• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
Napište svůj komentář k receptu

Míša řezy falešné aneb kefírová buchta

autor: lucisap
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      hrnek polohrubá mouka
    • 2
      hrnek cukr moučka či krupice
    • 0,75
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžička jedlá soda
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      l kefír
  • Krém
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 2
      kelímek pomazánkové máslo
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience na těsto smícháme a dáme péct. Po vytažení, až buchta trošku vychladne, ušleháme šlehačku s cukrem, pak postupně přimícháme pomazánková másla. Dáme na vychladlou buchtu a posypeme kakaem. Nahusto.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Kefírová kokosová buchta (koláč) - píchaná

Kefírová kokosová buchta (koláč) -…

Falešné španělské ptáčky

Falešné španělské ptáčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 18. 10. 2012 11:16

    Prosím a na kolik stupňů se to peče?

  • Květa Sikorová | 4. 5. 2012 18:23

    proč neuvádíte dobu pečení+stupně :-) ?

  • Lucie Steinbergerová | 16. 1. 2009 12:40

    Super mňamka,už se těším až dorazí manžel z práce ten má tyhle pochoutky moc rád.

  • Jana Řezníčková | 16. 1. 2009 11:56

    Sice nejsem Danka, ale snad to nevadí - já taky šlehám tvaroh dohromady se šlehačkou - dávám jako náplň na bavorské vdolečky, pod to povidlí. Vynikající !! A pomazánkové máslo taky šlehám současně se šlehačkou. Ušetří se nádobí a čas a výsledek je stejný.

  • Miroslava Severová | 16. 1. 2009 09:28

    I já dělám tento krém - tj. pomaz. máslo a šlehačku na tiramisu, ale vždy šlehala zvlášť, tak Danko díky za dobrý tip - šlehat vše najednou.Někdy dávám místo pomaz. másla tvaroh, myslíš že bych ušlehala i ten tvaroh se šlehačkou najednou ?

  • Ivana Samcová | 16. 1. 2009 05:48

    Paní Danko, dík za radu. Nemám s pomazánkovým máslem do sladkého moc zkušeností, proto jsem to takhle udělala (pro jistotu). Jinak má buchta u nás obrovský úspěch, všichni chválí a buchta hezky mizí... Zdravím. Ivana

  • Danka Snášelová | 15. 1. 2009 23:51

    Já ty pomazánková másla vůbec necítím. Možná proto, že do ušlehaného krému přidávám trochu rumu a moučkového cukru cca 120 g. Krém doopravdy nemusíte šlehat postupně. Ztužovač je úplně zbytečný. Tento krém vyšlehám do velice husté hmoty během 1 minuty. Doopravdy se nemusíte ničeho bát.

  • Ivana Samcová | 15. 1. 2009 11:13

    Pekla jsem včera večer a dneska můžu říci jen MŃAM,MŃAM. Vynikající "mokrá" buchta. U krému jsem pro jistotu do rozmíchaných pomazánkových másel po trochách zamíchávala ušlehané šlehačky se ztužovačem. Byl z toho krásný, nadýchaný krém. Přidala jsem trochu moučkového cukru. Sice mne nejdříve chuť krému zaskočila (byly docela cítit ty pomazánková másla), ale na buchtě a hustě posypané kakaem je chuť mňamková. Kolegyně v práci si myslely, že v tom je zakysaná smetana. Díky za výborný recept. Zdravím. Ivana

  • Danka Snášelová | 14. 1. 2009 23:12

    Krém je vynikající. Dělám ho na nepečený moučník tzv. Tiramisu po česku. Všechny ingredience na krém můžete vyšlehat najednou. Krém připravíte tak, že dáte do mísy pomazánková másla (samozřejmě obyčejná pomazánková másla bez příchuti), nalijete tam šlehačku, případně trochu rumu, přidáte cukr, trochu kakaa, lehce promícháte a začnete šlehat šlehačem. Vznikne hustý krém - je to rychlovka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Míša řezy
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jedlá soda Kakao Kefír Polohrubá mouka Pomazánkové máslo Rostlinný olej Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zámecké brambory

Zámecké brambory

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Pečené kuře na zelí s medem

Pečené kuře na zelí s medem

Fantastický bramborový chléb

Fantastický bramborový chléb

Mléčná rýže se skořicí

Mléčná rýže se skořicí

Bruselské hovězí - minutka

Bruselské hovězí - minutka

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Dušené maso s dýní

Dušené maso s dýní

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

160
Salámová česnečka se zeleninou
Salámová česnečka se…
64
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
46
Trojbarevný koláč naší babičky
Trojbarevný koláč naší…
43
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
29
Bramborová pomazánka  na chlebíčky
Bramborová pomazánka na…

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Pavlína Pořízková na výročí smrti exmanžela (†75): Byla to sobecká láska!

Pavlína Pořízková na výročí smrti exmanžela (†75): Byla to sobecká láska!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

  • Recepty.cz
  • Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact