• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mini Pavlovy
Napište svůj komentář k receptu

Mini Pavlovy

autor: Maky-na
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 100 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
  • Na Pavlovky:
    • 4
      ks bílek
    • 240
      g cukr krystal (použila jsem krystal, který jsem párkrát projela tyčovým mixérem) tak, aby byl cukr jemnější
    • 1
      lžička vinný ocet
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob)
  • Na krém:
    • 1
      mascarpone 250g
    • 2
      smetana ke šlehání
    • moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Cukr lehce projedeme ručním mixérem. Už v tuto chvíli se předehřejeme troubu na 150 stupnů.
2
Bílky začneme vyšlehávat, až začne sníh tuhnout, tak postupně začneme přidávat cukr. Cukr přidáváme po menších částech.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak vyšlehat veganský sníh

3
Šleháme alespon 10 minut.
4
Postupně za nízkých otáček budeme přidávat bramborový škrob. Na závěr vinný ocet, ten však jen jemně zašleháme.

RADA: Jak udělat nadýchanou pavlovu? Podívejte se na VIDEO

5
Hmota musí být krásně hladká, musí se krásně táhnout a být nádherně lesklá. Musí krásně držet a tvořit špičku. Hmotu dáme do cukrářských sáčků a děláme požadované tvary na plech, který jsme vyložili pečícím papírem. Tvar vytvořený z hmoty by měl imitovat malé ptačí hnízdo.
6
Když máme troubu vyhřátou vložíme do ní plech a teplotu trouby ihned stáhneme na 120 stupnů. Pečemu 45 minut.
7
Pavlovy by se měly v troubě lehce sušit. Hotové Pavlovy necháme chvičku odpočinout a vychladlé plníme připraveným krémem.
8
Postup krému: Šlehačku začneme šlehat s přiměřeným množstvím cukru, já dávám méně, takže to vychází na cca 1 lžíci. Až začne šlehačka tuhnout začneme přidávat mascarpone. Hotový krém dáme do cukrářského sáčku a plníme vychladlé " hnízdečka" tak, aby krém tvořil klobouček. Na závěr ozdobíme ovocem!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pavlova plná ovoce

Pavlova plná ovoce

Pavlova s pistáciemi a višněmi

Pavlova s pistáciemi a višněmi

Pavlova se šlehačkou a jahodami

Pavlova se šlehačkou a jahodami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Mascarpone 250g Moučkový cukr Smetana ke šlehání Solamyl (bramborový škrob) Vinný ocet

Pavlova nadýchaná, jak baletní sukně

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová roláda

Vepřová roláda

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Fajnový mix na topinky a do salátů

Fajnový mix na topinky a do salátů

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá horká čokoláda

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…

Troubový segedinský guláš

Troubový segedinský guláš

Ostružinový dezert

Ostružinový dezert

Těstíčko jako od vietnamců

Těstíčko jako od vietnamců

Plněné ořechové rohlíčky

Plněné ořechové rohlíčky

Maková bábovka hrníčková a rychlá

Maková bábovka hrníčková a rychlá

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Pavlova nadýchaná, jak baletní sukně

Poslední sledované recepty

120
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
79
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
30
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Levandule Azurová
Levandule Azurová
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Mini mazance
Mini mazance
Mini ovocné knedlíčky s physalis
Mini ovocné knedlíčky s physalis
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pizzy calzone II.
Mini pizzy calzone II.
Mini pizzy s ančovičkami a cuketou
Mini pizzy s ančovičkami a cuketou
Mini quiche s hruškami a kozím sýrem
Mini quiche s hruškami a kozím sýrem
  • Recepty.cz
  • Mini Pavlovy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact