• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Mini Pavlovy
Napište svůj komentář k receptu

Mini Pavlovy

autor: Maky-na
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 100 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
  • Na Pavlovky:
    • 4
      ks bílek
    • 240
      g cukr krystal (použila jsem krystal, který jsem párkrát projela tyčovým mixérem) tak, aby byl cukr jemnější
    • 1
      lžička vinný ocet
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob)
  • Na krém:
    • 1
      mascarpone 250g
    • 2
      smetana ke šlehání
    • moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Cukr lehce projedeme ručním mixérem. Už v tuto chvíli se předehřejeme troubu na 150 stupnů.
2
Bílky začneme vyšlehávat, až začne sníh tuhnout, tak postupně začneme přidávat cukr. Cukr přidáváme po menších částech.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak vyšlehat veganský sníh

3
Šleháme alespon 10 minut.
4
Postupně za nízkých otáček budeme přidávat bramborový škrob. Na závěr vinný ocet, ten však jen jemně zašleháme.

RADA: Jak udělat nadýchanou pavlovu? Podívejte se na VIDEO

5
Hmota musí být krásně hladká, musí se krásně táhnout a být nádherně lesklá. Musí krásně držet a tvořit špičku. Hmotu dáme do cukrářských sáčků a děláme požadované tvary na plech, který jsme vyložili pečícím papírem. Tvar vytvořený z hmoty by měl imitovat malé ptačí hnízdo.
6
Když máme troubu vyhřátou vložíme do ní plech a teplotu trouby ihned stáhneme na 120 stupnů. Pečemu 45 minut.
7
Pavlovy by se měly v troubě lehce sušit. Hotové Pavlovy necháme chvičku odpočinout a vychladlé plníme připraveným krémem.
8
Postup krému: Šlehačku začneme šlehat s přiměřeným množstvím cukru, já dávám méně, takže to vychází na cca 1 lžíci. Až začne šlehačka tuhnout začneme přidávat mascarpone. Hotový krém dáme do cukrářského sáčku a plníme vychladlé " hnízdečka" tak, aby krém tvořil klobouček. Na závěr ozdobíme ovocem!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pavlova plná ovoce

Pavlova plná ovoce

Pavlova s pistáciemi a višněmi

Pavlova s pistáciemi a višněmi

Pavlova se šlehačkou a jahodami

Pavlova se šlehačkou a jahodami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Mascarpone 250g Moučkový cukr Smetana ke šlehání Solamyl (bramborový škrob) Vinný ocet

Pavlova nadýchaná, jak baletní sukně

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Špekové knedlíky pro silné muže

Špekové knedlíky pro silné muže

Roštěnky na špeku

Roštěnky na špeku

Závitky s lehkou křenovou náplní

Závitky s lehkou křenovou náplní

Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka

Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka

Jak opravit nepovedený dort

Jak opravit nepovedený dort

Úterní salát s rukolou

Úterní salát s rukolou

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…

Mrkvové šátečky s povidly

Mrkvové šátečky s povidly

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Pavlova nadýchaná, jak baletní sukně

Poslední sledované recepty

56
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
31
Křupaví ořechoví šnečci
Křupaví ořechoví šnečci
23
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Aprílové řezy se…
22
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
21
Čevapčiči
Čevapčiči

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Mini mazance
Mini mazance
Mini ovocné knedlíčky s physalis
Mini ovocné knedlíčky s physalis
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pizzy calzone II.
Mini pizzy calzone II.
Mini pizzy s ančovičkami a cuketou
Mini pizzy s ančovičkami a cuketou
Mini quiche s hruškami a kozím sýrem
Mini quiche s hruškami a kozím sýrem
  • Recepty.cz
  • Mini Pavlovy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact