• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mrkvový štrůdl
Napište svůj komentář k receptu

Mrkvový štrůdl

autor: MonikaT
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mrkvový štrůdl
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g hladká mouka
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks hera
    • 200
      g mrkev
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Ze surovin vyválíme dvě placky. Na každou naklademe nahrubo nastrouhaná jablka a zavineme.
2
Nebo děláme jako klasickou buchtu: jednu placku položíme na plech, naklademe jablka nahrubo, přiložíme druhou plackou a pečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mrkvový dort s hřebíčkem

Mrkvový dort s hřebíčkem

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky, dýní...

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…

Mrkvový salát s jablky

Mrkvový salát s jablky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Monika T | 31. 3. 2009 12:21

    Ivanka, som rada že chutilo a s tou citrónovou polevou to je tiež výborný nápad :)

  • Ivana Samcová | 31. 3. 2009 11:40

    Včera odpoledne jsem pekla. Vynikající! U nás doma naprostá spokojenost. Zkusila jsem, jak Moniko píšete, jako buchtu - dvě placky a dala jsem tvarohovou náplň. Po upečení jsem jen tak trošku lžicí "pokapala" citrónovou polevou (z 1/2 citronu). Myslím, že u nás budeme péci častěji. Ještě jenou díky za výborný receptík. Posílám jedničku.Zdravím. Ivana

  • Monika T | 27. 3. 2009 17:43

    Mrkev je uvedená v surovinách, takže je jasné že sa pridáva do cesta, jablká uvádzam zvlášť ako náplň, tie do cesta nepatria.Ivanka, s tvarohom som to zatiaľ neskúšala, ale myslím, že by to bolo chuťovo určite dobré, ak vyskúšate prvá dajte vedieť ako chutilo :)

  • Jarka O. | 27. 3. 2009 13:30

    Recept je hodně stručně napsaný...ale mohlo by to být dobré ;-)

  • Ivana Samcová | 27. 3. 2009 11:18

    Mrkev se určitě dává do těsta. Je tu mrkvový štrúdl naší babičky (v těstě je taky mrkev, jinak je jiný) ten je výborný, nám moc chutnal s tvarohem, jako náplň. Tento bych také ráda vyzkoušela, lákal by mne zas ten tvaroh. Moniko, nezkoušela jste ho s touto náplní? Díky za odpověď. Ivana

  • Di - | 27. 3. 2009 10:25

    Já si myslím, že mrkev se dává do těsta.

  • Alexandra Remišová | 27. 3. 2009 09:46

    Aha...........mrkvový štrůdl s jemně strouhanou mrkví....ale má to háček...........dávají se tam jen nahrubo nastrouhaná jablka.....hmmm.....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Hladká mouka Mrkev Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z tuňáka

Pomazánka z tuňáka

Rychlý moučník

Rychlý moučník

Hamburská vepřová kýta

Hamburská vepřová kýta

Bramborový oběd

Bramborový oběd

Afrika řezy

Afrika řezy

Vývar s rýžovými knedlíčky

Vývar s rýžovými knedlíčky

Bramborové placky s povidly a mákem

Bramborové placky s povidly a mákem

Banánový krém - poháry, dezerty, dorty...

Banánový krém - poháry, dezerty,…

Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

Doporučujeme

30 minut
Květáková polévka v chlebu

Květáková polévka v chlebu

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

40
Klasické lečo
Klasické lečo
18
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…
16
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
14
Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou
Zapečené těstoviny se…
14
Jahodová bublanina
Jahodová bublanina

Zajímavé články

Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná a zeleninová vlna léta!
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná…
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
AHA.cz Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Zpěvák Richard Müller (63) přiznává: Ani třetí operace nepomohla! Ale střihl si duet s dcerou

Zpěvák Richard Müller (63) přiznává: Ani třetí operace nepomohla! Ale střihl si duet s dcerou

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

  • Recepty.cz
  • Mrkvový štrůdl
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact