• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Moje čína II.
Napište svůj komentář k receptu

Moje čína II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Moje čína II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 0,50
      kg vepřové maso plecko, kýta, mohou být i vepřová játra, nebo může být napůl vepřové a kabanos
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 2
      lžička orientální koření
    • 1
      balíček mražená zelenina
  • Zálivka
    • 1
      kostka masox
    • 3
      lžíce maggi
    • 3
      lžíce worcestrová omáčka
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 3
      lžíce cukr krystal
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na hranolky, propracujeme se solí, paprikou, orientálním kořením a necháme nejméně 2 hodiny odležet. Zatím uvaříme masox s 3/4 l vody, zchladíme a přidáme ingredience na zálivku. Mochovskou směs vaříme asi deset minut ve vodě, scedíme. Naložené maso zprudka orestujeme na oleji (asi 6 min.), přidáme zeleninu, promícháme, přidáme zálivku a ještě 12 min. restujeme za stálého míchání.
2
Podáváme s chlebem, na bramboráku, rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Moje rajská

Moje rajská

Moje koláče

Moje koláče

Moje sýrovo-šunkové muffiny

Moje sýrovo-šunkové muffiny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 21. 9. 2007 14:18

    Přechemizováno a ještě ke všemu mražená zelenina, 3/4 litru vody - a kabanos? To nemá s čínskýmn jídlem společného absolutně nic!

  • Anonym | 21. 9. 2007 12:21

    a ústřicová omáčku chemii neobsahuje....??

  • Kamil Krybus | 19. 9. 2007 16:25

    Děvčata nechápu. Vám fakt chutná maggi, masox a podobné chemické zrůdy? Asi je ten národ fakt silně ovlivněn jídly z fastfoodů a závodních jídelen. Jinak to není možný.

  • Jana Volná | 17. 9. 2007 10:12

    Dělala jsem z vepř.masa a kabanosu a byla jsem překvapena chutí.Orientální koření jsem neznala,vyzkoušejte,čína je vynikající.Něco jiného než klasické číny.

  • Markéta Schierlová | 16. 9. 2007 10:53

    Zkoušela jsem včera, výborný!!!!

  • Kamil Krybus | 14. 9. 2007 23:45

    Nějak si nedovedu představit, že 1/2 kg masa zaleješ 3/4 l zálivky a restuješ to za stálého míchání. Snad vaříš nebo dusíš, ne? A to zase nemusíš stále míchat. A probůh uber trochu té chemie. Masox, maggi a worchester ne, když tak by se tam hodila snad ústřicová omáčka.

  • Anonym | 14. 9. 2007 16:59

    Udělala jsem včera mladým,moc jim chutnalo,musím opakovat na oslavu.Děkuji za tento recept.Provonělo mi to celý byt.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Maggi Masox Mražená zelenina Orientální koření Paprika - sladká Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřové maso Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mleté maso se špenátem

Mleté maso se špenátem

Žravé řezy

Žravé řezy

Bramboráky z kyselého zelí

Bramboráky z kyselého zelí

Smažený vepřový řízek se sýrem

Smažený vepřový řízek se sýrem

Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!

Pudinkové kostky s tvarohem - bez…

Slaný anglický koláč

Slaný anglický koláč

Božské bezlepkové cookies

Božské bezlepkové cookies

"Kouřové" marinované vepřové

"Kouřové" marinované vepřové

Španělská paella krok za krokem

Španělská paella krok za krokem

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

88
Francouzský dresing
Francouzský dresing
60
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
53
Fajnový mix na topinky a do salátů
Fajnový mix na topinky a…
51
Čočkový salát s pečenou mrkví a petrželí
Čočkový salát s pečenou…
35
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Vepřová kýta s červenýma…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Moje čína II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact