• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Mini Pavlovy
Napište svůj komentář k receptu

Mini Pavlovy

autor: Maky-na
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: 100 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
  • Na Pavlovky:
    • 4
      ks bílek
    • 240
      g cukr krystal (použila jsem krystal, který jsem párkrát projela tyčovým mixérem) tak, aby byl cukr jemnější
    • 1
      lžička vinný ocet
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob)
  • Na krém:
    • 1
      mascarpone 250g
    • 2
      smetana ke šlehání
    • moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Cukr lehce projedeme ručním mixérem. Už v tuto chvíli se předehřejeme troubu na 150 stupnů.
2
Bílky začneme vyšlehávat, až začne sníh tuhnout, tak postupně začneme přidávat cukr. Cukr přidáváme po menších částech.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak vyšlehat veganský sníh

3
Šleháme alespon 10 minut.
4
Postupně za nízkých otáček budeme přidávat bramborový škrob. Na závěr vinný ocet, ten však jen jemně zašleháme.

RADA: Jak udělat nadýchanou pavlovu? Podívejte se na VIDEO

5
Hmota musí být krásně hladká, musí se krásně táhnout a být nádherně lesklá. Musí krásně držet a tvořit špičku. Hmotu dáme do cukrářských sáčků a děláme požadované tvary na plech, který jsme vyložili pečícím papírem. Tvar vytvořený z hmoty by měl imitovat malé ptačí hnízdo.
6
Když máme troubu vyhřátou vložíme do ní plech a teplotu trouby ihned stáhneme na 120 stupnů. Pečemu 45 minut.
7
Pavlovy by se měly v troubě lehce sušit. Hotové Pavlovy necháme chvičku odpočinout a vychladlé plníme připraveným krémem.
8
Postup krému: Šlehačku začneme šlehat s přiměřeným množstvím cukru, já dávám méně, takže to vychází na cca 1 lžíci. Až začne šlehačka tuhnout začneme přidávat mascarpone. Hotový krém dáme do cukrářského sáčku a plníme vychladlé " hnízdečka" tak, aby krém tvořil klobouček. Na závěr ozdobíme ovocem!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pavlova plná ovoce

Pavlova plná ovoce

Pavlova s pistáciemi a višněmi

Pavlova s pistáciemi a višněmi

Pavlova se šlehačkou a jahodami

Pavlova se šlehačkou a jahodami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krystal Mascarpone 250g Moučkový cukr Smetana ke šlehání Solamyl (bramborový škrob) Vinný ocet

Pavlova nadýchaná, jak baletní sukně

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Rychlá ovesná kaše ke snídani

Rychlá ovesná kaše ke snídani

Srbská směs (nejen) na topinky

Srbská směs (nejen) na topinky

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Oblíbené houstičky

Oblíbené houstičky

Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát

Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát

Brambory na plechu s bylinkami

Brambory na plechu s bylinkami

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Pavlova nadýchaná, jak baletní sukně

Poslední sledované recepty

94
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
48
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
40
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
28
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
28
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Soud syna Jana Krause Adama: Znásilnění? Nikol si vše vymyslela! Co dál zaznělo?

Soud syna Jana Krause Adama: Znásilnění? Nikol si vše vymyslela! Co dál zaznělo?

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Další doporučené recepty:

Mini mazance
Mini mazance
Mini ovocné knedlíčky s physalis
Mini ovocné knedlíčky s physalis
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pizzy calzone II.
Mini pizzy calzone II.
Mini pizzy s ančovičkami a cuketou
Mini pizzy s ančovičkami a cuketou
Mini quiche s hruškami a kozím sýrem
Mini quiche s hruškami a kozím sýrem
  • Recepty.cz
  • Mini Pavlovy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact