• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Mňamka II.
Napište svůj komentář k receptu

Mňamka II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mňamka II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 1
      plechovka ananas (i se šťávou rozmixovat)
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 2
      lžička jedlá soda
    • 1
      hrnek ořechy
  • Krém:
    • 2
      ks pomazánkové máslo bez příchuti
    • 0,50
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      lžička vanilkový pudink prášek

Postup přípravy receptu

1
Rozmixovaný ananas smícháme s moukou, vejci, sodou a oříšky. Pečeme na pečícím papíře na 180 °C cca 15 minut. Necháme zchladnout. Na vychladlý korpus natřeme krém a posypeme mletými ořechy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mrkvová mňamka

Mrkvová mňamka

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Želatinová mňamka

Želatinová mňamka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Krátká | 5. 6. 2007 07:30

    Já jsem šťávu z ananasu slila. Mixovala jsem jen samotný ananas.

  • Jana Krátká | 5. 6. 2007 07:28

    Tento shodný recept jsem také objevila v nejmenovaném časopisu. Mám ho vyzkoušený a všem chutnal. Těsto je vláčné a pomazánkové máslo dodá moučníku zajímavou chuť. Pudinkový prášek krému neuškodil. Doporučuji:-)

  • Andrea | 4. 6. 2007 22:07

    Tento recept mám, ale nedává se tam pudinkový prášek, ale 3 i více lžic uvařeného vanilkového pudinku/já dávám 1 sáček vanilkového pudinku na 250 ml mléka/. U nás velmi oblíbený. Jinak tento recept už tu opravdu někde je.

  • Hana Rožníčková | 4. 6. 2007 20:16

    Zdeni, tak to mě mrzí. Já bych si ten krém trošku upravila, jelikož já bych tam stále cítila to pomazánkové máslo.Určitě bych to máslo odlehčila zakysankou nebo šlehačkou, ta tu chuť " přebije ". Já třeba pudink dávám do tvarohu, když peču buchty, ale to je asi něco jiného. Zdeni, ale ten " spodek " byl určitě dobrej, vláčnej...

  • Zdeňka | 4. 6. 2007 19:42

    Hani,já jsem moučník zkoušela a ten pudink mi v pomazánkovém másle vůbec nechutnal,nevím,jestli jsem ho dala víc,ale příště dám určitě bez pudinku nebo zkusím místo másla zakysanou smetanu s cukrem.Jinak moučník skvělý.

  • Hana Rožníčková | 4. 6. 2007 13:45

    Holky, nic to neudělá. Vůbec to tam nebude znát.

  • Gábina H | 4. 6. 2007 13:34

    Byl tu někde podobný recept, kam dávali taky trochu syrového pudinkového prášku. Bylo mi řečeno, že to prý na chuti není znát. Já osobně bych tam asi dala spíš nějaký rozpustný vanilkový prášek (např. Frapko).

  • Hedvika | 4. 6. 2007 13:27

    Nějak nevím,co udělá ta lžička "syrového" pudinku v krému,když se to nijak dál neupravuje.Pudinkový prášek jen tak ,není nic moc:-)..Nebo špatně čtu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Hladká mouka Jedlá soda Moučkový cukr Ořechy Polohrubá mouka Pomazánkové máslo Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dunajské vlny

Dunajské vlny

Pampeliškové víno

Pampeliškové víno

Vepřové koleno marinované

Vepřové koleno marinované

Bramborové knedlíky se švestkami

Bramborové knedlíky se švestkami

Zeleninový salát se sýrem

Zeleninový salát se sýrem

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Treska v krustě

Treska v krustě

Jogurtové muffiny

Jogurtové muffiny

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

Doporučujeme

60 minut
Chilli con carne

Chilli con carne

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

50
Ratatouille s bramborami
Ratatouille s bramborami
44
Ratatouille IV.
Ratatouille IV.
40
Ratatouille III.
Ratatouille III.
37
Ramequin (místní verze)
Ramequin (místní verze)
37
Rarášci z tarhoni
Rarášci z tarhoni

Zajímavé články

Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
AHA.cz Muži v životě Kotrbové (†78): Velkou lásku  zničila vojna!

Muži v životě Kotrbové (†78): Velkou lásku zničila vojna!

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a silvestra

Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a silvestra

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Pařmenka Patricie Solaříková: Léčí se ze Slavíků

Pařmenka Patricie Solaříková: Léčí se ze Slavíků

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

  • Recepty.cz
  • Mňamka II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact