      ml vývar zvěřinový
    • 170
      ml bílé víno
    • 6
      ks broskvový kompot půlky
    • 6
      lžíce brusinky

Postup přípravy receptu

1
Z mouky, 150 g másla, cukru, špetky soli a 75 ml studené vody vymícháme těsto a dáme je na 2 hodiny do chladničky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na zbylém másle. V míse promícháme mletá masa, cibuli, 5 lžic šlehačky, strouhanku a koření.
2
Zaječí plátky osolíme a opepříme, každý obalíme dvěma plátky slaniny a spíchneme párátkem. Vložíme do rozpáleného oleje a 5 minut opékáme. Pak je vyjmeme, podélně rozpůlíme a odstraníme párátka.
3
Vymastíme 6 formiček o průměru asi 10 cm a vysypeme je strouhankou. Těsto rozválíme a vykrojíme z něj po 6 kolečkách o průměru 12 cm a 10 cm. Větší vmáčkneme do formiček a na těsto rozdělíme asi polovinu mletého masa. Na ně položíme kousek zaječího plátku, překryjeme zbývajícím mletým masem a přiklopíme kouskem těsta. Uprostřed vypíchneme dírku. Vajíčka rozklepneme a oddělíme bílky od žloutků. Ze zbytků těsta vykrájíme figurky, potřeme je bílkem a přilepíme na paštičky. Ty potřeme rozšlehanými žloutky se zbylou smetanou a pečeme v předehřáté troubě asi 45 minut. Necháme vychladnout a vyklopíme.
4
Smícháme víno, vývar, pepř a sůl, přidáme předem namočenou želatinu a za stálého míchání ji rozpustíme. Dáme ztuhnout. Nakonec rozkrájeným aspikem, broskvemi a brusinkami paštičky obložíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Myslivecká latina

Myslivecká latina

Myslivecká polévka

Myslivecká polévka

Myslivecká směs

Myslivecká směs

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá želatina Bílé víno Broskvový kompot Brusinky Cibule Cukr Majoránka Máslo Mleté maso - hovězí Pepř mletý Polohrubá mouka Rostlinný olej Slanina Šlehačka Sůl Vejce Vepřové maso Vývar Zaječí maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s nudlemi

Slepičí polévka s nudlemi

Kotlety na smetaně II.

Kotlety na smetaně II.

Bábovka s vaječným koňakem

Bábovka s vaječným koňakem

Jogurtový koláč II.

Jogurtový koláč II.

Těstoviny s olivami

Těstoviny s olivami

Superrychlý gyros

Superrychlý gyros

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

Krůtí roláda pečená se švestkami

Krůtí roláda pečená se švestkami

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

349
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
236
Arašídovo-banánové chia
Arašídovo-banánové chia
209
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
95
Losos na pomerančích
Losos na pomerančích
72
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Mušle s rajčaty a sýrem
Mušle s rajčaty a sýrem
Muzika, ovocná kaše
Muzika, ovocná kaše
Myslivecká latina
Myslivecká latina
Myslivecká polévka
Myslivecká polévka
Myslivecká směs
Myslivecká směs
Myslivecké knoflíky
Myslivecké knoflíky
  • Recepty.cz
  • Myslivecká paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact