• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
Napište svůj komentář k receptu

Míša řezy falešné aneb kefírová buchta

autor: lucisap
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      hrnek polohrubá mouka
    • 2
      hrnek cukr moučka či krupice
    • 0,75
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžička jedlá soda
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      l kefír
  • Krém
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 2
      kelímek pomazánkové máslo
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience na těsto smícháme a dáme péct. Po vytažení, až buchta trošku vychladne, ušleháme šlehačku s cukrem, pak postupně přimícháme pomazánková másla. Dáme na vychladlou buchtu a posypeme kakaem. Nahusto.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Kefírová kokosová buchta (koláč) - píchaná

Kefírová kokosová buchta (koláč) -…

Falešné španělské ptáčky

Falešné španělské ptáčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 18. 10. 2012 11:16

    Prosím a na kolik stupňů se to peče?

  • Květa Sikorová | 4. 5. 2012 18:23

    proč neuvádíte dobu pečení+stupně :-) ?

  • Lucie Steinbergerová | 16. 1. 2009 12:40

    Super mňamka,už se těším až dorazí manžel z práce ten má tyhle pochoutky moc rád.

  • Jana Řezníčková | 16. 1. 2009 11:56

    Sice nejsem Danka, ale snad to nevadí - já taky šlehám tvaroh dohromady se šlehačkou - dávám jako náplň na bavorské vdolečky, pod to povidlí. Vynikající !! A pomazánkové máslo taky šlehám současně se šlehačkou. Ušetří se nádobí a čas a výsledek je stejný.

  • Miroslava Severová | 16. 1. 2009 09:28

    I já dělám tento krém - tj. pomaz. máslo a šlehačku na tiramisu, ale vždy šlehala zvlášť, tak Danko díky za dobrý tip - šlehat vše najednou.Někdy dávám místo pomaz. másla tvaroh, myslíš že bych ušlehala i ten tvaroh se šlehačkou najednou ?

  • Ivana Samcová | 16. 1. 2009 05:48

    Paní Danko, dík za radu. Nemám s pomazánkovým máslem do sladkého moc zkušeností, proto jsem to takhle udělala (pro jistotu). Jinak má buchta u nás obrovský úspěch, všichni chválí a buchta hezky mizí... Zdravím. Ivana

  • Danka Snášelová | 15. 1. 2009 23:51

    Já ty pomazánková másla vůbec necítím. Možná proto, že do ušlehaného krému přidávám trochu rumu a moučkového cukru cca 120 g. Krém doopravdy nemusíte šlehat postupně. Ztužovač je úplně zbytečný. Tento krém vyšlehám do velice husté hmoty během 1 minuty. Doopravdy se nemusíte ničeho bát.

  • Ivana Samcová | 15. 1. 2009 11:13

    Pekla jsem včera večer a dneska můžu říci jen MŃAM,MŃAM. Vynikající "mokrá" buchta. U krému jsem pro jistotu do rozmíchaných pomazánkových másel po trochách zamíchávala ušlehané šlehačky se ztužovačem. Byl z toho krásný, nadýchaný krém. Přidala jsem trochu moučkového cukru. Sice mne nejdříve chuť krému zaskočila (byly docela cítit ty pomazánková másla), ale na buchtě a hustě posypané kakaem je chuť mňamková. Kolegyně v práci si myslely, že v tom je zakysaná smetana. Díky za výborný recept. Zdravím. Ivana

  • Danka Snášelová | 14. 1. 2009 23:12

    Krém je vynikající. Dělám ho na nepečený moučník tzv. Tiramisu po česku. Všechny ingredience na krém můžete vyšlehat najednou. Krém připravíte tak, že dáte do mísy pomazánková másla (samozřejmě obyčejná pomazánková másla bez příchuti), nalijete tam šlehačku, případně trochu rumu, přidáte cukr, trochu kakaa, lehce promícháte a začnete šlehat šlehačem. Vznikne hustý krém - je to rychlovka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Míša řezy
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jedlá soda Kakao Kefír Polohrubá mouka Pomazánkové máslo Rostlinný olej Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový salát s olejem

Bramborový salát s olejem

Linecké košíčky

Linecké košíčky

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Ořechový chlebíček

Ořechový chlebíček

Plněné smažené brambory

Plněné smažené brambory

Kvasnicová polévka se zeleninou

Kvasnicová polévka se zeleninou

Ředkvičkový salát se šunkou

Ředkvičkový salát se šunkou

Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Curry rizoto s kuřecím masem a…

Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát) s okurkou

Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

200
Dýňová tortila
Dýňová tortila
109
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
100
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
55
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s…
45
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Strach o světově známého režiséra Coppolu: Podstoupil operaci srdce!

Strach o světově známého režiséra Coppolu: Podstoupil operaci srdce!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

  • Recepty.cz
  • Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact