• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Mletá směs s patizony (kedlubnou)
Napište svůj komentář k receptu

Mletá směs s patizony (kedlubnou)

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mletá směs s patizony (kedlubnou)
Mletá směs s patizony (kedlubnou)
Mletá směs s patizony (kedlubnou)
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 300
      g mleté maso - vepřové, hovězí, drůbeží nebo mix
    • 300
      g patizony - oloupané, pokrájené na nudličky
    • 1
      ks cibule velká
    • olej
    • 80
      g paprika cca
    • 50
      g rajský protlak
    • 200
      g rajčata oloupaná a pokrájená
    • 3
      stroužek česnek 2 -
    • sůl
    • koření dle chuti: pepř, Adžika, čubrica...
    • sojová omáčka dle chuti, není nutná
    • vývar nebo voda (dle potřeby)

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmažíme cibuli dosklovata, přidáme mleté maso a za stálého míchání ho necháme osmažit dozlatova. Přidáme protlak s paprikou pokrájenou na kousky a nastrouhaným česnekem a ještě vše krátce osmažíme. Směs dochutíme solí (sojovou omáčkou) a kořením (nebo bylinkami), přidáme rajčata a pokrájený patizon (slabé hranolky či plátky) a dle potřeby podlijeme. Podléváme jen tolik, aby směs nebyla příliš hustá a mohli jsme ji nechat krátce (do změknutí patizonu) podusit.
2
Směs servírujeme s těstovinami, rýží nebo bramborem. Lze podávat i na topinkách či toustech jako chuťovku.
3
Místo patizonu můžeme úplně stejně použít i kedlubny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Patizony zapečené s hermelínem

Patizony zapečené s hermelínem

Mletá směs s fazolemi

Mletá směs s fazolemi

Mletá směs s nudlemi

Mletá směs s nudlemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • motyka | 30. 8. 2016 13:17

    bylo to bezvadne 8-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Kuřecí Karbanátky Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Hovězí Mleté Ze zeleniny Pomazánky Vepřové Drůbeží Slané Oběd Svačina Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Koření Mleté maso Olej Paprika Patizony Rajčata oloupaná Rajský protlak Sojová omáčka Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Švýcarské fondue

Švýcarské fondue

Makový koláč se sněhem

Makový koláč se sněhem

Tvarohový makovec

Tvarohový makovec

Pečené vepřové koleno na zelí

Pečené vepřové koleno na zelí

Okurková polévka

Okurková polévka

Plněné papriky II.

Plněné papriky II.

Česneková surimi (krabí) pomazánka

Česneková surimi (krabí) pomazánka

Nepečený banánovo/lentilkový dort

Nepečený banánovo/lentilkový dort

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

59
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
56
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
47
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
21
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…

Zajímavé články

Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
AHA.cz Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Zemřela hvězda Pulp Fiction Peter Greene (†60): Našli ho bez známek života

Zemřela hvězda Pulp Fiction Peter Greene (†60): Našli ho bez známek života

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Další doporučené recepty:

Mletá směs s fazolemi
Mletá směs s fazolemi
Mletá směs s fazolemi
Mletá směs s fazolemi
Mletá směs s nudlemi
Mletá směs s nudlemi
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se žampiony a hermelínem
Mletá směs se žampiony a hermelínem
Mleté hovězí na salátu
Mleté hovězí na salátu
  • Recepty.cz
  • Mletá směs s patizony (kedlubnou)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact