Mexické kuře Frosta
Mexické nadívané kuře
Mexické "Guacamole"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Souhlas, jsem začátečník, ale recept přeci není koupit kuřecí maso, koupit mexickou směs a smíchat to dohromady.
Podle mého je mexická kuchyně o něčem jiném než o mexické zelenině. Chybí pikantnost a celkově i chuť. Toto je nudné jídlo bez nápadu, žádné Mexico.
Bramborové krokety II.
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Ořechové banánky
Pečená sekaná v zelenině
Jednoduché špecle se zelím a masem
Pohanka (nejen) se slaninou
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky