• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mini ovocné knedlíčky s physalis
Napište svůj komentář k receptu

Mini ovocné knedlíčky s physalis

autor: TheKacabi
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mini ovocné knedlíčky s physalis
Mini ovocné knedlíčky s physalis
Mini ovocné knedlíčky s physalis
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 40
      g máslo změklé
    • 2
      lžíce olej
    • vanilka prášek, nebo pasta - půl lžičky
    • sůl špetka
    • 1
      ks vejce
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 180
      g hladká mouka
  • Náplň
    • physalis
    • maliny
    • ostružiny
    • angrešt
  • Posyp
    • máslo
    • strouhanka nejlépe ze sladkého pečiva (vánočka apod.) nebo z bílého pečiva
    • vanilkový cukr nebo cukr krystal + trochu vanilkové pasty/semínek z lusku
    • moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Z této dávky by vám mělo vyjít okolo 60 mini knedlíčků - na jeden potřebujete cca 8-10 gramů těsta. Množství a druh ovoce pro náplň si zvolte sami - měl by vám stačit jeden kousek ovoce na jeden knedlíček. Můžete jíst jak horké, tak studené.
2
Na těsto:
3
Vyšlehejte máslo, olej, vanilku a sůl dohladka. Předejte vajíčko, rozšlehejte, pak tvaroh - rozšlehejte a nakonec vmíchejte mouku. Dejte cca na 2 hodinky do lednice.
4
Poprašte si vál/pracovní plochu lehce moukou, vyválejte válečky a nakrájejte na malé kousky (každý by měl mít okolo 8-10 g). Rozplácněte a zabalte do něj bobulku.
5
Vařte 5-6 minut v lehce probublávající vodě. Pak vyndejte děrovanou lžící.
6
Posyp:
7
Rozpusťte máslo, přidejte strouhanku a vanilkový cukr (ingredience podle chuti a potřeby).
8
Při podávání posypte sladkou strouhankou a můžete posypat i moučkovým cukrem. Jestli vám zbyla trocha tvarohu, můžete přidat na talíř k podávání.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Citrusový salát s physalis

Citrusový salát s physalis

Lívance s přelivem z physalis

Lívance s přelivem z physalis

"Nejen" dekorativní physalis

"Nejen" dekorativní physalis

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Ovocné Sladká jídla
Pokrmy Sladké Z ovoce Oběd Večeře Děti Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Angrešt Hladká mouka Maliny Máslo Měkký tvaroh Moučkový cukr Olej Ostružiny Physalis Strouhanka Sůl Vanilka Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Dalamánky

Dalamánky

Salát z červené řepy s křenem II.

Salát z červené řepy s křenem II.

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Lilek s rajčaty

Lilek s rajčaty

Rybízový koláč podle paní Mixové

Rybízový koláč podle paní Mixové

Pribináček

Pribináček

Fitness jogurtový koláč nepečený

Fitness jogurtový koláč nepečený

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…

Doporučujeme

45 minut
Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

29
Dýňová tortila
Dýňová tortila
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka
18
Vláčná bublanina
Vláčná bublanina
16
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje snadné hubnutí i lepší trávení. Může to fungovat?
Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje…
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento snadný trik?
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento…
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů…
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů, proč je jíst ve velkém, plus tipy, co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů,…
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu je ten s překvapením uvnitř
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu…
AHA.cz Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Bohdalová měsíc po operaci srdce: Už dovádí na chalupě!

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Ženy.cz Cítíte se provinile kvůli prokrastinaci? Tipy, jak přestat odkládat úkoly

Cítíte se provinile kvůli prokrastinaci? Tipy, jak přestat odkládat úkoly

Blesk.cz Zemřel manžel Zuzany Burianové (†75) Sid Kučera (†84): Bojoval o život jako lev

Zemřel manžel Zuzany Burianové (†75) Sid Kučera (†84): Bojoval o život jako lev

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

Další doporučené recepty:

Mini koblížky s jahodovou marmeládou
Mini koblížky s jahodovou marmeládou
Mini košíčky jako rakvičky
Mini košíčky jako rakvičky
Mini mazance
Mini mazance
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini pizzy calzone II.
Mini pizzy calzone II.
  • Recepty.cz
  • Mini ovocné knedlíčky s physalis
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact