• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
Napište svůj komentář k receptu

My mít tučná kuře. Ó, my se mít!

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek kuřecí maso stehna
    • 120
      g tavený sýr
    • 5
      česnek
    • 2
      lžíce majonéza
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 100
      g eidam sýr (45%)
    • 4
      ks ananas kolečka
    • pepř celý nebo černý
    • máslo na vymazání menší gratinovací mísy

Postup přípravy receptu

1
Kučecí plátky opepříme a osolíme. Gratinovací misku vymažeme máslem, položíme kolečka ananasu. Smícháme majonézu s hořčicí a ve směsi obalíme plátky. Poté je položíme na kolečka ananasu. Prolisovaný česnek promačkáme vidličkou s taveným sýrem a navršíme na maso. Pečeme v předehřáté troubě na 190 °C zhruba 30 minut.
2
Pak položíme na každý kus plátek eidamu a dopékáme ještě 5 minut. Protože se vypeče na tuk, vhodná je neomaštěná bramborová kaše a zeleninový salát nebo nakládané okurky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Kachní stehna s polentovymi placičkami (Entenkeule mit Polentaplätzchen)

Kachní stehna s polentovymi…

Sladkokyselé restované kuře s mandarinkami

Sladkokyselé restované kuře s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danka Snášelová | 13. 7. 2007 15:20

    Recept jsem dnes vyzkoušela a očekávala něco víc. Bohužel nám vůbec nechutnal. Přitom nejsme s manželem vybíraví. Naštěstí, že jídlo nebylo určeno pro žádnou návštěvu. Nevím jestli jsem někde udělala chybu, ale držela jsem se receptu. Jenom místo dijonské hořčici jsem dala plnotučnou + 2 kapky chilli omáčky. Použité ingredience s kuřecím masíčkem se navzájem moc ruší. Ananás absolutně zanikl. Hořčice a pepř zas přehlušoval chuť masa a ostatných ingrediencí. Obalování kuřecího masíčka v hořčici +ostatní ingredience nebyl moc šťastný nápad. Airan, hodnotit raději nebudu.Recept ale vymazávám z oblíbených.

  • Danka Snášelová | 17. 3. 2007 09:31

    Zítra čekám návstěvu a chtěla bych udělat tenhle recept z kuřecích prsíček = má to někdo vyzkoušené? Nebudou prsíčka moc vysušená?

  • Airan | 22. 2. 2007 13:54

    Adel, proc bych se urazela, ne kazdemu chutna to, co mne:-) Akorat nevim proc se vam zdalo maco mdle, platky ze stehen jsou stavnate, horcice ostra, jsou opeprene a cesnek se syru prida chut...ale proti gustu, zadny disputat.

  • Adél | 22. 2. 2007 13:35

    snad se neurazíte paní Airan, ale moc mi nechutnalo. Maso mi přišlo takové mdlé, a ten tavený sýr nahoře mi taky moc neseděl, ale třeba jsem dělala něco špatně. Možná by to chtělo ještě nějak okořenit nebo tak. To víte, jsem začínající kuchařka:-) Přesto děkuji za recept, a nejen za tento. Hezký den

  • Lenka Kristová | 22. 2. 2007 13:11

    Tohle bude děsné zvěrstvo, už se mi sbíhají sliny. Mládě nejí ananas, nezkoušela jste s jiným ovocem? No přinejhorším se obětuju a ten anasas za něj sním.

  • Airan | 22. 2. 2007 12:09

    Simco, jsem moc rada, ze jsi to zkusila, obcas se musime i mit:-)))

  • Simča Sládková | 22. 2. 2007 11:04

    My jíst včera k oběd. Být moc dobrý. Ó, my se mít :o))))))))

  • Airan | 21. 2. 2007 20:11

    Jen tak pro zajimavost - jednou jsem v Africe servirovala manzelovi kure na verande a pozvala jsem zahradnika cernocha aby se k nemu pripojil. Nebyl na to zvykly, ale nakonec prisedl a prohlasil "Vy se mit, vy mit tucna kure". Tohle se stala manzelova oblibena poznamka :-)

  • Ewinka | 20. 2. 2007 00:17

    Andulka:Gratinovací mísa je zapékací mísa jen jinak nazvaná...

  • Pupa | 19. 2. 2007 20:37

    O, já mít chuť :-)))

  • barča | 19. 2. 2007 15:22

    Teda, teda, a pak že nejde z kuřete už nic nového vymyslet. Myslím, že tohle se u nás ujme,přestože kombinace se zdají být ďábelské. Dejte prosím vědět, kdo to první zkusí.

  • Radek | 19. 2. 2007 14:40

    Ó to bude žraso mňam !!! To se bude bříško mít!

  • Anonym | 19. 2. 2007 13:34

    Gratinovaci je zapekaci misa, klidne dejte do sklenene, Andulko.

  • Hana Rožníčková | 19. 2. 2007 10:28

    Tak to si ukládám a vyzkouším v římském hrnci.

  • Andulka | 19. 2. 2007 10:24

    co je prosím gratinovací miska? můžu to dát i do obyčejné skleněné zapékací mísy? a mám péct odkryté? děkuji

  • Jaroslava Oumarová | 19. 2. 2007 10:20

    To být slibný recept! Už si ho tisknout! :-))))

  • Anonym | 19. 2. 2007 10:07

    Ó my se budeme v neděli mít !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Česnek Dijonská hořčice Eidam sýr Kuřecí maso Majonéza Máslo Pepř celý Tavený sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čtverečky "Cappuccino"

Čtverečky "Cappuccino"

Řecký salát a la ENKI

Řecký salát a la ENKI

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Kretské tzatziky

Kretské tzatziky

Výborný kuřecí salát II.

Výborný kuřecí salát II.

Kuskus s mletým masem

Kuskus s mletým masem

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Domácí vepřovka po česku ala "Rillettes" (rijet)

Domácí vepřovka po česku ala …

Vanilkový krém z mikrovlnky

Vanilkový krém z mikrovlnky

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

121
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
114
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
84
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
48
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
41
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Smůla Jiřího Krampola (†87): Třikrát se měl setkat s Belmondem, ale...

Smůla Jiřího Krampola (†87): Třikrát se měl setkat s Belmondem, ale...

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact