• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Míša řezy bez mouky
Napište svůj komentář k receptu

Míša řezy bez mouky

autor: Jana Cz.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Míša řezy bez mouky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 4
      ks kakaový pudink v prášku
    • 200
      g moučkový cukr
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžíce hnědý rum
    • 20
      ml rostlinný olej
    • 1
      balení prášek do pečiva
  • Krém
    • 250
      g máslo
    • 500
      g tvaroh
    • cukr

Postup přípravy receptu

1
Pudinkové prášky smícháme s práškem do pečiva a cukrem, přidáme vejce, rum, olej a vše důkladně promícháme. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech (pečící papír) a pečeme asi při 200 °C cca 15-20 minut. Korpus necháme vychladnout a mezitím připravíme krém.
2
Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme tvaroh a vše vyšleháme na hladký krém, který natřeme na vychladlý korpus. Nakonec polijeme čoko polevou nebo posypeme strouhanou čokoládou nebo jinak ozdobíme dle vlastní fantazie.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ořechový koláč bez mouky

Ořechový koláč bez mouky

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Nebeská roláda bez mouky - bezlepková

Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!

Pudinkové kostky s tvarohem - bez…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Cz. | 18. 6. 2007 09:01

    Je to 20 ml, jak je v receptu.

  • majka majka | 18. 6. 2007 08:07

    co to je za diskusi? tak kolik má být toho oleje???

  • Jana Cz. | 18. 5. 2007 17:18

    Tak a mám to! Poprvé jsem udělala to, že jsem vložila recept bez vyzkoušení a to mám za to. V receptu, který jsem dostala bylo 20 ml, ale byl psaný na počítači, tak jsem se lekla, že je to překlep, tedy o nulu méně. Vzhledem k tomu, že 4 pudinky je skoro 150 g sypké hmoty, hned jsem se po komentáři paní Věry chytla za hlavu, že to bude určitě špatně a teď koukám, že asi ne. Věřím paní J a prosím o opravu zpět. Omlouvám se a slibuju, že nevyzkoušený recept už nezadám.

  • J | 18. 5. 2007 10:59

    Chtěla bych upozornit, že jsem tento recept vyzkoušela asi před měsícem a opravdu jsem použila pouze 20 ml oleje a povedl se (recept jsem získala od své kolegyně). Takže si myslím, že původní dávka byla správně vzhledem k tomu, že tam není mouka a oleje by bylo hodně. Ale sděluji pouze svoji zkušenost.

  • Jana Cz. | 17. 5. 2007 13:57

    Děkuji za opravu.

  • Kuchařka on-line | 17. 5. 2007 09:22

    Opraveno.

  • Jana Cz. | 16. 5. 2007 20:59

    Jejda, nula se nám zatoulala :-)... samozřejmě je to 200 ml. Děkuji za upozornění a omlouvám se. Prosím kuchařku on-line o opravu.

  • Věra | 16. 5. 2007 20:40

    Toho oleje opravdu jen 20 ml ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Míša řezy
Moučníky Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hnědý rum Kakaový pudink v prášku Máslo Moučkový cukr Prášek do pečiva Rostlinný olej Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Honzovy buchty

Honzovy buchty

Olejová bábovka

Olejová bábovka

Čínské nudle s masem a žampióny

Čínské nudle s masem a žampióny

Univerzální dortový korpus

Univerzální dortový korpus

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Osvěžující jogurtový koláč

Osvěžující jogurtový koláč

Kokosová bábovka III.

Kokosová bábovka III.

Rigatoni s chřestem

Rigatoni s chřestem

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

57
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
39
Knedlíky s dušenými jablíčky / hruškami
Knedlíky s dušenými…
36
Bleskové kuře na paprice
Bleskové kuře na paprice
34
Domácí lučina
Domácí lučina
29
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Zemřel Oldo Hlaváček (†91) z pořadu Vtipnější vyhrává: Covidová doba ho semlela!

Zemřel Oldo Hlaváček (†91) z pořadu Vtipnější vyhrává: Covidová doba ho semlela!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Míša řezy bez mouky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact