• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka
Napište svůj komentář k receptu

Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g mleté maso - hovězí
    • 2
      ks cibule jemně nasekané
    • 1
      ks řapíkatý celer nasekaný stonek
    • 1
      ks mrkev nasekaná na kostičky
    • 2
      stroužek česnek utřené stroužky
    • 400
      g sekaná rajčata drcená
    • 2
      lžička oregáno
    • 1,50
      dl červené víno
    • 2
      lžička rajský protlak
    • 1
      lžíce extra panenský olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • bazalka čerstvá bazalka
    • 300
      g semolinové těstoviny Semolinové těstoviny Víte, co jíte

Postup přípravy receptu

1
1. Na pánvi s nepřilnavým povrchem zprudka osmažíme mleté hovězí maso.
2
2. Po jeho zhnědnutí přidáme cibuli, česnek, celerový stonek a mrkev, chvíli restujeme za stálého míchání.
3
3. Vmícháme drcená rajčata, rajčatový protlak, oregano a červené víno a chvíli společně podusíme.
4
4. Těstoviny uvaříme al-dente, necháme okapat a dáme do mísy.
5
5. Přidáme masovou omáčku, přidáme olivový olej a servírujeme.
6
„Výrobky, kterým jsem propůjčil svou tvář, splňují z mého pohledu zásady správného stravování. Navíc, obsahují pouze to, co je pro danou potravinu přirozené, popřípadě technologicky nezbytné. Prostě – Víte, co jíte.“, říká Petr Havlíček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Vepřové se zelím v minutkové verzi

Perník bez vajec v úpravě

Perník bez vajec v úpravě

Boloňské špagety podle Evy

Boloňské špagety podle Evy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Červené víno Česnek Cibule Extra panenský olivový olej Mleté maso - hovězí Mrkev Oregáno Pepř mletý Rajský protlak Řapíkatý celer Sekaná rajčata Semolinové těstoviny Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Francouzská bramboračka

Francouzská bramboračka

Pečený česnek

Pečený česnek

Lahodný roládový moučník

Lahodný roládový moučník

Dalamánky z chlebové mouky

Dalamánky z chlebové mouky

Můj dýňový kompot s ananasem

Můj dýňový kompot s ananasem

Zapečený lilek s tuňákem

Zapečený lilek s tuňákem

Větrníky na plech - karamelové řezy

Větrníky na plech - karamelové řezy

Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě

Bylinkové kuře (králík) pečené na…

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

68
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky…
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
24
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s…
23
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Geňova ex Finková: Druhá svatba nebude! Partner je stále ženatý...

Geňova ex Finková: Druhá svatba nebude! Partner je stále ženatý...

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Minutkové Boloňské těstoviny v úpravě podle Petra Havlíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact