• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Milionářské řezy
Napište svůj komentář k receptu

Milionářské řezy

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Milionářské řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 180
      g hladká mouka
    • 125
      g máslo
    • 3
      lžíce hnědý cukr
  • náplň
    • 50
      g máslo
    • 3
      lžíce hnědý cukr
    • 400
      g mléko
    • 150
      g čokoláda - mléčná

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme tuhé těsto, které vtlačíme do vymazané formy, propícháme vidličkou a pečeme v předehřáté troubě při 190 °C cca 20 minut, necháme vychladnout. Máslo, cukr a kondenzované mléko dáme do rendlíku s nepřilnavým povrchem a za stálého míchání přivedeme k varu, zmírníme oheň a zahříváme dále cca 4-5 minut, dokud směs nezačne karamelizovat. Krém pak nalijeme na korpus, necháme vychladnout. Když je krém ztuhlý, rozehřejeme ve vodní lázni čokoládu a přelijeme jí koláč, necháme ztuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Milionářské řezy se slaným karamelem

Milionářské řezy se slaným karamelem

Řezy s čokoládovým cappuccinem

Řezy s čokoládovým cappuccinem

Řezy Raffaelo

Řezy Raffaelo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucka | 13. 4. 2012 17:35

    Tak milionářské řezy jsem už dělala a protože jsem měla doma kondenzované mléko slazené, tak jsem ho použila a výsledek byl vynikající, ale příliš sladký... moc se toho sníst nedá, jen malý kousíček ;-) teď se je chystám udělat znovu, tak snad se povede jako tenkrát... žádný problém se zhoustnutím jsem neměla a doufám, že teď taky žádný problém nebude... pokud si dobře pamatuju, tak výsledek chutná skoro jako tyčinky twix <3

  • Jana H. | 12. 2. 2009 13:34

    Někde musí být chyba, protože neslazené kondenzované mléko, cukr a tuk nezkaramalizuje a už vůbec neztuhne... :-( Je z toho výborný koktejl, ale ne krém.

  • Hela - | 21. 4. 2008 21:16

    Nejsem autorem receptu, ale zřejmě jste p. Evangelino přehlédla, že se v receptu nejedná o slazené kondenzované mléko. Takže by z toho dle vaší úpravy byl zcela jiný recept. Tady se jedná o slabší vrstvu. Určitě to vyzkouším, ale mám obavy, že to nebude dostatečně tuhé. Navíc mě děsí to množství čokolády. Bude to tak silná vrstva, že půjde špatně krájet i horkým nožem.

  • Evangelina Ciprová | 21. 4. 2008 20:59

    Recept se mi íbí. Ale zajímalo by mě, jestli by bylo možné udělat krém klasicky tak, že by se kondenzované mléko vařilo 2-3 hodiny v konzervě, až zkaramelizuje a potom za studena smíchalo s máslem a samozřejmě už bez cukru.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Narozeniny Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda - mléčná Hladká mouka Hnědý cukr Máslo Mléko
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chlebové placky

Chlebové placky

Utopenci IV.

Utopenci IV.

Jahodový dort s tvarohem a želé

Jahodový dort s tvarohem a želé

Kotlety na šlehačce

Kotlety na šlehačce

Maso s paprikovou omáčkou

Maso s paprikovou omáčkou

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a…

Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

Meruňkové clafoutis

Meruňkové clafoutis

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

175
Vodová ančka (žitná kaše), základní recept
Vodová ančka (žitná kaše…
149
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
128
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw
124
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
62
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Tajemství Karla Gotta (†80) po 45 letech vyzrazeno: Bál se Duchoně (†35)!

Tajemství Karla Gotta (†80) po 45 letech vyzrazeno: Bál se Duchoně (†35)!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

  • Recepty.cz
  • Milionářské řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact