• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Míšovy fazole v tomatu
Napište svůj komentář k receptu

Míšovy fazole v tomatu

autor: Skarpa
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Míšovy fazole v tomatu
Nahrát fotku
 

Suroviny

10 porce
    • 1
      kg fazole bílé
    • 2
      l vývar
    • 2
      lžíce slunečnicový olej
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 1
      ks červená cibule středně velká
    • 3
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce papriková pasta
    • 400
      g rajský protlak
    • 1
      lžička chilli pasta spíše polovina
    • 1
      ks paprika
    • bazalka
    • oregáno
    • 1
      hrst pórek na jemno nasekané natě
    • sůl
    • pepř mletý
    • vlažná voda
    • 2
      lžíce mouka

Postup přípravy receptu

1
Dáme vařit fazole ve vývaru (lépe je nechat napučet přes noc) a vaříme do změknutí.
2
Na rozpálenou pánev s olejem dáme orestovat na hrubo nakrájenou cibuli (červenou a bílou) a česnek a restujeme dorůžova. Poté přidáme cukr a necháme zkaramelizovat. Poté přidáme protlak, paprikovou pastu a chilli-pastu. Chvilku povaříme a přidáme na malé kostičky nakrájenou papriku.
3
Uvařenou směs smícháme s uvařenými fazolemi. Zahustíme moukou, kterou předtím rozmícháme v troše vlažné vody. Na konec můžeme dosolit, opepřit a přidat oregáno, bazalku a na jemno nakrájenou nať z pórku.
4
Podáváme s pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Červené fazole s kuřecím masem

Červené fazole s kuřecím masem

Fazole se zeleninou

Fazole se zeleninou

Rajské fazole s uzeninou

Rajské fazole s uzeninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zdenks | 15. 2. 2017 15:42

    Když spisovně tak Míšovy fazole. . Já ale tohle opravování nemám ráda, neb nikdo není dokonalý, někdo je dobrý ve vaření a někdo v češtině. Jsme jenom lidě a tedy chybující.

  • Tereza | 12. 2. 2017 19:27

    Psát spisovně by měla být samozřejmost a opak svědčí o mnohém.

  • kris_pajerova
    kris_pajerova | 12. 2. 2017 15:45

    Tady někdo dbá na gramatiku.

  • Di | 10. 2. 2017 12:36

    Nejsme tupí, pišme, jak se má. Fazole v tomatě, nikoli v tomatu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Zdravě i chutně Oběd Večeře Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Červená cibule Česnek Chilli pasta Cibule Cukr Fazole Mouka Oregáno Paprika Papriková pasta Pepř mletý Pórek Rajský protlak Slunečnicový olej Sůl Vlažná voda Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Poleva z "ledových kaštanů"

Poleva z "ledových kaštanů"

Hrníčkový perník 1.

Hrníčkový perník 1.

Olejové koláčky naší babičky

Olejové koláčky naší babičky

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Kmínové přírodní maso - minutka

Kmínové přírodní maso - minutka

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Feferonková pasta

Feferonková pasta

Chilli con carne s kořením

Chilli con carne s kořením

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

293
Snadná hermelínová pomazánka
Snadná hermelínová…
219
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
97
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
36
Opilé broskvové poháry s amarettem
Opilé broskvové poháry s…
34
Brokolicové těstoviny
Brokolicové těstoviny

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Míša řezy
Míša řezy
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Míša řezy - jen dvě vejce!
Míša řezy - jen dvě vejce!
Mixované palačinky
Mixované palačinky
Mléčná ovesná kaše
Mléčná ovesná kaše
Mléčná polévka s houbami
Mléčná polévka s houbami
  • Recepty.cz
  • Míšovy fazole v tomatu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact