• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Medvědí tlapky
Napište svůj komentář k receptu

Medvědí tlapky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medvědí tlapky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 180
      g hladká mouka
    • 120
      g moučkový cukr
    • 70
      g ořechy
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks žloutek
    • 140
      g máslo
    • 1
      lžíce kakao
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Ze všech surovin zpracujeme těsto, necháme odpočinout v ledničce, stačí jen 1 hod - doba může být delší, podle toho, kolik máme času. Těsto vmačkám do formiček tak, aby nebyly úplně plné a peču asi při 170 °C cca 10-15 minut. Horké obaluji v cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Medvědí tlapky II.

Medvědí tlapky II.

Medvědí tlapa

Medvědí tlapa

Maďarská medvědí polévka

Maďarská medvědí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Heluš | 9. 12. 2015 22:02

    Dnes jsem je zkoušela. Trochu jsem se vylekala u těsta - připadalo mi trošku řídké, ale výsledek předčil mé očekávání. Výsledek famózní. Zítra repete. Jednoznačně láska na první ochutnání <3

  • Martina Marťásek | 7. 12. 2007 15:10

    Mám hodně podobný recept , jen malinko nižší dávky a jen jeden žloutek , navíc přidávám trošku ml. hřebíčku - myslím , že ten dělá tlapky opravdovými tlapkami :-)) Právě jdu zpracovat těsto :-))

  • Anonym | 18. 11. 2007 19:57

    formičky se mají předem dát do horké trouby vypéct jak nové ty 100% a ty starší též ,dobře se pak vyklopují je to vyzkoušené

  • Anonym | 17. 11. 2007 07:18

    ne, formicky se nevymazavaji.Recept je po prababicce z Rakouska-Uherska, pece jj uz nekolik generaci rok co rok jeste nikdy se nestalo, ze by nesly vyklopit.Ja osobne pecu vzdy z dvojnasobne davky a prvni zmizi, lepe receno mizi jiz pred svatky.

  • Anonym | 12. 11. 2007 16:11

    formičky se musí vymazat?

  • Jitka Budějovská | 16. 12. 2006 16:40

    Výborný recept, moc voňavý...1.

  • Jana T. | 24. 11. 2006 00:16

    dik za recept zachranilo me to nemohla jsem ho najit ve sve kucharne. Vyborne!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kakao Máslo Moučkový cukr Ořechy Skořice Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mandlové hrudky - nepečené

Mandlové hrudky - nepečené

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…

Omáčka z vepřových jater

Omáčka z vepřových jater

Barevné hrnkové knedlíky

Barevné hrnkové knedlíky

Švestkový rozvar (marmeláda) na koláče, vdolky, do buchet...

Švestkový rozvar (marmeláda) na…

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Mazanec s mandlemi

Mazanec s mandlemi

Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

Kančí guláš s bramborami

Kančí guláš s bramborami

Doporučujeme

20 minut
Letní bramboračka s rajčaty

Letní bramboračka s rajčaty

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

101
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
59
Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená pražma s mangovou…
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
40
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z…
33
Bramborovo-houskový knedlík
Bramborovo-houskový…

Zajímavé články

KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
AHA.cz Šeredová odtajnila soukromí: Dcera jako princeznička!

Šeredová odtajnila soukromí: Dcera jako princeznička!

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Outfit podle oslavenkyně Táni Pauhofové: Tyhle kousky vás zachrání v největších vedrech!

Outfit podle oslavenkyně Táni Pauhofové: Tyhle kousky vás zachrání v největších vedrech!

Ženy.cz Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Blesk.cz Nezbedný syn Davida Beckhama: Druhá veselka! Rodiče o tom neměli ani páru

Nezbedný syn Davida Beckhama: Druhá veselka! Rodiče o tom neměli ani páru

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

  • Recepty.cz
  • Medvědí tlapky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact