RADA: Jak na domácí majonézu?
RADA: Tipy na další chutné pomazánky
Mrkvová pomazánka s křenem
Mrkvová pomazánka s křenem II.
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
lepší je syrová.Simona
Taky můžete všechno zamíchat bez vejce,a dát ho pak na plátky nakrájené nahoru na namazané pečivo.
A ještě lepší chlebíček bude, když si tu syrovou mrkev jen tak nastrouháte na chleba s máslem a ozdobíte třebas kouskem toho vejce na tvrdo.
Jasně, že syrovou mrkev!!!!
Mrkev je syrová nebo můžu použít i vařenou? Díky za odpověď. Ivana
Telecí řízky
Mrkev po indicku
Králík - slintající soused
Obalované koblížky
Fazolková polévka II.
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Brambory zapečené (nejen) s mletým…
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Hrnková dýňová roláda
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami
Hrušková povidla